هرچی تودلته بریز بیرون7
-
واقعا کل شی هالک الا وجه
-
هیچ کس هیچ کس جا من نیست
نمی تونه هم باشه
خودم فقط می تونم🚲🚁 -
عمرا یک لحظه هم بشه جای کسی باشی عمراااا
-
نمیدونم بگم بیخیال درس
یا بشینم جنینو هم بخونم -
دو راهی دشواری است
-
Comrade
واقعا جالبه😂👌🏻
از عجایب
دور از شوخی
اینکه درباره فلاسفه سیاسی و کشور ها مطالعه دارید خیلی خوبه.
به تازگی یک کتاب با این موضوع رو شروع کردم
که با ایسم های مکاتب سیاسی(مثل آنارشیسم . سوسیالیسم و ... ) و سیر این فلسفه ها آشنا بشم.
بااینکه کم حجم و جزء کتب ابتدایی این حوزه هست؛ ولی واقعا فهمش برام سخته(شاید قلم نویسنده سخت نوشته شده)Hhh Hh یکی از کتابای خیلی خوبی هم که در این خوندم کتاب نظریه های جامعه شناسی ریتزره. ولی بسیار حجیمه و مطالعش حتی کار چند روز نیست و باید در حد ماه وقت خالی کنید. 😂
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ااینکه کم حجم و جزء کتب ابتدایی این حوزه هست؛ ولی واقعا فهمش برام سخته(شاید قلم نویسنده سخت نوشته شده)
برای من هم مطالعه کتاب های جامعه شناسی و علوم سیاسی واقعا سنگینه. بنظرم دلیل اصلیش اینه که کتاب ها صرفا یک بیبسی به ذهنمون میدن و مغزمون بشدت درگیر تجزیه و تحلیل و البته خیلی مواقع ناخواسته جهت گیری!
-
خستم
ادم فوضولی نیستم چون بدم میاد
از ادم ها فوضول هم بدم میاد
واگر کسی هی ازم سوال بپرسه بدم میااد
از مقایسه متنفرم
از قضاوت متنفرم
از اینکه یکی درباره من فکر کنه قضاوت کنه متنفرم
از اینکه درست و غلط و بقیه برام تعیین کنن متنفرم.
اطلاعات و آگاهی و مشورت پیدا می کنم ولی از امر و نهی متنفرمممبابااااا من همینم که هستم
ولم کنید
به من کاری نداشته باشید.
تنهام بزارین🏎 -
Hhh Hh اونو تعجب نمیکنم چون هر کی به یه چیزی علاقه داشته باشه اطلاعاتشم میده بالا تو اون زمینه
مثلا دوستم خییییلی تخصصی راجع ب فوتبال اطلاعات داره۱😂ولی این سیاست و جنگ و تاریخو نمیفهمم..
فوتبال باز لذت بخشه
این اطلاعات چه چیز جالب توجهی داره ک اکثر پسرا راجع بهشون میدونن؟Michael Vey
عالیییه😮😂👌🏻
موافقم
به تازگی کمی وارد موضوع تاریخ و سیاست شدم
اگه علاقه داشته باشی؛ واقعااا چیزای جالبی به آدم یاد میده
چه در حد دانستی، چه درس زندگی
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میده.
بنظرم
شاید اینکه تو تاریخ اکثر سیاستمداران آقا بودن_و س جورایی دونستن این اطلاعات و پیشزمینه ها براشون ضروری بوده_هم تو این علاقه ای که الان میبینیم هم بی تاثیر نباشه🤔 -
Comrade همیشه یه سوالی ذهنمو درگیر میکنه
چرا اکثر پسرا انقدر راجع به جنگا خصوصا این جنگای جهانی و ... اطلاعات دارن؟ و همچنین از سیاست و اصطلاحاش.
چی میشه که آمار بالایی از پسرا اینجور اطلاعات رو دارن؟Michael Vey
" بازی های جنگی "
مثلا یه دوستی داشتم بخاطر بازیش به تانک علاقه مند شده بود و کلی اطلاعات داشت -
والا من همیشه میگم
اینکه میگن زنها پیچیدهان شایعهست
الان پسرا هم میتونن خیلی تخصصی راجع ب گیم حرف بزنن
بعد بیان یهو هر کی یه جناحو بگیره بحث سیاسی کنن
بعدش رندوم درمورد فوتبال و باشگاهها و پاس گل یه یارویی تو سال ۲۰۰۰ صحبت کنن
بعدشم یهو پاشن و به طور فرضی باهم فایت کنن با این عنوان: اگه تو یه دزد با تفنگ باشی من بی اسلحه چجوری خودمو نجات بدم! -
عهوا اینجا از کی تا حالا درست شده
-
ولی شاید بهترین چیزی که از این کتاب ها یادگرفتم نظریه های پدیده شناسی و به تعلیق در آوردن قضاوت های قبلیم(به قول یونانیا اِپوخه!).
چه داخل مسائل خیلی ساده و چه پیچیده میتونه خیلی به قضاوت کردن هامون کمک بکنه. یعنی برای بررسی یه مسئله، تمام چیز هایی که داری رو برای یه لحظه کنار بزار و تلاش بکن یه نگاه کاملا بی طرف داشته باشی. مثلا برای بررسی یه بحث سیاسی در این روش باید ایرانی بودن، مسلمان بودن، دشمنی و نفرت از فلان شخص و ... رو برای یه لحظه کنار بزاری تا بهتر از مسائل سر در بیاری و تعصب هات مانع فهم چیزی نشه.
البته این بحث خیلی طولانیه، ولی فکر میکنم در همین حد اشاره برای اینجا کافی باشه. -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
میفهممت منم دیگه اون آدم پرانرژی و شاد قبل نیستم طبیعیه ادما بزرگ میشن :)))))نمیخوام بزرگ شم
بدتر از اینی که الان هستم میشم
حرف زدن باهات ارومم میکنه سارا
ممنون❤️ -
پناه بر خدا واقعن
-
Michael Vey
عالیییه😮😂👌🏻
موافقم
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میده.
بنظرم
شاید اینکه تو تاریخ اکثر سیاستمداران آقا بودن_و س جورایی دونستن این اطلاعات و پیشزمینه ها براشون ضروری بوده_هم تو این علاقه ای که الان میبینیم هم بی تاثیر نباشه🤔Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میدهمنم خیلیی دوست دارم راجع به این چیزا اطلاعات داشته باشم
ولی میدونی چجوریه؟
باید به شدت توش مطالعه داشته باشی و اصلا نمیشه رهاش کرد و یا فقط ب ی منبع اکتفا کرد
هررر چقدرم بخونیش و از هر جهت هم بهش نگاه کنی کمه
چون اگه کم بخونی و احساس علامه دهر بودن بکنی، حسابی رفتی تو باتلاق و نظرا و قضاوتای مسخره میکنیبخاطر همینه ک ادم میترسه واردش بشه
خیلی وقت و حوصله میخواد بنطرمبا جمله اخرت موافقم
واقعا کمک کنندهن -
Michael Vey
" بازی های جنگی "
مثلا یه دوستی داشتم بخاطر بازیش به تانک علاقه مند شده بود و کلی اطلاعات داشتmahdi.ek این تا حدی میتونه درست باشه. ولی خب خیلی مواقع دیدم که به بعضی ها اعتماد به نفس کاذب میده! طرف ادعا میکنه که از جنگ جهانی دوم میدونه، ولی اسم ده تا ژنرال رو نمیتونه لیست کنه. میگه از تانک سر در میاره! ولی داخل بحث متوجه میشی حتی اسم ده تا تانک رو هم نمیتونه لیست کنه. 😂
صرفا چون از یکی دو تا سلاح و تانک معروف سر در میاره فکر میکنه توی این قضیه عالم شده!