هرچی تودلته بریز بیرون7
-
الان منی که منتظرم طب اورژانس بخونم که یه مافیای خوشگل جذاب تیر خورده بیارن پیشم تا نجاتش بدم اون در یک نگاه عاشقم بشه ولی من بهش محل نذارم تا اینکه کم کم منم بهش محل بذارم با هم ازدواج کنیم تایپم چیه؟
بازاری حساب میشه؟😂Michael Vey
در همین حال اون پسر پرستار خجالتی و سر به زیر اورژانس عاشقت شده و داره با خودش کلنجار میره که چطور بهت نزدیک بشه -
هر مافیایی این پیاما رو بخونه همین الان میذاره کنار میره مشهد توبه میکنه
-
Michael Vey
در همین حال اون پسر پرستار خجالتی و سر به زیر اورژانس عاشقت شده و داره با خودش کلنجار میره که چطور بهت نزدیک بشهAnzw 18 نه.....
نکن اینکاروو
منو وارد مثلث عشقی نکنننن -
Ramos9248 🤣🤣🤣🤣
دیگه به هر حال آقایی باید بخاطر امنیتمم ک شده از کاراش دست برداره😔🤣Michael Vey اره 😂😂
اون اوایل که شروع کرده بودم رمان بخونم، رمان گناهکار و استاد خلافکار رو خوندم و سناریوهاشون تقریبا همین چیزی بود که گفتی😂 -
amir ahmadi 🤣🤣🤣🤣
-
amir ahmadi 😂😂😂😂😂
-
Anzw 18 نه.....
نکن اینکاروو
منو وارد مثلث عشقی نکننننآحححححح مایکل... تو بدون اینکه خودت بخوای وارد این مثلث شدی...
-
Anzw 18 😭😭😭😭😂
-
ولی قسمت ۱۵ تازه قراره متوجه عشق اون پسر بشی
-
Michael Vey
در همین حال اون پسر پرستار خجالتی و سر به زیر اورژانس عاشقت شده و داره با خودش کلنجار میره که چطور بهت نزدیک بشه -
Michael Vey اره 😂😂
اون اوایل که شروع کرده بودم رمان بخونم، رمان گناهکار و استاد خلافکار رو خوندم و سناریوهاشون تقریبا همین چیزی بود که گفتی😂 -
Anzw 18 یهو بزرگ آقا میگه مایکل باید به عقد پسر برادر من دربیاد و برای خاندان دیوانسالار وارث بیاره و مربع عشقی تشکیل میشه