هرچی تودلته بریز بیرون7
-
یکم کلاسیک ترش کنیم. مثلا به خانواده مافیا خیانت کرده و به پلیس پناه برده(در عوض اعتراف علیه خانواده مافیا) که چون حین این قضیه فرار و درگیری به شدت زخمی شده، پلیس آوردتش بیمارستان و بستری شده. اینجوری یه سری ماجرای جذاب از تلاش مافیا برای کشتنش و مقاومت و محافظت پرستار میشه در آورد.
-
Ramos9248 به به
چشم همه حسوداش کور(راستی دستت درد نکنه بابت اطلاعاتت هی بخاطر سوالای چرت و پرتم تایپ میکنی خسته شدی😂)
Michael Vey نه بابا چه چرا و پرتی 😂😂
خوشحال میشم بتونم کمکی کنم -
هبیج حسود حسود حسود حسود
-
یکم کلاسیک ترش کنیم. مثلا به خانواده مافیا خیانت کرده و به پلیس پناه برده(در عوض اعتراف علیه خانواده مافیا) که چون حین این قضیه فرار و درگیری به شدت زخمی شده، پلیس آوردتش بیمارستان و بستری شده. اینجوری یه سری ماجرای جذاب از تلاش مافیا برای کشتنش و مقاومت و محافظت پرستار میشه در آورد.
-
Maaah
😂😂😂😂
ازدواج
دارم فکر میکنم بعد ازدواج قراره زندگیتون چطوره باشه
فکر کنم همیشه یه سری گولاخ تو خونه تون رفت و آمد دارن هرجایی نمیتونی تنهایی بری و... -
Michael Vey عشق در نگاه اول بود؟
N_sani بله
مافیا در یک نگاه عاشق بنده میشه هر چند که من پا نمیدم بهش! -
N_sani بله
مافیا در یک نگاه عاشق بنده میشه هر چند که من پا نمیدم بهش!Michael Vey بعدش میدزدتت؟
-
-
اینا چرا نمیفهمن اصلن سناریو مهم نیست، صرفا این مهمه که مافیا و اون آقاهه عاشق شدن و تهشم ازدواجه. تمامممم
Maaah دقیقااااا
هی دنبال سناریو و حاشیهن فقط -
توی این راه هم به مرور عشق بین مافیا و پرستار محکم و محکم تر میشه و از اون حالت آبکیه عشق در نگاه اول در میاد.
-
بچه ها ترخدا مافیا روس باشه
-
لهجه روسی فارسی حرف بزنه 😭