هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah خاطره میشه ولی باید تا ساعت 2 تموم شه قرار بریم حکم بازی کنیم
yasin sheibak حکمای آخرشب خوابگاهو خیلیییی دوس دارم خیلییی 🥲
-
امروز هم با تموم بالا و پایینی هاش گذشت
خداروشکر که برای بار چندم به این جمله رسیدم:
هیچ چیز همیشگی نیست
نه غم
نه شادیبه قول شاعر: دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور ...
#تودلی -
خدایا شکرت=)))
-
هوففف
-
دقیقا وقتی ک میخواستم حرفای آتئیستی بزنم با پیام زهرا مواجه شدم😂
*آتئیست نیستم. لااقل فعلا نه.
Hhh Hh -
yasin sheibak حکمای آخرشب خوابگاهو خیلیییی دوس دارم خیلییی 🥲
Maaah ما یکسری رفتیم شب نشینی اتاق یکی از بچه ها ساعت 11:30 شب نیم ساعت میخواستیم بمونیم خدمتت عرض کنم 6 صبح برگشتیم اتاق خودمون😂😂
حکم هم بازی کردیم دور اول دوتا رفیق من بودن با دوتا از اون بچه ها 7 5 باختن بعد اینطوری بودن که جنوب شمالو زد بعدش رفتیم راند دو منو رفیقم نشستیم رو به رو دوتا خوبشون دست اول حاکم کت شدن😂
ولی بازی تنگاتنگی شده 7 6 بردیم -
همکلاسیم تو گروه هی طومار نوشته
بعد اومده گفته از چی میترسین؟ از یه ترم عقب افتادن...؟
الان من هر چی فکر میکنم نمیفهمم که آیا واقعا یه ترم عقب افتادن مساله پیش پا افتادهایه؟!
-
دقیقا وقتی ک میخواستم حرفای آتئیستی بزنم با پیام زهرا مواجه شدم😂
*آتئیست نیستم. لااقل فعلا نه.
Hhh HhMichael Vey
عه😅
بازم شکرر😂❤️ -
به یه چیزای کوچیک کوچیکی برای زنده موندن چنگ می زنم که اصلا برگام
-
Maaah ما یکسری رفتیم شب نشینی اتاق یکی از بچه ها ساعت 11:30 شب نیم ساعت میخواستیم بمونیم خدمتت عرض کنم 6 صبح برگشتیم اتاق خودمون😂😂
حکم هم بازی کردیم دور اول دوتا رفیق من بودن با دوتا از اون بچه ها 7 5 باختن بعد اینطوری بودن که جنوب شمالو زد بعدش رفتیم راند دو منو رفیقم نشستیم رو به رو دوتا خوبشون دست اول حاکم کت شدن😂
ولی بازی تنگاتنگی شده 7 6 بردیمyasin sheibak اوووو ما نهایت تا ۲ بازی کنیم 😂 من خیلییی بدفازی میکنم اخه هی میگم بخوابیم اه 😂😂😂
-
yasin sheibak اوووو ما نهایت تا ۲ بازی کنیم 😂 من خیلییی بدفازی میکنم اخه هی میگم بخوابیم اه 😂😂😂
Maaah نهههه ما معمولا تا 3 که بیداریم بیشتر از اون بین اتاق های دیگه میچرخیم هرکی بیدار باشه ادامه میدیم😂
-
yasin sheibak اوووو ما نهایت تا ۲ بازی کنیم 😂 من خیلییی بدفازی میکنم اخه هی میگم بخوابیم اه 😂😂😂
-
Danial.al خاموش شه؟
-
Danial.al خاموش شه؟
yasin sheibak اره
-
همکلاسیم تو گروه هی طومار نوشته
بعد اومده گفته از چی میترسین؟ از یه ترم عقب افتادن...؟
الان من هر چی فکر میکنم نمیفهمم که آیا واقعا یه ترم عقب افتادن مساله پیش پا افتادهایه؟!
Michael Vey
زندگی همکلاسیت: 💖🌸✨🏩🎉🎀 -
yasin sheibak اره
Danial.al بیخیال!!