هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Succinate ببخشید که تودلیت رو ریپلای میکنم.
ولی معلومه که نه
کسی که همچین حرفی رو به زبون میاره معلومه که قلبش پر از عقده و سیاهیه... -
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ولی معلومه که نه
کسی که همچین حرفی رو به زبون میاره معلومه که قلبش پر از عقده و سیاهیه...تازه از واکنش منم ناراحت شد که چرا عصبی شدم
-
Infinitie. A اول که تنها گزینه بالین بود، نهایتا بالین + مهاجرت. کمکم تدریس اضافه شد، بعد رفتن تو کار واردات صادرات تجهیزات پزشکی، بعد زدن مرکزای پرستاری مستقل (زخم و هومکر و اینا) و ...
بعد خب استادای ما هیچکدوم بالین کار نمیکنن یکی شون یه مرکز اموزشی زده دو ساله بعد برای ارشد و دکترا و فیلدای متفرقه مث زخم پکیج آماده میکنه و واقعن کارش گرفتهMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A اول که تنها گزینه بالین بود، نهایتا بالین + مهاجرت. کمکم تدریس اضافه شد، بعد رفتن تو کار واردات صادرات تجهیزات پزشکی، بعد زدن مرکزای پرستاری مستقل (زخم و هومکر و اینا) و ...
بعد خب استادای ما هیچکدوم بالین کار نمیکنن یکی شون یه مرکز اموزشی زده دو ساله بعد برای ارشد و دکترا و فیلدای متفرقه مث زخم پکیج آماده میکنه و واقعن کارش گرفتهاستادای مام کار بالین نمیکنن
اصلا کار بالین آدمو فرسوده میکنه واقعا
مخصوصا همچین کارهایی، به سلامتی خیلی آسیب میزنن
رو روان آدم هم تاثیر داره، سر و کله زدن با بعضی بیمارا و بدتر از اون همراه بیمارا واقعا اعصاب میخواد
ولی زخم فیلد خیلی جالبیه
هم آکادمیکه، علم توشه، هم آقای خودتی تا حدی
تدریس هم خوبه، اگه کار آدم بگیره
کلا اگه آدم خلاقیت بخرج بده تو تدریس، معمولا میگیره
تدریس خیلی حرفه سودآوریه -
ولی معلومه که نه
کسی که همچین حرفی رو به زبون میاره معلومه که قلبش پر از عقده و سیاهیه...تازه از واکنش منم ناراحت شد که چرا عصبی شدم
-
Infinitie. A چقدر سخت
مخصوصا که خوابگاهی هستید
دیگه مربی ندارید درسته؟Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A چقدر سخت
مخصوصا که خوابگاهی هستید
دیگه مربی ندارید درسته؟ما نداریم
ولی باید داشته باشیم
ما اینجا کمبود استاد داریم
ولی مثلا رفیقم که کارورزی رو انتقالی گرفت یاسوج، اونا استاد بالاسرشونه هر شیفت -
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
اگه عکسی که تو پروفایلتونه عکس خودتونه
بیشتر شبیه یه خانومی خوش استالینخیلی ممنونم لطف دارید
بیشتر بابت درد و دل و خالی شدن نوشتم
شما رو می شناسم؟ -
بعد خب استادای ما هیچکدوم بالین کار نمیکنن یکی شون یه مرکز اموزشی زده دو ساله بعد برای ارشد و دکترا و فیلدای متفرقه مث زخم پکیج آماده میکنه و واقعن کارش گرفته -
Infinitie. A چقدر سخت
مخصوصا که خوابگاهی هستید
دیگه مربی ندارید درسته؟ما نداریم
ولی باید داشته باشیم
ما اینجا کمبود استاد داریم
ولی مثلا رفیقم که کارورزی رو انتقالی گرفت یاسوج، اونا استاد بالاسرشونه هر شیفتInfinitie. A منم از بعصیها شنیدم که مربی دارن بعضیها هم ندارن...
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
بعد خب استادای ما هیچکدوم بالین کار نمیکنن یکی شون یه مرکز اموزشی زده دو ساله بعد برای ارشد و دکترا و فیلدای متفرقه مث زخم پکیج آماده میکنه و واقعن کارش گرفتهاستادای مام کار بالین نمیکنن
اصلا کار بالین آدمو فرسوده میکنه واقعا
مخصوصا همچین کارهایی، به سلامتی خیلی آسیب میزنن
رو روان آدم هم تاثیر داره، سر و کله زدن با بعضی بیمارا و بدتر از اون همراه بیمارا واقعا اعصاب میخواد
ولی زخم فیلد خیلی جالبیه
هم آکادمیکه، علم توشه، هم آقای خودتی تا حدی
تدریس هم خوبه، اگه کار آدم بگیره
کلا اگه آدم خلاقیت بخرج بده تو تدریس، معمولا میگیره
تدریس خیلی حرفه سودآوریهInfinitie. A چرا حس میکنم ممکنه این علاقههه حالا حالاها بمونه و حداقل ۷, ۸ سال بالین بمونم، از این علاقه جوگیریهاس چون صرفا اولشه؟
-
Infinitie. A منم از بعصیها شنیدم که مربی دارن بعضیها هم ندارن...
-
Infinitie. A چرا حس میکنم ممکنه این علاقههه حالا حالاها بمونه و حداقل ۷, ۸ سال بالین بمونم، از این علاقه جوگیریهاس چون صرفا اولشه؟
-
Infinitie. A منم از بعصیها شنیدم که مربی دارن بعضیها هم ندارن...
Nilay غیرقانونیه درواقع نبود استاد

اتفاقی رخ بده، همچنان دانشجو مسئول نیست
از طرفی
یکی از دلایلی که مارو همین زمان اعتراضات نمیزارن بریم، همین قضیه است چون کسی بالاسرمون نیست
تازه سالی یه بار دو بار
میان بازدید استانی میکنن از بیمارستان
و وقتی میان، مارو میفرستن خوابگاه
چون اگه مسئولین بفهمن، پای دانشکده گیره -
Maaah یه سوال پیشنهاد استاداتون اینه که طرح رو برید بعد وارد این فیلدها بشید یا کلا طرح رو نرید؟
-
بله متوجهم ببخشید اگه تودلیتونو ریپ زدم
منم صرفا می خواستم نظرم رو راجع به پروفایل تون بگم چند باری عوضش کردید و همیشه لباس های خوبی می پوشید و مدل قشنگی برای عکاسی هستیدفک نکنم منو بشناسید زیاد فعال نیستم
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
بله متوجهم ببخشید اگه تودلیتونو ریپ زدم
منم صرفا می خواستم نظرم رو راجع به پروفایل تون بگم چند باری عوضش کردید و همیشه لباس های خوبی می پوشید و مدل قشنگی برای عکاسی هستیدفک نکنم منو بشناسید زیاد فعال نیستم
مرسی لطف دارید شما🩷
از بچه های نسبتا قدیم هستی ناظم بودم
یوزرنیم قبلی رو بگی احتمالا بشناسم
|
شعردانه

️