هرچی تودلته بریز بیرون7
-
من برای مدتی، زیرنظر استادی، برای بازیگری، تمریناتی انجام میدادم.
ولی حتی خودم رو هم آدم درستی برای درموردش گفتن نمیدونم. -
_ Reza _
باید درموردش «کتاب» بخونی.
به حرفهای هیچکسی، تاکید میکنم... هیچکسی، در این زمینه اعتماد نکن.
اصولا هم دانشی نیست که بهصورت کتابی ازش خوشت بیاد و یا مطالعات منطقی و درست پشتش باشه چون عملا شبیه علم نیست و میتونه شبهعلم تلقی بشه.
دامهای زیادی توش داره و هست. برای همین بهت میگم به «حرفها» گوش ندی... و خودت با مطالعه بری دنبالش.این پست پاک شده! -
_ Reza _
باید درموردش «کتاب» بخونی.
به حرفهای هیچکسی، تاکید میکنم... هیچکسی، در این زمینه اعتماد نکن.
اصولا هم دانشی نیست که بهصورت کتابی ازش خوشت بیاد و یا مطالعات منطقی و درست پشتش باشه چون عملا شبیه علم نیست و میتونه شبهعلم تلقی بشه.
دامهای زیادی توش داره و هست. برای همین بهت میگم به «حرفها» گوش ندی... و خودت با مطالعه بری دنبالش.S.daniyal hosseiny چه «کتابی» رو براش پیشنهاد میکنی ؟
-
چه خوب که همچین آدمایی دور و برت داری قدر بدون
مردمی که اکثرا میبینم و خیلیا که اطرافم هستن دغدغه شون اینه مهمونی چی بپوشن... دغدغه شون اینه که بقیه چیکار کردن و چرا کردن... دغدغه شون اینه چرا فلانی باهاش بد رفتاری کرده مثلا...
یا اگه یه خرده پیشرفت کنن دغدغه هاشون میشه دانشگاه و کار ولی از این حد بالاتر نمیانخیلی خوبه که داداش بینهایت طلبی
البته همه آدما ذاتاً و فطرتاً بینهایت طلبن ولی خودشونو گم میکنن تو دنیا...1111 بینهایت طلبی الان تو مال و منال بیشتر تعریف شده خیلی زیاد دنبال این نیست خودشو رشد بده یا به توانایی هاش اضافه کنه البته که تقصیری هم ندارن واقعا با این اوضاع اقتصادی زنده موندن هم هنره مجبورا بیشتر وقتشون رو سرکار بگذرونن مردم
-
یکی بگه ریاضی و برنامه نویسی رو چجوری تا جمعه ببندم کامللل
-
دقیقا وقت اینه که بدنمم باهام لج کنه…
-
M.an بستگی به شدت نشتی داره که با اکوکاردیوگرافی قلب مشخص میشه و حالا جزئیات دقیق روخود متخصص قلب بهت میگه
اگه علامت بالینی داشته باشه و برای مریض مشکل به وجود بیاره ، متوسط یا شدید باشه، دیگه میریم سراغ درمان حالا دارو یا جراحی یا هرچی بستگی به شدت و درگیری -
S.daniyal hosseiny چه «کتابی» رو براش پیشنهاد میکنی ؟
_ Reza _
من ترجیح میدم چیزی پیشنهاد نکنم چون علمشو ندارم رضا.
ولی با هرکسی هم درموردش صحبت کردی، استادی، دوستی، هرچی... حتما مطمئن شو اطلاعاتش از کجا میاد. -
مین کراکتر ترامپه
-
قبول نیست قرار بود من مین کراکتر باشم و دنیا رو تغییر بدم
-
تف بهت دیزنی