هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اینا چرا نمیفهمن اصلن سناریو مهم نیست، صرفا این مهمه که مافیا و اون آقاهه عاشق شدن و تهشم ازدواجه. تمامممم
-
این پست پاک شده!
-
Michael Vey 😂😂😂
بابا خب هر کسی تو زندگیش میتونه جاه طلب باشه طرف 960 تا گل زده میخواد تا 1000 تا بره جلو
رونالدو 2008 کاملترین ورژن یه فوتبالیست بود یعنی تو هر چی بگی رو برد
بهترین بازیکن پریمیرلیگ
آقای گل پریمیرلیگ
برنده جایزه مرد سال اروپا
برنده جایزه مرد سال فیفا
برنده کفش طلا اروپا
آقای گل چمپیونزلیگ
افتخارات تیمی
قهرمان پریمیرلیگ
قهرمان جام اتحادیه انگلیس
قهرمان چمپیونزلیگ
قهرمان جام باشگاه های جهان
توپ طلای 2008
بعد همه اینا وقتی جالب میشه که بدونی رونالدو دوره اولش تو منچستر یونایتد به عنوان یه هافبک بازی میکرد نه مهاجم یا وینگر😂Ramos9248 به به
چشم همه حسوداش کور(راستی دستت درد نکنه بابت اطلاعاتت هی بخاطر سوالای چرت و پرتم تایپ میکنی خسته شدی😂)
-
اینا چرا نمیفهمن اصلن سناریو مهم نیست، صرفا این مهمه که مافیا و اون آقاهه عاشق شدن و تهشم ازدواجه. تمامممم
-
یکم کلاسیک ترش کنیم. مثلا به خانواده مافیا خیانت کرده و به پلیس پناه برده(در عوض اعتراف علیه خانواده مافیا) که چون حین این قضیه فرار و درگیری به شدت زخمی شده، پلیس آوردتش بیمارستان و بستری شده. اینجوری یه سری ماجرای جذاب از تلاش مافیا برای کشتنش و مقاومت و محافظت پرستار میشه در آورد.
-
Ramos9248 به به
چشم همه حسوداش کور(راستی دستت درد نکنه بابت اطلاعاتت هی بخاطر سوالای چرت و پرتم تایپ میکنی خسته شدی😂)
Michael Vey نه بابا چه چرا و پرتی 😂😂
خوشحال میشم بتونم کمکی کنم -
هبیج حسود حسود حسود حسود
-
یکم کلاسیک ترش کنیم. مثلا به خانواده مافیا خیانت کرده و به پلیس پناه برده(در عوض اعتراف علیه خانواده مافیا) که چون حین این قضیه فرار و درگیری به شدت زخمی شده، پلیس آوردتش بیمارستان و بستری شده. اینجوری یه سری ماجرای جذاب از تلاش مافیا برای کشتنش و مقاومت و محافظت پرستار میشه در آورد.
-
Maaah
😂😂😂😂
ازدواج
دارم فکر میکنم بعد ازدواج قراره زندگیتون چطوره باشه
فکر کنم همیشه یه سری گولاخ تو خونه تون رفت و آمد دارن هرجایی نمیتونی تنهایی بری و... -
Michael Vey عشق در نگاه اول بود؟
N_sani بله
مافیا در یک نگاه عاشق بنده میشه هر چند که من پا نمیدم بهش! -
N_sani بله
مافیا در یک نگاه عاشق بنده میشه هر چند که من پا نمیدم بهش!Michael Vey بعدش میدزدتت؟
-
-
Maaah دقیقااااا
هی دنبال سناریو و حاشیهن فقط