هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Aqua آها اوکیه، به ما این چند کشورو پیشنهاد دادن گفتن خوب پرستار میگیره. منتها با این وضعیت فقط آلمان میمونه دیگه مرررسیییی 🎀
-
یه جور داریم صحبت میکنیم که انگار دارن التماسمون میکنن بریم کشوراشون.
حتی اینترنتمون هم قطعه. 😫😂Comrade *هیس به رومون نیار بذار یکم یادمون بره کجاییم و وضعیتمون چیه
-
دنزل داره پیر میشه💔
-
Aqua گفتی بین ایتالیا و اسپانیا، اسپانیا بهتره برای پزشکی؟
اگه اینجوریه اسپانیاییمو با جدیت بیشتری ادامه بدم😂
کتاب زبانشم خریدم حتی دو ماه پیش😂Michael Vey اسپانیا رو یه بنده خدا که کانادا و آلمان و اتریش و اسپانیا زندگی کرده بود بهم گفت
توصیفش این بود
کانادا برای خرس قطبیه نه انسان
آلمان هم خیلی میشه پیشرفت کرد، شایسته سالاری با اقتصاد قوی ترکیب شده بهترین جا برای پیشرفت
ولی گفت بهم بین اینا اسپانیا بهترین سیستم درمانی داشت
اتریش هم که مسلمان راه نمیده
شما هم بای دیفالت بعنوان ایرانی مسلمان هستی -
hola!
mi nombre es senorita Hosseini
como estas? -
Aqua آره میدونم
خانومای آکادمیک خرخون؟ وایییی 😂😂😂
نه من که فعلن هدفم نیست، کلی بر آیندهها پرسیدم -
پیع
چقد بعضی فامیلا شایعن -
Ramos9248 رئال چرا جدیدا افت کرده انگار؟ من در برابر دوست بارساییم هیچی ندارم که بگم تا بچزونمش
(البته که من رئالی نیستم و چیزی ازش نمیدونم... ولی اون بارساییه و خیلی چیزا درمورد فوتبال میدونه!)Michael Vey
رئال خب چند ساله فقط داره ستاره از دست میده
2018 رونالدو رفت
2019 ناواس رفت
2021 راموس رفت
2022 گرت بیل، مارسلو
2023 کریم بنزما
2024 کروس
2025 مودریچ
و تو هیچکدوم از تابستون ها تو فصل نقل و انتقالات به فکر خرید یه هافبک درست حسابی و بازیساز نبوده
الان از تابستون 2024 که کروس رفت دیگه نتونست نبض بازی رو تو دست داشته باشه که با رفتن مودریچ تو 2025 بدتر شدبارسلونا هم یه چند تا فصله با هانسی فلیک اومده بالا وگرنه تا قبل این دو فصل رفتن لیگ اروپا و فقط شرایطشون تو اسپانیا خیلی خوبه تو اروپا حرفی برا گفتن نداشتن این چند سال
حالا اینجوری که بوش میاد تابستون 2026 قراره یه هافبک بازیساز اضافه بشه به ترکیب
-
Michael Vey اسپانیا رو یه بنده خدا که کانادا و آلمان و اتریش و اسپانیا زندگی کرده بود بهم گفت
توصیفش این بود
کانادا برای خرس قطبیه نه انسان
آلمان هم خیلی میشه پیشرفت کرد، شایسته سالاری با اقتصاد قوی ترکیب شده بهترین جا برای پیشرفت
ولی گفت بهم بین اینا اسپانیا بهترین سیستم درمانی داشت
اتریش هم که مسلمان راه نمیده
شما هم بای دیفالت بعنوان ایرانی مسلمان هستیAqua هوممم
که اینطور
پس اونم باید بذارم تو لیست تحقیق -