هرچی تودلته بریز بیرون7
-
این چند روز تقریبا به فروپاشی روانی رسیدم. درس نمیتونستم بخونم چونکه یا جزوه های تلگرامی بودن یا ویدئو های یوتیوب و ... . قطعی اینترنت تیر آخر به سرگرمی و تفریحاتم هم بود. چون نه یوتیوبی در کار بود، نه فیلمی که از تل دانلود کنم و نه استیمی. یه سری هم اینجور مواقع پیشنهاد میکنن یه کار جدید شروع کنید و چیز جدید یادبگیرید که با وجود قطعی اینترنت بین الملل تقریبا اون هم ممکن نبود. مثلا چجور میتونی یه مهارت نرم افزاری رو بدون دانلود ابزاراش شروع کنی؟ یا بدون خیلی پلتفرما یادگیری و تمرین زبان هم خیلی سخت و مشقت باره.
اینجور مواقع تنها چیزی که آرومم میکرد صحبت در اینجا و چت با دوستانی بود که به ناچار و موقت به ایتا مهاجرت کرده بودیم. ولی ایتای ملعون که قطع بود، اینجا هم منهدم شده بود! آخرین سنگرم کتاب خوندن بود که مگه چقدر میشه کتاب خوند؟ بدون تمرکز هم کار سختیه واقعا و حوصله رو سر میبره. در نهایت اون هم نتونست بیشتر از ده دردصد تایم روزانم رو پر کنه. خلاصه تقریبا به مرز جنون رسیدم. -
ارور 502 عموما از سمت سروره، نه کلاینت یا اینترنت. پس یا دستوری بوده(که بعیده) یا خودشون برای اینکه دردسری برای ما و آلا پیش نیاد سیما رو کشیدن.
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ارور 502 عموما از سمت سروره، نه کلاینت یا اینترنت. پس یا دستوری بوده(که بعیده) یا خودشون برای اینکه دردسری برای ما و آلا پیش نیاد سیما رو کشیدن.
من حس میکنم دستوری بوده
بعد جالبه اکثر فروم هایی که میشناسم بسته بودن جز نینی سایت😂 -
کسی پروکسی کانفینگ چیزی نداره بده ما؟
-
بعد ۱۳ روز آلا برا من اومد
از پنجشنبه شب دیگه نیومد -
این چندروز چقد سخت گذشت
چیا کشیدیم
چیا دیدیم با چشم خودمون
و چیا شنیدیم -
البته هنوزم چیزی عوض نشده
سخت میگذره -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ظاهراً دادستانی دستور داده بوده
چون چیزی که من تو سایت زومیت فهمیدم همه فروم ها و حتی نظرات سایت هارو هم گفته بودن ببندید -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_
سلاااام🥲🤩🤍
الان خوبم
ممنووونمخیلی خداروشکر که خوبی💕
تو خوبی؟=))
قربونت آره