هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Masoumeh.sh
نه به من کلید دادن گفتن در و پنجره ها رو قفل کنم
آخرین نفر برمofficer k هعیی باش 🚶♀️
-
S.daniyal hosseiny امضا تو بود خب👺
Masoumeh.sh
خب ولی من نگفتم دنیا اسم دوس دخترمه و توی اسممه و اینجا جاش دادهم.
حالا کی بیتربیته؟ -
officer k هعیی باش 🚶♀️
Masoumeh.sh
نه نرو
شوخی کردم
بیا میوه بخور🍏 -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
جدی جدی دعوا شد تو گروه کلاسمون
😐😐😐😐
اینا دیگه کین ما در طول این سه ترم جز شاید یکی دو بار هیچوقت دعوای اینجوری نداشتیم
تازه این دعوایی ک اینا میکنن بدترم هست
وا
برین گمشین گروه خودتون شما دیگه از کجا اومدینسر نرفتن؟😐😂
ari_14 والا اگثریت کلاس ک میگن نریم
ولی مثلا یه سریا اومدن گفتن اگه تعویق بندازیم و هیچی نشد و صرفا امتحانای این ترم رفت با ترم بعد چی... ما علوم پایه داریم سخته
بخاطر همین یه چند نفری تو رای گیری زدن ک میریم (که اونام واقعا مشکلی نیست خب اگه ۹۰ درصد کلاس نرن اونام نمیرن.. از این لحاظ اوکیه)بعد این بچه های پردیسی ک تازه عضو گروهمون شدن، مثل وحشیا دعوا افتادن ک اره تو ایران زندگی نمیکنین و فلان.. بعد هی ریکتای چرت و پرت میفرستن
خب د اخه لعنتی.. این چ طرز حرف زدنتونه.. ما تو کلاسمون هیچوقت انقدر بی احترامی نکردیم به هم😐😐😐 واقعا در طول این ۳ ترم همیشه دعواهامون تقریبا محترمانه بود😐 اینا معلوم نیست چشونه جو گروهو ریختن بهم!
-
Masoumeh.sh
خب ولی من نگفتم دنیا اسم دوس دخترمه و توی اسممه و اینجا جاش دادهم.
حالا کی بیتربیته؟S.daniyal hosseiny دانیال حسینی🤝
-
Masoumeh.sh
نه نرو
شوخی کردم
بیا میوه بخور🍏officer k سیب نرسیده؟
-
ولی مثلا یه سریا اومدن گفتن اگه تعویق بندازیم و هیچی نشد و صرفا امتحانای این ترم رفت با ترم بعد چی... ما علوم پایه داریم سخته
بخاطر همین یه چند نفری تو رای گیری زدن ک میریم (که اونام واقعا مشکلی نیست خب اگه ۹۰ درصد کلاس نرن اونام نمیرن.. از این لحاظ اوکیه)بعد این بچه های پردیسی ک تازه عضو گروهمون شدن، مثل وحشیا دعوا افتادن ک اره تو ایران زندگی نمیکنین و فلان.. بعد هی ریکتای چرت و پرت میفرستن
خب د اخه لعنتی.. این چ طرز حرف زدنتونه.. ما تو کلاسمون هیچوقت انقدر بی احترامی نکردیم به هم😐😐😐 واقعا در طول این ۳ ترم همیشه دعواهامون تقریبا محترمانه بود😐 اینا معلوم نیست چشونه جو گروهو ریختن بهم!
Michael Vey
دخترم، همیشه تا یه گروهی وارد یه گروه دیگه میشن، تا بیان به هم اخت بگیرن و بشناسن طول میکشه.
الآنم همینه. اونا یحتمل از اونور فکر میکنن شماها بیفکرین، شمام فکر میکنین اینا وحشیان. -
ولی واقعا آلاخونه دیگ مزهِ ۴۰۱ و ۴۰۰ نداره
اون موقع ها حتی پکیج پولیشم مناسب بود
ولی بعدش دیگ حتی قیمت پکیجا اونقدری نبود ک یکی ک تو کوه مثلا درس میخونه داشته باشه.
مسلما بار اقتصادی نداره ولی عدالتِ آموزشی وقتی میزاری رو پکیجت باید یکسری چیزارم رعایت کنی نه اینک مثل بقیه موسسه ها قیمت نجومی بگی.اینجاهم مثل جاهای دیگ تبعیض خیلی زیاد شد همین باعث شد دیگ نیان،همین خودم چندبار سکوت شدم،یا هرچیزی دیگ سر چیزی ک شخص دیگ همین موضوع مورد قبول اونا گفت،اون هیچی نشد ولی من چون طرز فکر مخالف داشتم سکوت شدم یا هرچیز دیگ ای.
ما ک عادت کردیم ب این تبعیضا ولی خب.. -
S.daniyal hosseiny دانیال حسینی🤝
Masoumeh.sh
نه تنها مرغت، بلکه خودتم یه پا داری. -
officer k سیب نرسیده؟
Masoumeh.sh
بابا رسیدهست
از این فرانسویاست -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
فاقد اهمیتن،اهمیت ندین خودشون میرن
-
Masoumeh.sh
نه تنها مرغت، بلکه خودتم یه پا داری.S.daniyal hosseiny دیگه همینه🚶♀️
-
چه باکلاس، سیب فرانسوی!
-
Masoumeh.sh
بابا رسیدهست
از این فرانسویاستofficer k میوه وطنی پس کوو
-
علی، یک غربزدهٔ بدبخت