هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah
میخوای چراغا رو خاموش کنیم؟ -
Maaah
میخوای چراغا رو خاموش کنیم؟S.daniyal hosseiny من فعلن حالم خوب نیست، ازدواج منو اقای پرستارو انداختن فصل دوم.
-
Hamid.s ممنونم بلی
شما چخبر چه میکنینMichael Vey
آخرین بار یادمه تابستون بود راجع به دانشگاه و تابستون صحبت میکردیم تو اینجا که شما آفلاین شدید خوش برگشتید
منم مشغول امتحانات
کمی هنر -
خب دقیفا شرح بدین الآن کی داره به کی میرسه
S.daniyal hosseiny
مایکل به رئیس مافیایی که نجاتش داده
مهدیه به پرستار اورژانس که مایکلو دزدیده بود -
S.daniyal hosseiny من فعلن حالم خوب نیست، ازدواج منو اقای پرستارو انداختن فصل دوم.
-
S.daniyal hosseiny من فعلن حالم خوب نیست، ازدواج منو اقای پرستارو انداختن فصل دوم.
Maaah
ولی عوضش یه شروع دراماتیک داری.
از این شخصیتا میشه که همه منتظرن ببینن با کی میره توی رابطه. -
مایکل چرا رفت
-
S.daniyal hosseiny
مایکل به رئیس مافیایی که نجاتش داده
مهدیه به پرستار اورژانس که مایکلو دزدیده بودAnzw 18
دون کورلئونه باشه؟ 😔✌🏻 -
Maaah
ولی عوضش یه شروع دراماتیک داری.
از این شخصیتا میشه که همه منتظرن ببینن با کی میره توی رابطه.S.daniyal hosseiny کلا دوتا جنس مذکر داریم
-
Michael Vey
برنامه چیه زن؟S.daniyal hosseiny قراره یه مافیای تیر خورده بیاد اورژانس نجاتش بدم اون عاشقم بشه من محل نذارمش بعد کم کم ک داریم عاشق میشیم بفهمیم ک یه پرستاری تو اون بخش هست ک عاشقمه ولی من بهش علاقه ندارم
بعد قسمت اخر پرستاره روانی میشه تیر میزنه به عشقم مافیا
بعد مهدیه وارد ماجرا میشه مافیا رو نجات میده
بعد پرستاره عاشق مهدیه میشه
من و مافیا تو فصل اول با هم ازدواج میکنیم مافیا از کارای مافیاییش توبه میکنه میریم اونور دنیا باهم به خوبی و خوشی زندگی میکنیم
بعد دیگه فصل ۲ سریال متعلق به داستان مهدیه و پرستارست😂😂😂 -
Maaah
حالا از پرستار پرسیدی اصن مگه که بچه میخواد یا نه؟ -
Maaah
حالا از پرستار پرسیدی اصن مگه که بچه میخواد یا نه؟S.daniyal hosseiny غلط کرده رو حرف من حرف بزنه
-
Michael Vey
آخرین بار یادمه تابستون بود راجع به دانشگاه و تابستون صحبت میکردیم تو اینجا که شما آفلاین شدید خوش برگشتید
منم مشغول امتحانات
کمی هنرHamid.s دقیقاا منم داشتم به همین فکر میکردم😂😂
به به
چه هنری
اپلود نمیکنین؟ -
S.daniyal hosseiny کلا دوتا جنس مذکر داریم
Maaah
بودجهٔ فیلم نابوده پس. -
S.daniyal hosseiny قراره یه مافیای تیر خورده بیاد اورژانس نجاتش بدم اون عاشقم بشه من محل نذارمش بعد کم کم ک داریم عاشق میشیم بفهمیم ک یه پرستاری تو اون بخش هست ک عاشقمه ولی من بهش علاقه ندارم
من و مافیا تو فصل اول با هم ازدواج میکنیم مافیا از کارای مافیاییش توبه میکنه میریم اونور دنیا باهم به خوبی و خوشی زندگی میکنیم
بعد دیگه فصل ۲ سریال متعلق به داستان مهدیه و پرستارست😂😂😂Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
یه پرستاری تو اون بخش هست ک عاشقمه ولی من بهش علاقه ندارم
اه اه چندش. خیلیام از خدات باشه
-
S.daniyal hosseiny قراره یه مافیای تیر خورده بیاد اورژانس نجاتش بدم اون عاشقم بشه من محل نذارمش بعد کم کم ک داریم عاشق میشیم بفهمیم ک یه پرستاری تو اون بخش هست ک عاشقمه ولی من بهش علاقه ندارم
بعد دیگه فصل ۲ سریال متعلق به داستان مهدیه و پرستارست😂😂😂Michael Vey
سناریو بینظیر.
فقط مهدیه مشکلی نداره که شوهرش از تو خوشش میومده؟