هرچی تودلته بریز بیرون7
-
نمیشه من نرم خوابگاه، بمونم خونه؟ :(((((
-
دیگ الان همچی قابل درکه
کسیم ک نمیخواد درک کنه نونش تو درک نکردنه.
تمام. -
سلام بچه ها
برای حفظ فضای اموزشی و درسی آلاخونه
دو دسته مذهبی_اعتقادی و آزاداندیشی فعلا حذف شدن و برای بود و نبودشون بعد از کنکور رای گیری می کنیم
پس فعلا تمرکزتون روی درس و کنکور و امتحان های دانشگاهتون باشهامیدوارم همگی موفق باشید
-
الان روحانیون جاشون تو مسجد
ولی پرشدن توی مدارس بایدم بگیم چون فلانن و چون بمانن و...
شهیدا هم محترم با ارزش با احترام و... البته شهید وطن نه به اصطلاح شهید عقاید!فک کنم تو این قضیه با هم اختلاف بنیادین داریم 😂
اونی که میره جلوی یه فردِ مسلح که قاطی شلوغی ها اومده فرضا کلانتری رو بگیره و دسترسی به اسلحه خونه پیدا کنه وایمیسته و بعدش هم شهید میشه، قاعدتا از وطنش دفاع کرده.فکر میکنم باهام موافق باشی که احیانا توی اتفاقات 18 و 19 دی، اگه با عوامل مسلحی که راس یه ساعت مشخص در کل کشور فعال شدن (درصدشون زیاد نبود. اما تاثیرشون میتونست خیلی مخرب باشه) مقابله نمیشد، حتما این عوامل مشکلات جدی رو ایجاد میکردن. دیگه از درصد خشونتی که کف خیابون اعمال شد و اسلحه هایی که کشف شد میشد حدس زد
بحثش مفصله خلاصه
هرچی جای خودش رو داره
درسته👌
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
الان روحانیون جاشون تو مسجد
ولی پرشدن توی مدارس بایدم بگیم چون فلانن و چون بمانن و...
شهیدا هم محترم با ارزش با احترام و... البته شهید وطن نه به اصطلاح شهید عقاید!فک کنم تو این قضیه با هم اختلاف بنیادین داریم 😂
اونی که میره جلوی یه فردِ مسلح که قاطی شلوغی ها اومده فرضا کلانتری رو بگیره و دسترسی به اسلحه خونه پیدا کنه وایمیسته و بعدش هم شهید میشه، قاعدتا از وطنش دفاع کرده.فکر میکنم باهام موافق باشی که احیانا توی اتفاقات 18 و 19 دی، اگه با عوامل مسلحی که راس یه ساعت مشخص در کل کشور فعال شدن (درصدشون زیاد نبود. اما تاثیرشون میتونست خیلی مخرب باشه) مقابله نمیشد، حتما این عوامل مشکلات جدی رو ایجاد میکردن. دیگه از درصد خشونتی که کف خیابون اعمال شد و اسلحه هایی که کشف شد میشد حدس زد
بحثش مفصله خلاصه
هرچی جای خودش رو داره
درسته👌
خیلی بیشتر از بنیادین خیلی...
-
Comrade
بمون مرد. جای تو هرجاییه که دلت میخواد اونجا باشی. -
عالی شد
-
ترجیح میدم فقط چتام اینجا چک کنم.
چنلم خیلی بهتره🚶🏻♀️ -
خدایا تو میدونی امید من از سن ۱۳ ، ۱۴ سالگی برای درس خوندن چی بوده
بزار بهشون برسم
انقدر به خاطر ایرانی بودنم ازشون دورم که امیدم عجیب کم شده
لطفا دو دو تا ی تو ۴ تا نباشه
خیلی خیلی بیشتر باشه🙏🏻 -
شما هم اگه مث من قرار بود فردا برین خوابگاه تازه ساعت ۸ام امتحان سلامت جامعه بدین غمتون گین بود.
-
شما هم اگه مث من قرار بود فردا برین خوابگاه تازه ساعت ۸ام امتحان سلامت جامعه بدین غمتون گین بود.
Maaah شاید.
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من میخوابم ولی تو امتحان میدی
ما مثل هم نیستیم😔 -
عیبی نداره بابا، ۱۵ روزه همهش
-
ما مثل هم نیستیم😔 -
Comrade
بمون مرد. جای تو هرجاییه که دلت میخواد اونجا باشی.S.daniyal hosseiny دیگه عادت کردیم آقا دانیال.
-
ما مثل هم نیستیم😔ari_14
منم کلی کار دارم ولی جون و حوصله ندارم، میخوابم.
ما مثل همیم؟ -
برای تاپیک بهخوان خیلی فکر کرده بودم پس از مدت ها🤦🏻♀️😂💔
حیف که تو تاپیک آزاد اندیشی بود
امیدوارم زودتر برگرده ... -
هنوز از مباحث فردا کل گلیکولیز و متابولیسم لیپید و چرخه اوریک اسید و پنتوز فسفات بهم لبخند میزنن :))