هرچی تودلته بریز بیرون7
-
در آسمان ما یک ستاره پر نور در حال حرکت است...
البته شاید ستاره نیست!😏 -
یه نفرو پیدا کردم خیلی همو میفهمیم خیلی منه :))
-
Nilay به نقطه خیلی خوبی رسیدی
تجربه من اینه که مرحله بعدی اینه که یاد بگیری کجا را رها کنی و کجا تلاش بیشتر -
یه نظریه هست به نام هرمونوتیک
میگه که هیچ وقت شناخت و درک مطابق واقع اتفاق نمی افته
در واقع کسی، کسی رو کاملا درک نمی کنه و نمی فهمتش چون شرایط و عوامل زندگی هر کسی فرق داره
مثلا ۱۱۱۱ وقتی یه پیام از رضا می خونه نمی تونه کاملا اونو درک کنه چون جای رضا زندگی نکرده
البته تا حد زیادی میشه بر اثر ارتباط روحی نزدیک بین دو نفر شناخت و ادراک رو بالا برد و خوبه آدم تو زندگی همچین کسایی پیدا کنه 👌👌 -
بینهایت خوشحالم که فردا اعتکاف تموم میشه
این چند روزی که مامان نبود من تنهاترین آدم رو کره زمین بودم.
#تودلی -
بینهایت خوشحالم که فردا اعتکاف تموم میشه
این چند روزی که مامان نبود من تنهاترین آدم رو کره زمین بودم.
#تودلی -
S.daniyal hosseiny تو دوست داری منظورم چی باشه، تا همون باشه دانیال گیان🫂
moBn
داداش دیگه اینجوری هم نکن خجالت میکشم. 😔❤
اصن هرچی تو گفتی همون. 😔 -
یه نظریه هست به نام هرمونوتیک
میگه که هیچ وقت شناخت و درک مطابق واقع اتفاق نمی افته
در واقع کسی، کسی رو کاملا درک نمی کنه و نمی فهمتش چون شرایط و عوامل زندگی هر کسی فرق داره
مثلا ۱۱۱۱ وقتی یه پیام از رضا می خونه نمی تونه کاملا اونو درک کنه چون جای رضا زندگی نکرده
البته تا حد زیادی میشه بر اثر ارتباط روحی نزدیک بین دو نفر شناخت و ادراک رو بالا برد و خوبه آدم تو زندگی همچین کسایی پیدا کنه 👌👌1111 اره صدرصد همینه ولی میتونم بگم با اینکه همسنم نیست ( ۴۵ سالشه ) ولی خیلی خیلی سلایق مون خواسته هامون اهدافمون به هم نزدیکه
من خیلی پی خودشناسیم اونم همینطور ... چالش هایی دارم که ایشونم داره ... خیلی همو درک میکنیم
البته که واقعا یه شخصیت زیبا داره اما بازم دوست داره که پیشرفت کنه یه طورایی بی نهایت طلبه تو این مسیر خودشناسی و خودشکوفایی و به شخصه از شخصیتش الگوبرداری میکنم و لذت میبرم که رفیق شدیم -
ای کاش همسنم بود 🥲🥲🥲 حالا عیبیم نداره من کلن عادتمه با آدمای پخته تر از خودم دوست دارم رفیق شم آدمایی که ازشون چیز یاد بگیرم و پیشرفت کنم
-
هووممم بنظر میرسه درست میگی
ولی خب چون این مقام و منصب همچین دیدی میده یعنی بذاریم دست نااهلش بمونه؟Blue28
خیلی اوقات بله. خیلی اوقات تو بهعنوان کسی که منصبی رو دست میگیره، فقط عروسک خیمهشببازی میشی.
فحشا رو تو میخوری، دستورا رو یکی دیگه میگه و تو جای اینکه مدیر باشی، چیزی جز یه بله چشمبگو نیستی. اگه بخوای پاتو کج بذاری، فردا عوضت کردهن.
خیلی اوقات ترجیح بر اینه که خودتو نندازی توی این هچلی که توش هم چوبا رو میخوری هم پیازا رو.
بیفایدهست.
مسئله اینه که وقتی فساد از بالا شروع میشه و به پایین میرسه، دیگه کاریش نمیشه کرد. اگه میشه اون فساد لعنتی رو از اون بالا حل کرد، آره. این کار رو حتما باید کرد و اگر آدمِ اهل داره انفعالی رو مرتکب میشه این وسط، کارش خطاست.
میدونم که این ریاستها پلهپلهای انجام میشه و ترفیعها این شکلیه. ولی متأسفانه منصب گرفتن و به اون بالا رسیدن توی مملکت ما، اینجوریه که تهش یهجایی باید به یه ننگی آره گفته باشی.افراد خیلی خیلی کمی هستن که خودشون رو حفظ کرده باشن و بخت و اقبال هم باهاشون توی سر باز زدن از ننگها کمک کرده باشه.
-
شده با بعضیا دوست شدم حس پوچ بودن ازشون گرفتم
خیلی سطحی ان ... خیلی از زندگی چیزی نمیخوان ... خیلی رو خودشون کار نمیکنن ... و واقعا میتونم بگم اینقدر حس بدی گرفتم که تصمیم گرفتم فاصله بگیرم ازش -
کسی اینجا راجع به چاکراه های بدن و ارتباطش با خودشناسی چیزی شنیده یا میدونه ؟
-
1111 اره صدرصد همینه ولی میتونم بگم با اینکه همسنم نیست ( ۴۵ سالشه ) ولی خیلی خیلی سلایق مون خواسته هامون اهدافمون به هم نزدیکه
من خیلی پی خودشناسیم اونم همینطور ... چالش هایی دارم که ایشونم داره ... خیلی همو درک میکنیم
البته که واقعا یه شخصیت زیبا داره اما بازم دوست داره که پیشرفت کنه یه طورایی بی نهایت طلبه تو این مسیر خودشناسی و خودشکوفایی و به شخصه از شخصیتش الگوبرداری میکنم و لذت میبرم که رفیق شدیمچه خوب که همچین آدمایی دور و برت داری قدر بدون
مردمی که اکثرا میبینم و خیلیا که اطرافم هستن دغدغه شون اینه مهمونی چی بپوشن... دغدغه شون اینه که بقیه چیکار کردن و چرا کردن... دغدغه شون اینه چرا فلانی باهاش بد رفتاری کرده مثلا...
یا اگه یه خرده پیشرفت کنن دغدغه هاشون میشه دانشگاه و کار ولی از این حد بالاتر نمیانخیلی خوبه که داداش بینهایت طلبی
البته همه آدما ذاتاً و فطرتاً بینهایت طلبن ولی خودشونو گم میکنن تو دنیا... -
_ Reza _
باید درموردش «کتاب» بخونی.
به حرفهای هیچکسی، تاکید میکنم... هیچکسی، در این زمینه اعتماد نکن.
اصولا هم دانشی نیست که بهصورت کتابی ازش خوشت بیاد و یا مطالعات منطقی و درست پشتش باشه چون عملا شبیه علم نیست و میتونه شبهعلم تلقی بشه.
دامهای زیادی توش داره و هست. برای همین بهت میگم به «حرفها» گوش ندی... و خودت با مطالعه بری دنبالش. -
من برای مدتی، زیرنظر استادی، برای بازیگری، تمریناتی انجام میدادم.
ولی حتی خودم رو هم آدم درستی برای درموردش گفتن نمیدونم. -
_ Reza _
اصولا هم دانشی نیست که بهصورت کتابی ازش خوشت بیاد و یا مطالعات منطقی و درست پشتش باشه چون عملا شبیه علم نیست و میتونه شبهعلم تلقی بشه.
دامهای زیادی توش داره و هست. برای همین بهت میگم به «حرفها» گوش ندی... و خودت با مطالعه بری دنبالش.این پست پاک شده! -
_ Reza _
دامهای زیادی توش داره و هست. برای همین بهت میگم به «حرفها» گوش ندی... و خودت با مطالعه بری دنبالش.S.daniyal hosseiny چه «کتابی» رو براش پیشنهاد میکنی ؟
-
چه خوب که همچین آدمایی دور و برت داری قدر بدون
مردمی که اکثرا میبینم و خیلیا که اطرافم هستن دغدغه شون اینه مهمونی چی بپوشن... دغدغه شون اینه که بقیه چیکار کردن و چرا کردن... دغدغه شون اینه چرا فلانی باهاش بد رفتاری کرده مثلا...
یا اگه یه خرده پیشرفت کنن دغدغه هاشون میشه دانشگاه و کار ولی از این حد بالاتر نمیانخیلی خوبه که داداش بینهایت طلبی
البته همه آدما ذاتاً و فطرتاً بینهایت طلبن ولی خودشونو گم میکنن تو دنیا...1111 بینهایت طلبی الان تو مال و منال بیشتر تعریف شده خیلی زیاد دنبال این نیست خودشو رشد بده یا به توانایی هاش اضافه کنه البته که تقصیری هم ندارن واقعا با این اوضاع اقتصادی زنده موندن هم هنره مجبورا بیشتر وقتشون رو سرکار بگذرونن مردم