هرچی تودلته بریز بیرون7
-
انجمن باید یه بات یوتیوب دانلودر میداشت😑😂
:| تف آهنگ رو گیر نمیارم، باید از یوتیوب دانلود کنم
یوتیوب بزور بالا میاد حتی اگه کانفیگ کار هم کنه -
0-0ftm
اون چیزی که خودم نشون میدم بخشی از منه
اون چیزی که بدون اینکه روش کنترل داشته باشم به بقیه نشون داده می شه بخشی از منه
فکرهایی که شاید فقط با یه سری آدمای محدود د میون بذارم، بخشی از منن
و اون چیزی هم که پنهون نگهش می دارم و سعی می کنم خیلی به کسی نشون ندم هم باز بخشی از منه
(این مواردو می تونم ادامه بدم ولی خب با سه نقطه تمومش می کنم...)
برا من که این شکلیه:)))))خیلی وقتا هم هست که سعی می کنم هر کدوم از اینا رو تغییر بدم
ممکنه این تغییرا اولش باعث بوجود اومدن یه سری احساسات و افکار متناقض تو ذهنم بشن، ولی خب فکر می کنم خیلی اشکالی نداره... اونی که داره سعی می کنه تغییر ایجاد کنه هم باز "منم"
یا حتی همیشه هم موقع "تغییر" نه... ممکنه خیلی وقتا صرفا شک کردن به رفتار و افکارم یا یادگرفتن و بهتر دیدنِ چیزای جدید باعث همچین چیزی بشه نه سعی بر تغییر دادن -
اصلا تمرکز ندارم
هوف خدایا این ترم ب خیر بگذرون:) -
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
بنظرتون
شما اون چیزی که نشون میدین هستین؟
یا با واقعیت فرق داره ی سری چیزابه تعریفت از واقعیت برمیگرده.
و این که آدم ترکیبی از افکار، عواطف و غرایزه. ممکنه چیزی که از خودت تو یک موقعیت خطرناک یا حتی یک موقعیت ساده- مثل اینکه وقتی بین دوستاتی دوست نداری چیزی بگی که دیدگاهشون بهت عوض شه- " نشون میدی"، هردوش از تلاش ناخودآگاه و غریزیت برای بقا باشه. شاید تصویری که تو ذهنت از خودت داری با تصویری که هر فرد از تو میبینه فرق داشته باشه چون تا بندازیش روی پروژکتور طرف، هزار و یک عامل مثل نورپردازی هرمکان، پیشرفته بودن یا میزان آسیب سیستم خودت و هر فرد در هر شرایط متفاوت باشه.ولی مهم اینه بدونیم شاید تصویر اصلیه که دست خودته به مرور زمان تغییر کنه، حداقل خودت میدونی چجوریه، و وقتی یکی اون تصویر رو نسبتا نزدیک به دیدگاه خودمون میبینه اون لحظهست که حس میکنیم: " عه این آدم من و درک میکنه".
این پیامبنده همصرفا بیشتر استعاری، بر مبنای دیدگاه و تجربیات شخصیه و هیچ پشتوانه علمیایی نداره جز بخشی که اشاره کرده هزار و یک متغیر در پراجکت کردن تصویر خودمون به دیگران دست دارن، پس میتونه از بیخ و بن اشتباه باشه.
-
Zahra.HD
یا من گیراییم صفر شده
یا
من گیراییم صفر شده
غیر این دوحالت، حالت دیگه ایی نیس که بفهمم حرفتوInfinitie. A سرکاری😂😂😂😂😂
-
درک چندتا مسئله برام سخت شده
کمال گرا بودن
متوسط بودن
خوب بودن
اگه کمالگرا نباشم، متوسط میشم یا خوب میشم؟
اصلا چطور نباشم؟
آیا کمالگرا بودن باعث آزارم میشه که میخوام نباشم؟
آیا واقعا هستم؟ معیار کمالگرایی چی هست؟
شاید صرفا
باید کمالگرا باشم ولی شدت سختی ذهنی کارهارو در ذهنم کم کنم و خیلی ساده به مسائل نگاه کنم
یه جمله هم شنیدم که کمال گرا نباش، کمال طلب باش
خب الان یعنی چی، گفتن اینجور جملات بدون توضیحات چه سودی داره، خودم برای خودم تفسیر کنم کمال طلبیو؟Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
درک چندتا مسئله برام سخت شده
صرفا نظر شخصیم رو میگم اگه دوست نداشتی اصلا جواب نده راحت باش
کمال گرا بودن
متوسط بودن
خوب بودن
اگه کمالگرا نباشم، متوسط میشم یا خوب میشم؟کمالگرا بودن دلیل بر کامل یا خوب بودن نیست
اتفاقا ادم کمالگرا فقط کاری رو انجام میده که مطمئنه قراره درست و کامل انجامش بده پس خیلی کار هارو اصلا انجام نمیده یا با یه ذره تلاش بیخیال میشه
درحالی که بقیه ممکنه پنجاه درصد براش تلاش کنن و همونقدر هم سود برسه بهشوناصلا چطور نباشم؟
این دیگه سخته🤧
آیا کمالگرا بودن باعث آزارم میشه که میخوام نباشم؟
نه اتفاقا اگه بهش گوش کنی و صرفا کار هایی که موفقیتت توش حتمیه رو انجام بدی خیلی حالت خوب میشه از خودت حتی شاید مغرور هم بشی که وای چقد قوی ام. ولی خب خیلی عقب میمونی...
چون برا خیلی چیزا اصلا تلاش نمیکنیآیا واقعا هستم؟ معیار کمالگرایی چی هست؟
شاید این که از کار و زندگیت عقب بمونی
نسبت به همسن و سال هات(البته این خیلی قیاس درستی نیست تو ایران)شاید صرفا
باید کمالگرا باشم ولی شدت سختی ذهنی کارهارو در ذهنم کم کنم و خیلی ساده به مسائل نگاه کنم
یه جمله هم شنیدم که کمال گرا نباش، کمال طلب باش
خب الان یعنی چی، گفتن اینجور جملات بدون توضیحات چه سودی داره، خودم برای خودم تفسیر کنم کمال طلبیو؟نمیفهمم
.
من یه راه حل داشتم و کمکم کرد مخصوصا تو دوره کنکور. ببین ادم کمالگرا فرار میکنه از واقعیت
اگه نتونست چیزی بسازه خرابش میکنه اگه نتونست یه روتین رو حفظ کنه کلا پاکش میکنه
من وقتی یه کاری رو شروع میکنم تصمیم میگیرم که صرفا انجامش بدم
مهم نیست چقدر خوب باشه چقد کامل باشه
صرفا باید انجامش بدم حتی یه ذره
به بچهای کمالگرایی که برا کنکور میخوندن میگفتم حتی اگر درس نخوندین بیاین گزارش بدین اگه تایم مطالعه ی من امروز صفر بود
یکی از بچهای اینجا یه امضا داشت میگفت "صفر بیش از هیچه"
واقعا باور دارم بهش
ببخشید زیاد شد😂 -
دارین منو از دست میدین
-
بخیر گذشت خداروشکر
-
Michael Vey اره همینه داخل تنظیمات بنویس proxy و proxy server رو اف کن
Danial.al بلی درستش کردم
-
ای بابا
-
گرچه در خیل تو بسیار به از ما باشد
ما تو را در همه عالم نشناسیم نظـیر -
خسته تر از اونیم که با خواب بخواد حل بشه...🙂.
-
اه اعصابم خورده.
هی میگم نمیام، هی میگن بد فاز :/// -
از این مدل وقتگذروندنا متنفرممم.
-
واقعن بعضیوقتا دلم میگم بر همیشه اتاقمو عوض کنم بیحاشیه زندگیمو کنم.