هرچی تودلته بریز بیرون7
-
mr.vinyzo مهدی الان دیدم مبارک باشه تولد خواهرت 😍
راستش منم مشکل مالی دارم مثل آلا ولی به زودی یه فکری به حالش میکنم 😂💔 -
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 بابا ۳ واحدو نمیتونم بسپارم به خدا🥲
من سالمندان دارم میسپارم ب خدا چون واقعا تمرکز ندارم😐😂
-
I thought we were over
I thought we were done -
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 بابا ۳ واحدو نمیتونم بسپارم به خدا🥲
من سالمندان دارم میسپارم ب خدا چون واقعا تمرکز ندارم😐😂
ari_14 داش مازندران شنبه مجازی شده ها.. تا جایی ک شنیدم.. شما امتحان دارین همچنان؟
-
With your pretty little lies...
-
ari_14 داش مازندران شنبه مجازی شده ها.. تا جایی ک شنیدم.. شما امتحان دارین همچنان؟
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
علوم پزشکی خاصه
پیگیری کردیم میگه مرکزی گفته حتما مازندران باید بیاد امتحان بده😐😂میگم خب جاهای دیگ لغو شده میگه نه متاسفانه شما حضوری بازم منتظرم هنوز -
مو دوست داروم الان آهنگ با صدای بلند بذاروم
اما خانواده قصد خواب دارند -
علوم پزشکی خاصه
پیگیری کردیم میگه مرکزی گفته حتما مازندران باید بیاد امتحان بده😐😂میگم خب جاهای دیگ لغو شده میگه نه متاسفانه شما حضوری بازم منتظرم هنوزari_14 هعععیییییی
چه بدبختییه
قشنگ زده مدارس دانشگاه ها مراکز دولتی غیر دولتی همه تعطیل
چشونه ایناولی جدای این حرفا خوبی امتحان دادنتون اینه ک لااقل یکمم ک شده زودتر تموم میکنین میرین
بار امتحانا از روتون برداشته میشه -
نفسم بودی ولی یه تجربه شدی و بس
-
ari_14 هعععیییییی
چه بدبختییه
چشونه ایناولی جدای این حرفا خوبی امتحان دادنتون اینه ک لااقل یکمم ک شده زودتر تموم میکنین میرین
بار امتحانا از روتون برداشته میشهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 هعععیییییی
چه بدبختییه
بار امتحانا از روتون برداشته میشهسرده حاجی یخ میزنیم اینام عادت ندارن چیزی روشن کنن
حتی اینقدر راه بستس بچها نتونستن خودشون برسونن همه جاده ها افتضاح -
ari_14 هعععیییییی
چه بدبختییه
بار امتحانا از روتون برداشته میشهسرده حاجی یخ میزنیم اینام عادت ندارن چیزی روشن کنن
حتی اینقدر راه بستس بچها نتونستن خودشون برسونن همه جاده ها افتضاحari_14 خیلی خرن خیلی
-
یه زمان انقد فروم شلوغ بود که این پست رو زده بودم😂
https://forum.alaatv.com/post/1235029الان انلاین شدن ده نفر همزمان معجزس چه برسه ده تا لایک
اخرشم نشد😂 -
این عشقه تو وجودت توی جونت ریشه کرده