هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Blue28 آره
پس 14 سالیMichael Vey به گاگول رفتیم
-
Michael Vey میگم راه میدن ،ولی نه همه کشورا
مثل اول نیست
تحقیق خاصی نکردم خودت ببین ،فقط چند نفر شنیدم من که میخواستن برنبعدم تو حالا شرایط رو مهیا کن تا اون موقع اوکی شده همه چی
-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
فکر کنم که موقع تقسیم ادب و عقل و شعور یک عدهی قلیلی از تو صف خارج شده بودن، حالا کجا در رفتن نمیدونم والا، هعی خدایا حکمتتو شکر
#تودلیمنظورت سگای ...
هیچی ولش کنamir ahmadi
منظور شما رو نمیدونم؛ اما منظور خودم کلی و در ستایش ادب و فکر بود.
من تو زندگیم آدم های این مدلی دیدم متاسفانه و میدونین چی راجبشون غیرقابل تحمله؟ این که خودشون متوجه نیستن از این نعمت محرومن و اطرافیانشون رو عذاب میدن، حالا به طرق مختلف. -
دوستان
کسی اطلاع داره از مهاجرت
و یا اطلاع داره از جایی ک توش بشه در مورد مهاجرت تحقیق کرد؟Michael Vey چیه سوالت
یه چیزایی میدونم -
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Maaah من دمی دوست دارم ولی بقیه باهام همراهی نمیکنن به تی بگ راضی میشم
از ما کل تی بگ پک های صبحونه باقی میمونه
هیچکی نمیخوره🤧همه دمی -
Nilay ما یهبار کارآموزیمون عصر بود دقیق ۲۱ روز خونه نرفته بودیم، همهش تیبگ. بعد یهروز عصر یکی از بچههامون دمی درست کرد اصن بهترین چایی عمرمممم :,))))
-
Michael Vey میگم راه میدن ،ولی نه همه کشورا
مثل اول نیست
تحقیق خاصی نکردم خودت ببین ،فقط چند نفر شنیدم من که میخواستن برنبعدم تو حالا شرایط رو مهیا کن تا اون موقع اوکی شده همه چی
Danial.al چجوری میشه اینو فهمید؟ که راه میدن یا نه؟
کلا اطلاعاتی راجع به این داری که چجوری میشه درمورد مهاجرت تحقیق کرد؟ -
Anzw 18 چایی های بهشت آب جوشش از جهنم میاد
البته من تحقیق کردم برای جاری شدن عسل به دمایی معادل 80 ْc نیازه که خودش دست کمی از جهنم نداره -
-
Nilay ما یهبار کارآموزیمون عصر بود دقیق ۲۱ روز خونه نرفته بودیم، همهش تیبگ. بعد یهروز عصر یکی از بچههامون دمی درست کرد اصن بهترین چایی عمرمممم :,))))
Maaah سال 99 در یه مغازه تعمیر وسایل جوش و برش کار میکردم بعد یه روز از ساعت 5 بعدازظهر که رفتم تا ساعت 9 و نیم شب داشتم فقط تمیزکاری میکردم تنهایی بعد یه آب جوش گذاشتم
اوستام هم آدم خوبی بود همیشه یه مقدار پول میذاشت تو دخل میگفت اینا برا توعه بردار ببر هر چی میخوای بخر
منم رفتم سه تا های بای بزرگ خریدم اومدم نشستم تا ساعت 10 و ربع که در مغازه رو بستم یه فلاسک چایی و سه تا های بای رو خوردم😂😂 -
Maaah کلا دمی یه چیز دیگس
چای دورهم هم که اصلا حرفی برای گفتن نمیمونه تو بینظیر بودنش شکی نیست -
Maaah کلا دمی یه چیز دیگس
چای دورهم هم که اصلا حرفی برای گفتن نمیمونه تو بینظیر بودنش شکی نیست -
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چای دورهم هم که اصلا حرفی برای گفتن نمیمونه تو بینظیر بودنش شکی نیست
اتفاقا من معتقدم زمانی که تنهایی و در حال زل زدن به یه نقطه رندم میخوری یه درجه والایی از کماله.
-
این پست پاک شده!