هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Anzw 18 چیزی شده؟!
یه صدا و نور خیلییییییییی بد اومد من با هندزفری شنیدم حتی و انگار همه جا شنیدن و دیدن چه اینور شهر چه اونور
ولی میگن رعد و برق بود ولی برفه و همون مقداریه که قبل اون صدا و نور بود نه بیشتر نه کمترZahra.tg
شبکههای تلویزیونمون قطع شدن کلا
فکر کردیم شاید از طرف استان بوده و ترسیدم اونجا اتفاقی افتاده باشه
آره منم یه کم پیش دیدم که گفته بودن نور و صدا به خاطر رعد و برق شدید بوده
امیدوارم که همین بوده باشه و خیره ایشالا -
میگم تموم شاعرا برای تو غزل بگن
میگم تموم خندهها سهم لبای تو بشن
پناه لحظههای سرد، شریک آرزوم تویی
میگم همه ستارهها چراغ راه تو بشنMichael Vey مایکلییییی
-
Michael Vey مایکلییییی
Anzw 18 دلامممم
-
Anzw 18 دلامممم
Michael Vey
سلام به روی ماهت
خوش برگشتی -
البته طبیعتا میشه از لینکای خارجی استفاده کرد. برای اینکه عکس داخل قالب عکس انجمن مثل قبل در بیاد باید لینکی که داخل سایت دیگه(مثل https://uupload.ir/) آپلود شده رو داخل قالب زیر بزاری:

برای آپلود ویدئو و موسیقی هم از قبل ساز و کاری داخل فروم نبود. پس از همون روش پیوند انجمن میشه لینک سایت آپلود رو قرار داد.
[متن لینک](آدرس لینک)Comrade همیشه یه سوالی ذهنمو درگیر میکنه
چرا اکثر پسرا انقدر راجع به جنگا خصوصا این جنگای جهانی و ... اطلاعات دارن؟ و همچنین از سیاست و اصطلاحاش.
چی میشه که آمار بالایی از پسرا اینجور اطلاعات رو دارن؟ -
Michael Vey
سلام به روی ماهت
خوش برگشتیAnzw 18 ممنونممم دتر
خوبی تو؟ -
Anzw 18 ممنونممم دتر
خوبی تو؟Michael Vey
شکر خوبم تو چطوری؟
چه خبر؟ امتحاناتون از کی شروع میشن؟ -
Comrade همیشه یه سوالی ذهنمو درگیر میکنه
چرا اکثر پسرا انقدر راجع به جنگا خصوصا این جنگای جهانی و ... اطلاعات دارن؟ و همچنین از سیاست و اصطلاحاش.
چی میشه که آمار بالایی از پسرا اینجور اطلاعات رو دارن؟Michael Vey
دقیقااا😂👌🏻
یا اطلاعات فوتبالی -
Comrade همیشه یه سوالی ذهنمو درگیر میکنه
چی میشه که آمار بالایی از پسرا اینجور اطلاعات رو دارن؟Michael Vey بخاطر عکسه میگی؟ از چهارشنبه دو هفته پیش داخل دسکتاپم بود و میخواستم داخل چنل شخصی تلگرامم بفرستمش، ولی اینترنتا قطع شد. سر همون الان مثال دم دستی برای نحوه ارسال عکس بود. 😂
درباره سوال هم واقعا جواب خاصی ندارم. به شخصه علاقه شخصی ای هست که دارم و دربارش مطالعه زیادی میکنم. -
یادش بخیر
ترم ۲ سر کلاس ادبیات نمیدونم چیشد ک استاد یه چیزی گفت
بعد فکر کنم یکی از پسرا تو حرفاش اصطلاح چپ رو بکار برد
بعد استاد پرسید چپ چیه
بعد اوضاع دیدنی بود
دخترا کلا ساکت بودن
پسرا سر و کله میشکوندن برای توضیحش
یکی از یکی تخصصی تر و تاریخی تر توضیح میدادبعد این ترم سر کلاس تاریخ تحلیلی صدر اسلام، راجع به یه موضوعی استاد اومد یه نمودار کشید گفت خب بگین فرزندان خمینی کیان
بعد یکی دو نفر در حد یکی دو تا اسم گفتن
بعد گفت خب بچه اینا کیان؟
و کلاس در سکوت فرو رفت
بعد فکر کنم حتی اسم همسرای بچه ها و نوه هاشم پرسید.. نتیجه هارو هم پرسید
اونارو دیگه هیشکی چیزی نمیگفت استاد دیگه ناامید شد خودش نوشت😂 -
Michael Vey
شکر خوبم تو چطوری؟
چه خبر؟ امتحاناتون از کی شروع میشن؟Anzw 18 بد نیستم
خبر خیر
امتحانام حضوری از ۴م😂 هعی😂 -
Michael Vey
دقیقااا😂👌🏻
یا اطلاعات فوتبالیHhh Hh اونو تعجب نمیکنم چون هر کی به یه چیزی علاقه داشته باشه اطلاعاتشم میده بالا تو اون زمینه
مثلا دوستم خییییلی تخصصی راجع ب فوتبال اطلاعات داره۱😂ولی این سیاست و جنگ و تاریخو نمیفهمم..
فوتبال باز لذت بخشه
این اطلاعات چه چیز جالب توجهی داره ک اکثر پسرا راجع بهشون میدونن؟ -
-
Michael Vey بخاطر عکسه میگی؟ از چهارشنبه دو هفته پیش داخل دسکتاپم بود و میخواستم داخل چنل شخصی تلگرامم بفرستمش، ولی اینترنتا قطع شد. سر همون الان مثال دم دستی برای نحوه ارسال عکس بود. 😂
درباره سوال هم واقعا جواب خاصی ندارم. به شخصه علاقه شخصی ای هست که دارم و دربارش مطالعه زیادی میکنم. -
jahad_121
ممنوون
زنده باشییید😇❤️
خوب کاری کردی😂👌🏻
یاد پست های ابری نرگس افتادم
انگار تو انجمن؛ خیلیامون رفتار هایی داریم که مختص خودمونه ، مثل تیکه کلام میمونه
جالبه✨️ -
هوففففففففففففف
-
دنیا
یک جیز زودگذره و خیلییییی بی ارزش