هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Masoumeh.sh
جمع کن برو خانوم
بدو.officer k اول تو پیش قدم شو 🤝
-
S.daniyal hosseiny هومم ولی خوابگاهها نزدیک در شرقیاند؟
خوابگاه علوم پزشکیا نزدیک ایستگاه متروی کوی امامه(اگه اسم ایستگاهو اشتباه نگفته باشم خیلی وقته سوار نشدم)نقطه
بعله. ایستگاه کوی امام مال خوابگاهای دانشگاهه. -
S.daniyal hosseiny اره خیلی بی تربیتی🚶♀️
Masoumeh.sh
خودت بریدی و خودتم دوختی دیگه. به من چه. -
همین دانیال من هیچی ازش نمیدونم
اما بارها دیدم بارها تو تاپیکای ادبیات کمک بچه ها کرد تو همین تودلی
ولی این طرز رفتار اخرش باعث مبشه همین دانیال بره یا دیگه کسی نیاد که بخواد حتی سوالی بپرسه -
officer k اول تو پیش قدم شو 🤝
Masoumeh.sh
نه به من کلید دادن گفتن در و پنجره ها رو قفل کنم
آخرین نفر برم -
اولی: به نظر من A و B مسائل مهمیان.
دومی: بله دقیقا. درست میگین. واقعا باید جلوی C و D رو گرفت. -
Masoumeh.sh
خودت بریدی و خودتم دوختی دیگه. به من چه.S.daniyal hosseiny امضا تو بود خب👺
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
amir ahmadi
چند تا نکته هست.
یکی اینکه به نظرم تقریبا هیچ تفاوتی بین کنایه زدن و مستقیم گفتن نیست.
الان اگه شما یه کنایه بزنی منِ نوعی متوجه نمیشم که منظورت چه موضوعیه؟
ثانیا اینکه مسئله شخص شما نیستی. این یک رواله در انجمن که حرف سیاسی زده میشه. اگه واقعا "همه" معتقد بهش باشن که خوبه. اما در عمل اینطور نمیشه. عموما دوستان چیز هایی که میخوان رو میگنو عموما یک طرف میمونن و یک طرف یا پست ها حذف میشه یا به اخراج کشیده میشه و...
amir ahmadi
خب الان شما خودت صفحات اخیر انجمن رو به صورت رندوم بعد از اتفاقات اخیر چک کن ببین حجم پیام های سیاسی حذف نشده چقدر بوده؟ حذف شده چقدر بود؟ من که برداشتم اینه که حذف نشده ها اصلا با جذف شده ها قابل مقایسه نیست.
و اینکه حقیقتا پیام های یکسری از دوستان متاسفانه توهین علنی به عقاید دوستان دیگر هست و صرفا یه اظهار نظر سیاسی نیست (که با کنایه گفتنش فرقی در نتیجه نداره) -
Masoumeh.sh
نه به من کلید دادن گفتن در و پنجره ها رو قفل کنم
آخرین نفر برمofficer k هعیی باش 🚶♀️
-
S.daniyal hosseiny امضا تو بود خب👺
Masoumeh.sh
خب ولی من نگفتم دنیا اسم دوس دخترمه و توی اسممه و اینجا جاش دادهم.
حالا کی بیتربیته؟ -
officer k هعیی باش 🚶♀️
Masoumeh.sh
نه نرو
شوخی کردم
بیا میوه بخور🍏 -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
جدی جدی دعوا شد تو گروه کلاسمون
😐😐😐😐
اینا دیگه کین ما در طول این سه ترم جز شاید یکی دو بار هیچوقت دعوای اینجوری نداشتیم
تازه این دعوایی ک اینا میکنن بدترم هست
وا
برین گمشین گروه خودتون شما دیگه از کجا اومدینسر نرفتن؟😐😂
ari_14 والا اگثریت کلاس ک میگن نریم
ولی مثلا یه سریا اومدن گفتن اگه تعویق بندازیم و هیچی نشد و صرفا امتحانای این ترم رفت با ترم بعد چی... ما علوم پایه داریم سخته
بخاطر همین یه چند نفری تو رای گیری زدن ک میریم (که اونام واقعا مشکلی نیست خب اگه ۹۰ درصد کلاس نرن اونام نمیرن.. از این لحاظ اوکیه)بعد این بچه های پردیسی ک تازه عضو گروهمون شدن، مثل وحشیا دعوا افتادن ک اره تو ایران زندگی نمیکنین و فلان.. بعد هی ریکتای چرت و پرت میفرستن
خب د اخه لعنتی.. این چ طرز حرف زدنتونه.. ما تو کلاسمون هیچوقت انقدر بی احترامی نکردیم به هم😐😐😐 واقعا در طول این ۳ ترم همیشه دعواهامون تقریبا محترمانه بود😐 اینا معلوم نیست چشونه جو گروهو ریختن بهم!
-
Masoumeh.sh
خب ولی من نگفتم دنیا اسم دوس دخترمه و توی اسممه و اینجا جاش دادهم.
حالا کی بیتربیته؟S.daniyal hosseiny دانیال حسینی🤝
-
Masoumeh.sh
نه نرو
شوخی کردم
بیا میوه بخور🍏officer k سیب نرسیده؟
-
ari_14 والا اگثریت کلاس ک میگن نریم
ولی مثلا یه سریا اومدن گفتن اگه تعویق بندازیم و هیچی نشد و صرفا امتحانای این ترم رفت با ترم بعد چی... ما علوم پایه داریم سخته
بخاطر همین یه چند نفری تو رای گیری زدن ک میریم (که اونام واقعا مشکلی نیست خب اگه ۹۰ درصد کلاس نرن اونام نمیرن.. از این لحاظ اوکیه)بعد این بچه های پردیسی ک تازه عضو گروهمون شدن، مثل وحشیا دعوا افتادن ک اره تو ایران زندگی نمیکنین و فلان.. بعد هی ریکتای چرت و پرت میفرستن
خب د اخه لعنتی.. این چ طرز حرف زدنتونه.. ما تو کلاسمون هیچوقت انقدر بی احترامی نکردیم به هم😐😐😐 واقعا در طول این ۳ ترم همیشه دعواهامون تقریبا محترمانه بود😐 اینا معلوم نیست چشونه جو گروهو ریختن بهم!
Michael Vey
دخترم، همیشه تا یه گروهی وارد یه گروه دیگه میشن، تا بیان به هم اخت بگیرن و بشناسن طول میکشه.
الآنم همینه. اونا یحتمل از اونور فکر میکنن شماها بیفکرین، شمام فکر میکنین اینا وحشیان. -
ولی واقعا آلاخونه دیگ مزهِ ۴۰۱ و ۴۰۰ نداره
اون موقع ها حتی پکیج پولیشم مناسب بود
ولی بعدش دیگ حتی قیمت پکیجا اونقدری نبود ک یکی ک تو کوه مثلا درس میخونه داشته باشه.
مسلما بار اقتصادی نداره ولی عدالتِ آموزشی وقتی میزاری رو پکیجت باید یکسری چیزارم رعایت کنی نه اینک مثل بقیه موسسه ها قیمت نجومی بگی.اینجاهم مثل جاهای دیگ تبعیض خیلی زیاد شد همین باعث شد دیگ نیان،همین خودم چندبار سکوت شدم،یا هرچیزی دیگ سر چیزی ک شخص دیگ همین موضوع مورد قبول اونا گفت،اون هیچی نشد ولی من چون طرز فکر مخالف داشتم سکوت شدم یا هرچیز دیگ ای.
ما ک عادت کردیم ب این تبعیضا ولی خب.. -
S.daniyal hosseiny دانیال حسینی🤝
Masoumeh.sh
نه تنها مرغت، بلکه خودتم یه پا داری.