هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah
ولی از شوهر کردن انداختت. -
Ramos9248
کردید ❌
کردی ✅S.daniyal hosseiny من اولین باره دارم به امتحان عفونیش اشاره میکنم ولی تو اون شب استاد و دانشجو و کل مبحث رو بردی زیر سوال 😂
-
Maaah
ولی از شوهر کردن انداختت.S.daniyal hosseiny شما گفتین بدرد نمیخوره کهههههه، بابا ول کنین توروخدا الان چه خاکی تو سرم کنم؟
-
S.daniyal hosseiny من اولین باره دارم به امتحان عفونیش اشاره میکنم ولی تو اون شب استاد و دانشجو و کل مبحث رو بردی زیر سوال 😂
Ramos9248
میگم فعلی که به کار میبری اشتباهه. فقط من بودم. -
Hamid.s واقعا عالیه
خیلی خفنهMichael Vey
خواهش میکنم🙂🙂☺️.jpeg](/assets/uploads/files/1769202259696-69b3f143-bdc3-47c3-b26d-708acba1cab4.jpeg) -
Ramos9248
میگم فعلی که به کار میبری اشتباهه. فقط من بودم.S.daniyal hosseiny عه واقعا گردن گیرت انقدر خوبه دمت گرم😂
-
Maaah
بنز رو که نمیتونم اگه بتونمم میفرستم اونجایی که میدونی😔😂
ولی قول میدم اون لپتاپ شکسته رو برات بخرم که به قول دانیال از اون بازی کثیف بیایی بیرون و زندگیتو بکنی -
S.daniyal hosseiny شما گفتین بدرد نمیخوره کهههههه، بابا ول کنین توروخدا الان چه خاکی تو سرم کنم؟
Maaah
نه خب واقعا با این فیلمنامهٔ زیبایی که نوشتین به دردت نمیخوره. البته ببین یه نکتهای پیش اومد.
سریال مال نتفلیکسه، مایکل هم اسم زنه!
بنابراین میشه یهجوری یه کاری کرد که به این پرستار بدبخت تو بعدا توضیح بدیم که اصن مثبت و منفی جور نمیشه اونجوری که فکر میکرده. 😔✌🏻 -
Maaah
نه خب واقعا با این فیلمنامهٔ زیبایی که نوشتین به دردت نمیخوره. البته ببین یه نکتهای پیش اومد.
سریال مال نتفلیکسه، مایکل هم اسم زنه!
بنابراین میشه یهجوری یه کاری کرد که به این پرستار بدبخت تو بعدا توضیح بدیم که اصن مثبت و منفی جور نمیشه اونجوری که فکر میکرده. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny 😂😂😂😂😂😂
-
بعد دیگه بچهٔ گلی میشه یه نگاه به تو میکنه و یهو میگه وای این آکادمیکترین دختریه که میتونستم توی زندگیم ببینم.
-
بعد دیگه بچهٔ گلی میشه یه نگاه به تو میکنه و یهو میگه وای این آکادمیکترین دختریه که میتونستم توی زندگیم ببینم.
S.daniyal hosseiny 😂😂😂😂
-
Michael Vey
خواهش میکنم🙂🙂☺️.jpeg](/assets/uploads/files/1769202259696-69b3f143-bdc3-47c3-b26d-708acba1cab4.jpeg)Hamid.s ماشالله ماشالله
خدایی تو عرصههای مختلف هنر استعداد دارین
خیلی خوبه جدا -
بسه دیگه. اه
-
Hamid.s ماشالله ماشالله
خدایی تو عرصههای مختلف هنر استعداد دارین
خیلی خوبه جداMichael Vey کجا یهو غیب میشی؟
تموم کن این بازی کثیفو اه -
Anzw 18
خدای فیلمسازی ایران و جهان، مقبول اومد فیلمنامه برای شما؟ -
Michael Vey کجا یهو غیب میشی؟
تموم کن این بازی کثیفو اهMaaah
اون مافیاشو برداشته برده داره عسل عقدو تصور میکنه زیر زبونش. چقدر تو سادهای زن. -
خدایا شکرت، بازگشت همه به سوی درس است. 🙏🏻