هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Michael Vey
اگه شهر خودت شهر خوبی باشه آره به نظرم
مسافت طولانی تو ۷ سال آدمو سرویس می کنه
یا مثلا شما فرض کن از وقتی که دیگه بیمارستان رفتن شروع بشه و بعدترش کشیک و این داستانا، خیلی فرق می کنه تو خسته کوفته بیایی برسی خونه (کهمامانم برات غذا آماده کرده) و استراحت کنی و درست رو بخونی، یا بخوای بری خوابگاه:)Anzw 18 من همچنان ترجیح میدم برم خوابگاه😂😂😂
من وااقعا عاشق این آوارگی خوابگاهم
اینکه غذا نداری بخوری
باید درست کنی
ممکنه هیچی برا خوردن نباشه
باید بری بخری
وای
من واقعا عاشق این سختیام
که نشون میده آدم رو پای خودش وایساده -
Anzw 18 اره به خدا
یعنی ما دو ترم جوری بودیم که ایده آل تر از اون نمیشد در این حد که غذارو هم پک میاوردن پیشمون شش نفر توی واحد بدون محدودیت مسئول خوابگاه و اینا با هزینه کم و سرویس نزدیک ولی باز دوست داشتیم خونه خودمون میبودیم -
با اینکه کلا طرفدار بیوشیمی نیستم
این ترم بیوشیمی هورمون به دلم نشست
شاید چون اولین باره ک بیوشیمیو شب امتحان نمیخونمMichael Vey
سر آزمون علوم پایه دوباره نظر قبلیت تقویت میشه XD -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Michael Vey
اگه شهر خودت شهر خوبی باشه آره به نظرم
مسافت طولانی تو ۷ سال آدمو سرویس می کنه
یا مثلا شما فرض کن از وقتی که دیگه بیمارستان رفتن شروع بشه و بعدترش کشیک و این داستانا، خیلی فرق می کنه تو خسته کوفته بیایی برسی خونه (کهمامانم برات غذا آماده کرده) و استراحت کنی و درست رو بخونی، یا بخوای بری خوابگاه:)وابستگیش بزرگتر شی اذیتت میکنه
-
Michael Vey من هنوزم معتقدم اینکه شهر خودت درس نخونی انتخاب بهتریه ولی بر مسافت نه بنظرم نزدیک باشه بهتره.
Maaah هعی جدی نزدیک خوب نیست مخصوصا اگه مجبور باشی هر هفته بیای خونه (بخاطر اینکه مامانت نمیتونه اصلا دوریتو تحمل کنه)
جوری میشه که کلا هوایی میشی
نه اینجا راحتی نه اونجا
نه اینجا درس میخونی نه اونحا
از طرفی رفت و آمد همیشگیت واقعا خستت میکنه و وقتتو میگیره -
باشه اصلا اون هیچییییی غیر ممکن ترین بود اون که شد
امروز حس میکنم روز پر نشونه ای بود
ولی نمیفهمم برای چی
امروز مثلا اونیکی طرف هم دیدم
یکی که کپی پیست دختر خالمه رو هم دیدم مووو نمیزد ها با دختر خالم
چند تا چیز دیگه
نمی دونم اصلا -
Maaah هعی جدی نزدیک خوب نیست مخصوصا اگه مجبور باشی هر هفته بیای خونه (بخاطر اینکه مامانت نمیتونه اصلا دوریتو تحمل کنه)
نه اینجا راحتی نه اونجا
از طرفی رفت و آمد همیشگیت واقعا خستت میکنه و وقتتو میگیرهMichael Vey یا باید یه شهر خیلی دور باشی یا شهر خودتون اینو قبول دارم
ولی من واقعا با زندگی خوایگاهی مشکل دارم نمیتونم اصلا -
نه اینجا راحتی نه اونجا
از طرفی رفت و آمد همیشگیت واقعا خستت میکنه و وقتتو میگیرهMichael Vey آها خب من این دغدغه رو ندارم 😂
-
ari_14
آره خب اینم هست
و الان که گفتی و بیشتر بهش فکر می کنم، می بینم که حتی این مهمتر از راحتیایه که من گفتمAnzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
آره خب اینم هست
و الان که گفتی و بیشتر بهش فکر می کنم، می بینم که حتی این مهمتر از راحتیایه که من گفتمدقیقا..
سر همین میگم واقعا اذیت میکنه
شاید اگ خوابگاه بودم الان ی آدم دیگ بودم
سازگارتر بودم.. -
Michael Vey قشنگ تربیتت میکنهها، چون دیگه کسی نیست مراعات کنه بر اینه بحث و دعوام نشه رعایت میکنی
Maaah دقیقا
کلی ادم یاد میگیره از اینکه چجوری با ادمای دیگه برخورد کنه -
Anzw 18 من همچنان ترجیح میدم برم خوابگاه😂😂😂
من وااقعا عاشق این آوارگی خوابگاهم
اینکه غذا نداری بخوری
باید درست کنی
ممکنه هیچی برا خوردن نباشه
باید بری بخری
وای
من واقعا عاشق این سختیام
که نشون میده آدم رو پای خودش وایسادهMichael Vey
اوهوم این خیلی باحاله:))))
امتیاز خوابگاهم همین یاد گرفتناشه👍🏻
موفق باشییییی:)))) -
نه اینجا راحتی نه اونجا
از طرفی رفت و آمد همیشگیت واقعا خستت میکنه و وقتتو میگیرهMichael Vey بابا شما دخترا هم خیلی سختش میکنیدا
من الان خودم تهران خوابگاه میمونم همچین چیزی نیست 😂 -
این بحث که به واسطه خوابگاه زیاد با ادمای جور واجور در ارتباط باشی واقعا برای رشته های علوم پزشکی که زیاد با مردم در ارتباطن فوق العادست
-
Zahra.HD به به چه شهر قشنگی. توی این کشور اگر از دوتا شهر خیلی خوشم بیاد یکیش اردبیله و اون یکی تبریز.
اوه اوه، پس گرم ترین و سرد ترین دماهای ایران رو همزمان تجربه میکنی. 😂Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD به به چه شهر قشنگی. توی این کشور اگر از دوتا شهر خیلی خوشم بیاد یکیش اردبیله و اون یکی تبریز.
اوه اوه، پس گرم ترین و سرد ترین دماهای ایران رو همزمان تجربه میکنی. 😂اصلا دوست ندارم من اردبیلو
اصلاااااااا
اره😂
تابستون ترک میخورم از پارس اباد بیام اردبیل -
Aqua
مهدی دوستم فاصله خونه اش با دانشگاه یک ساعت و نیم بود
همش میگفت که اه این چیه تو جاده بودن و اینا با ما تو خونه است
میگم برو برگرد میگفت نه بابا آدم خسته میشه فلان میشه
بهش گفتم ببین مرد حسابی ما یک ساعت یا چهل دقیقه با تندرو چهار و نیم صبح وایمیستیم سرپا که تازه برسیم به صادقیه تا خود بازار که یک ساعت و خورده ای
بعد تو ماشین میشینی میگی طولانیه
بعد از اون روز فکر کردیم ما کرجیا چقدر عجیبیم -
Michael Vey یا باید یه شهر خیلی دور باشی یا شهر خودتون اینو قبول دارم
ولی من واقعا با زندگی خوایگاهی مشکل دارم نمیتونم اصلاN_sani اره اگه کسی مشکل داشته باشه با خوابگاه واقعا عذاب میکشه... خیلی بده
-
Michael Vey بابا شما دخترا هم خیلی سختش میکنیدا
من الان خودم تهران خوابگاه میمونم همچین چیزی نیست 😂 -