هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Zahra.tg عهههه؟ من اینجوریام که نود نود نود یهو اون وسط قرمز بعد دوباره نود نود نود جیگری 🥲😂
-
Maaah نه من نود نمیزنم زیاد ولی تو چشم هم نمیزنم ولی ایندفعه کاااامل تو چشمه از دور جیغ میزنه هرچند میدونم قراره دلمو بزنه ولی خب😂
-
برای چالش اگه هفتگی گزارش بنویسم شااااید بهتر باشه
-
همهتون بازدید و آنلاین بودنتون رو بستین یا برا من نشون نمیده کسی رو؟
-
دوستان و پسرای گرامی عزیزم که ممکنه چشماتون از حدقه زده باشه بیرون، نود یعنی رنگ خنثی. یه طیفی از رنگ کرمی و قهوهای و این صحبتاست.
آره. نترسید.
تا اطلاعاتی دیگر خدانگهدار. -
دوستان و پسرای گرامی عزیزم که ممکنه چشماتون از حدقه زده باشه بیرون، نود یعنی رنگ خنثی. یه طیفی از رنگ کرمی و قهوهای و این صحبتاست.
آره. نترسید.
تا اطلاعاتی دیگر خدانگهدار.S.daniyal hosseiny 😂😂😂🙏🏻
-
آره. نترسید.
تا اطلاعاتی دیگر خدانگهدار. -
آره. نترسید.
تا اطلاعاتی دیگر خدانگهدار.S.daniyal hosseiny مگه شما به چه چیزی فکر کردید آقا دانیال؟ 😒😂
-
یه طوطی میگیرم بهش یاد میدم بگه🚶♀️
-
از ته دل امیدوارم سری بعد با حال خوب ببینمت... بر خلاف دفعه قبل و دفعه قبلترش و قبلترش و قبلترش:)))))))))
#تودلی -
آره. نترسید.
تا اطلاعاتی دیگر خدانگهدار.S.daniyal hosseiny وایییی. مرسی اقا دانیال از راهنماییتون😂😂😂
-
S.daniyal hosseiny مگه شما به چه چیزی فکر کردید آقا دانیال؟ 😒😂
Comrade
اولین باری که این واژه رو شنیدم، به چیزای نگفتنیای فکر کردم. -
فکر کردم نوشتی مگه به چیزی فکر کردید.