هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Ramos9248 بخدا ک میبینین😂😂😂
منو سر و سامون نداده دارن اون یکیو شوهر میدن😔😂😂 -
Ramos9248
اولا که همینو روش بزنی با تلگرام باز کنی میاد بالا... ولی برای ورود دستی، بهصورت خیلی راحتی، سه قسمت توی وارد کردن دستی پروکسی وجود داره.
توی هر لینک پروکسی هم خودش کلماتش هست و مساوی خورده.server=87.248.132.222
port=9443
secret=EERigv______-AAA__gAAAWueRVrdGFuZXQuY29tZmFyYWthdi5jb212YW4ubmFqdmEuY29tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.daniyal hosseiny
حاجی دمت گرم
میزنم ببینم جواب میده -
S.daniyal hosseiny دیگه خود مهدیه خواسته وارد این قسمت سناریو بشه ک مافیا رو نجات بده پرستاره عاشقش بشه
ب من مربوط نیست😂😂😂
به مهدیه و تعصبش رو آکادمیک بودن طرف مربوطه😂Michael Vey
دخترم حقیقتا بهنظر میرسه تو تاحدودی به تهیه کننده پول دادی که جذاب سریال باشی. مهدیه تهش هرچی آشغال پاشغال مونده رو برداره. 😔 -
Hamid.s دقیقاا منم داشتم به همین فکر میکردم😂😂
به به
چه هنری
اپلود نمیکنین؟Michael Vey
سیاه قلم
آره امکانش هست؟ -
S.daniyal hosseiny فیلمنامه از من بوده
طرح اولیه رو فقط بقیه دادن😔👈🏻👉🏻Anzw 18
میگم چرا اینقدر هیچیش به هیچجاش نمیخوره این فیلمنامه. -
S.daniyal hosseiny شاعر می فرماید اونکه تو باغ نیست خودش صاحب باغه
Anzw 18
فعلا که زمستونه باغت مال خودت. -
کلاسای فیلمنامهنویسی هم باید براتون بذارم.
-
خب بزارین فصل ۲ رو اسپویل کنم
شما در حال عاشقانههای مهدیه و اقای پرستار هستین، این زوج مشغول خوردن شامی پرفکت در سواحل مدیترانهای اروپای شرقی هستن. ناگهان شخصی به نام اقای حسینی وارد مغازهی غذا فروشی میشود و به سمت این زوج آکادمیک میاید و کتاب بیماریهای پوست را پاره میکند (ما چون خیلی اکادمیکیم داشتیم از هم درس میپرسیدیم) و زینپس اقای پرستار میگوید تو کیستی؟ اقای حسینی میگوید منجی مهدیه. اشک در چشمان مهدیه حلقه میزند و با اقای حسینی به ایران بازمیگردد. -
Michael Vey
دخترم حقیقتا بهنظر میرسه تو تاحدودی به تهیه کننده پول دادی که جذاب سریال باشی. مهدیه تهش هرچی آشغال پاشغال مونده رو برداره. 😔S.daniyal hosseiny بابا اصلا از اولشم تایپ من یه مافیای جذاب تیر خورده بود ک بیاد اورژانس من نجاتش بدم بقیش سناریو بچه هاست بخدا😂😔
-
اینم من باید یادتون بدم؟
-
Anzw 18 چ-چی؟؟؟؟
مگه مرددد مافیااا؟؟؟؟؟؟؟؟ -
Ramos9248
اولا که همینو روش بزنی با تلگرام باز کنی میاد بالا... ولی برای ورود دستی، بهصورت خیلی راحتی، سه قسمت توی وارد کردن دستی پروکسی وجود داره.
توی هر لینک پروکسی هم خودش کلماتش هست و مساوی خورده.server=87.248.132.222
port=9443
secret=EERigv______-AAA__gAAAWueRVrdGFuZXQuY29tZmFyYWthdi5jb212YW4ubmFqdmEuY29tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.daniyal hosseiny
سکرت همون پسوردش میشه یا تو قسمت یوزرنیم باید وارد کنم؟ -
خب بزارین فصل ۲ رو اسپویل کنم
شما در حال عاشقانههای مهدیه و اقای پرستار هستین، این زوج مشغول خوردن شامی پرفکت در سواحل مدیترانهای اروپای شرقی هستن. ناگهان شخصی به نام اقای حسینی وارد مغازهی غذا فروشی میشود و به سمت این زوج آکادمیک میاید و کتاب بیماریهای پوست را پاره میکند (ما چون خیلی اکادمیکیم داشتیم از هم درس میپرسیدیم) و زینپس اقای پرستار میگوید تو کیستی؟ اقای حسینی میگوید منجی مهدیه. اشک در چشمان مهدیه حلقه میزند و با اقای حسینی به ایران بازمیگردد.Maaah
خب چرا داری شام میخوری با یارو؟
این پرستاره مهره ماری چیزی داره؟ هیپنوتیزم؟ -
Michael Vey
سیاه قلم
آره امکانش هست؟Hamid.s چرا که نه امکان آپلود رو هم درست کردن اینجا
-
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_
سلامت باشیدهمچنین
مسیر کنکورتون روبراهه؟
بله خداروشکر
دست از تلاش که برنداشتید؟
شرایط سخت یه مقدار روی منم اثر گذاشت
اما قراره باز قوی تر از قبل برگردم به بازی -
Maaah
خب چرا داری شام میخوری با یارو؟
این پرستاره مهره ماری چیزی داره؟ هیپنوتیزم؟S.daniyal hosseiny بابا عاشقم شده دیگهههه
-