-
@Taha-20 ببین..نتورک..یا همون بازاریابی...
یه جور شرکته..میری توش استخدام میشی..بعدش تو شرکت کلی جنسه...که باید برای فروش اون جنسا..مشتری بیاری...و شرکت هم به ازای مشتری بهت پورسانت میده...نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 ب طور کاملن خلاصه گفتم و گرنه پلن های پیچیده ای داره
-
@reza77 ب طور کاملن خلاصه گفتم و گرنه پلن های پیچیده ای داره
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@reza77 ب طور کاملن خلاصه گفتم و گرنه پلن های پیچیده ای داره
اهان گرفتمچی به چیه
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
roz خیلی خلاصه..جامع و عالی..
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فروش با حذف واسطه تقسیم سود و سهلم شرکت در ۵ پلن کاری
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maede_Sh حتمن تو هم توش عضوی ؟
-
بچه ها علامت سند اینجا شبیه علامت پیست گوشیمه برای همین اشتباه دستم روی اون میخورد وپیست میشد و چون دو تا تیک کنار هم بود سند میکرد در هر صورت ببخشید
-
دختره پست گذاشته از همه ی پسرا متنفرم!
.
.
.
.
.
.
پسره جواب داده :خو عنتر من تو خونه با شلوار کردی نشستم دارم هندونه میخورم چیکار تو دارم آخه!! -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من کنکوری هستما ولی جایگاهمو میذارم سال دیگه فعالیت میکنم
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مُخ هامون میرن آمریکا
بازیگرامون میرن ترکیه
ورزشکارامون میرن آذربایجان
اختلاسگرامون میرن کانادا
.
.
.
.
.آخرش ما میمونیم و علم الهدی , جنتی و تتلو
-
@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من کنکوری هستما ولی جایگاهمو میذارم سال دیگه فعالیت میکنم
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaede_Sh جسارت نشه ها ک میگم..
ولی بیشتر افرادی ک میرن تو این شرکتا..راهه دیگ به غیر از این برا موفقیت ندارن.. -
مُخ هامون میرن آمریکا
بازیگرامون میرن ترکیه
ورزشکارامون میرن آذربایجان
اختلاسگرامون میرن کانادا
.
.
.
.
.آخرش ما میمونیم و علم الهدی , جنتی و تتلو
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره جنتی میگه..: بودیم وقتی کسی نبود
-
بهاره جنتی میگه..: بودیم وقتی کسی نبود
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
رضا سوتی های جنتی رو دیدی ؟؟
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروزیه دختره زنگ زد گفت:شماااااا؟!
منم گفتم:ببخشید اشتباه برداشتم ...!!
.
.
.
.
.
.
.
.خودش مُرد از خنده ....فردا تشییع جنازشه!!!
ایرانسلم زنگ زد گفت خیلی بات حال کردم،
یه هفته بهت اس نمیدم حال کن -
Maede_Sh جسارت نشه ها ک میگم..
ولی بیشتر افرادی ک میرن تو این شرکتا..راهه دیگ به غیر از این برا موفقیت ندارن..نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ولی بیشتر افرادی ک میرن تو این شرکتا..راهه دیگ به غیر از این برا موفقیت ندارن..خب من نمیتونم اینجا بیشتر از این توضیح بدم چون ی مکان عمومیه ولی خانوادگی ی حالت بین المللی کار میکنیم پس مشکلی نداره و تنها راهمم نیستش ی شخصیتای خاصی میطلبه من از اموزش و هیجانشو ایناش واقعا لذت میبرم
-
ولی بیشتر افرادی ک میرن تو این شرکتا..راهه دیگ به غیر از این برا موفقیت ندارن..خب من نمیتونم اینجا بیشتر از این توضیح بدم چون ی مکان عمومیه ولی خانوادگی ی حالت بین المللی کار میکنیم پس مشکلی نداره و تنها راهمم نیستش ی شخصیتای خاصی میطلبه من از اموزش و هیجانشو ایناش واقعا لذت میبرم
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaede_Sh بعله
هرکسی را بهر کاری ساخته اند !!! -
رضا سوتی های جنتی رو دیدی ؟؟
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Taha-20 اره..خیلی قشنگه
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شــــب بخــیـــــر ” چیســــت ؟؟؟
آرزوی داشتـــــنِ خــــوابی خـــوش برای عــــزیزتـــرینــــت …
والا منکه همیشه برای دور کردن مزاحما ازش استفاده میکنم...خوب دوستان شب بخیر...
بی منظور بودا -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaede_Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هیجانم داره ¿¿¿¿¿¿¿
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده