هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sky daughter سلام ممنون شما خوبین؟
راست میگین تازه دیدم
عادل فردوسی پور چی میگه ؟ :face_with_tears_of_joy:
خود آلا هم تبلیغ میکنه :)بله ممنون من خوبم
شما چطورین؟ درسا خوبه؟
پس یعنی جدیدا گذاشتن این تبلیغارو؟sky daughter ممنون. بله خوبه
بله جدید گذاشتن مثل اینکه -

بعد از خونه تکونی :/
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: والا اخه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

وقتی زیرپام ترقه میندازن :/
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

بخور و خفه شو
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

بخور و خفه شو
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
عاغا سرعت سایت پایینه یا نت من داغونه؟
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاغا سرعت سایت پایینه یا نت من داغونه؟
سرعت اینتر نت پایینه :/
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay 😋😋😋😍😍😍😍
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سلام عزیزم خوبی؟ :) -
@faezeh-lay 😋😋😋😍😍😍😍
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سلام عزیزم خوبی؟ :)@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay 😋😋😋😍😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ :)قربونت فاعزه جون خوبم تو خوبی؟؟؟
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay 😋😋😋😍😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ :)قربونت فاعزه جون خوبم تو خوبی؟؟؟
negwin مرسی بانووووووو
من فداتم که
مخلصیم :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:عالی ام ینی
اصن بهتر ازامروز نداشتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
دیشب حالم خیلی بد بود:frowning_face:
اما الان عالی ام :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اه کاش زودتر دیده بودم این تبلیغاروها
ضدآفتابی ک خریدمو دو تومن ارزون تر میده -_- -
ضدآفتابی ک خریدمو دو تومن ارزون تر میده -_-sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ضدآفتابی ک خریدمو دو تومن ارزون تر میده -_-:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای حالا خوبه شما
من یجایی رفتم لاک بخرم دختر عمم بهم گفت خانوم دکتر طرف لاک 5تومنی و 8تومن داد بهم :/
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: هنوزم بهش فک میکنم حالم میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
وقتی یه دختر میگه خواستگار دارم دوحالت داره :
1- یا گمشو از زندگیم برو بیرون حوصلتو ندارم
2- یا زودتر پاشو بیا خواستگاریم حوصلمو سر بردی
هر پسری بتونه تفاوتشونو تشخیص بده برده :)
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: وای :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
در ایام بیکاری خود لینک بازی کنید😂
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در ایام بیکاری خود لینک بازی کنید😂
بابا دیگه تو جمع نگید میبینن دیگه تبلیغات نمیدن بهمون 😂😂😂
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا واقعا دخترا به هم میرسن میپرسن عروسی نکردی :| ؟
:confused_face: :confused_face: :confused_face:
-
ضدآفتابی ک خریدمو دو تومن ارزون تر میده -_- -
:/
حتما پسرا هم وقتی به هم میرسن میگن خدمت رفتی یانه :/ -
حتما پسرا هم وقتی به هم میرسن میگن خدمت رفتی یانه :/ -
@faezeh-lay نه راستشو بخوای اگه صمیمی باشه حتما میگن ااا تو هنوز زنده ای 😂😂😂😂
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: