هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Zahra.HD به به چه شهر قشنگی. توی این کشور اگر از دوتا شهر خیلی خوشم بیاد یکیش اردبیله و اون یکی تبریز.
اوه اوه، پس گرم ترین و سرد ترین دماهای ایران رو همزمان تجربه میکنی. 😂Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD به به چه شهر قشنگی. توی این کشور اگر از دوتا شهر خیلی خوشم بیاد یکیش اردبیله و اون یکی تبریز.
اوه اوه، پس گرم ترین و سرد ترین دماهای ایران رو همزمان تجربه میکنی. 😂اصلا دوست ندارم من اردبیلو
اصلاااااااا
اره😂
تابستون ترک میخورم از پارس اباد بیام اردبیل -
Aqua
مهدی دوستم فاصله خونه اش با دانشگاه یک ساعت و نیم بود
همش میگفت که اه این چیه تو جاده بودن و اینا با ما تو خونه است
میگم برو برگرد میگفت نه بابا آدم خسته میشه فلان میشه
بهش گفتم ببین مرد حسابی ما یک ساعت یا چهل دقیقه با تندرو چهار و نیم صبح وایمیستیم سرپا که تازه برسیم به صادقیه تا خود بازار که یک ساعت و خورده ای
بعد تو ماشین میشینی میگی طولانیه
بعد از اون روز فکر کردیم ما کرجیا چقدر عجیبیم -
Michael Vey یا باید یه شهر خیلی دور باشی یا شهر خودتون اینو قبول دارم
ولی من واقعا با زندگی خوایگاهی مشکل دارم نمیتونم اصلاN_sani اره اگه کسی مشکل داشته باشه با خوابگاه واقعا عذاب میکشه... خیلی بده
-
Michael Vey بابا شما دخترا هم خیلی سختش میکنیدا
من الان خودم تهران خوابگاه میمونم همچین چیزی نیست 😂 -
-
Michael Vey
اوهوم این خیلی باحاله:))))
امتیاز خوابگاهم همین یاد گرفتناشه👍🏻
موفق باشییییی:))))Anzw 18 میسیییی همچنیننن
ایشالله به تو هم کلی خوش بگذره خوابگاه و خاطره های خوبی بسازی توش -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
اتفاقا تابستون حال میده😂
خرم آباد ۵۵ بود رفتیم سرعین ۲۸ بود واقعا حال میداد 😂😂نوش جونتون
-
این بحث که به واسطه خوابگاه زیاد با ادمای جور واجور در ارتباط باشی واقعا برای رشته های علوم پزشکی که زیاد با مردم در ارتباطن فوق العادست
Michael Vey آره👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
-
Anzw 18 میسیییی همچنیننن
ایشالله به تو هم کلی خوش بگذره خوابگاه و خاطره های خوبی بسازی توشMichael Vey قربون تووو💙
-
Michael Vey بابا شما دخترا هم خیلی سختش میکنیدا
من الان خودم تهران خوابگاه میمونم همچین چیزی نیست 😂Aqua الان این موضوع که مامانم به خاطر وابستگیش نمیزاره خوابگاه بمونم چند هفته چه ربطی به دختر بودنم داره😂😂😂
من ک همیشه دوست دارم بمونم اصلا بخاطر همینه ک میگم کاش راهم خیلی دور بود -
Aqua
مهدی دوستم فاصله خونه اش با دانشگاه یک ساعت و نیم بود
همش میگفت که اه این چیه تو جاده بودن و اینا با ما تو خونه است
میگم برو برگرد میگفت نه بابا آدم خسته میشه فلان میشه
بهش گفتم ببین مرد حسابی ما یک ساعت یا چهل دقیقه با تندرو چهار و نیم صبح وایمیستیم سرپا که تازه برسیم به صادقیه تا خود بازار که یک ساعت و خورده ای
بعد تو ماشین میشینی میگی طولانیه
بعد از اون روز فکر کردیم ما کرجیا چقدر عجیبیم -
Aqua الان این موضوع که مامانم به خاطر وابستگیش نمیزاره خوابگاه بمونم چند هفته چه ربطی به دختر بودنم داره😂😂😂
من ک همیشه دوست دارم بمونم اصلا بخاطر همینه ک میگم کاش راهم خیلی دور بودMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Aqua الان این موضوع که مامانم به خاطر وابستگیش نمیزاره خوابگاه بمونم چند هفته چه ربطی به دختر بودنم داره😂😂😂
من ک همیشه دوست دارم بمونم اصلا بخاطر همینه ک میگم کاش راهم خیلی دور بودواقعا عجیبی مایک😂
-
f.nalist جاده بودن شرف داره به برگشتن دم غروب مترو صادقیه به کرج
فلاکتیه بخوای سوار شی و جا پیدا کنی
این هیچ
من خودم بخاطر خرابی مترو یه بار ایسگاه ایرانخودرو و چیتگر پیاده رفتم 😂
من زمان مدرسه فقط یک ساعت با ماشین راهم بود