هرچی تودلته بریز بیرون7
-
سلام بچه ها
برای حفظ فضای اموزشی و درسی آلاخونه
دو دسته مذهبی_اعتقادی و آزاداندیشی فعلا حذف شدن و برای بود و نبودشون بعد از کنکور رای گیری می کنیم
پس فعلا تمرکزتون روی درس و کنکور و امتحان های دانشگاهتون باشهامیدوارم همگی موفق باشید
M.an 🔥🔥🔥
-
سلام بچه ها
برای حفظ فضای اموزشی و درسی آلاخونه
دو دسته مذهبی_اعتقادی و آزاداندیشی فعلا حذف شدن و برای بود و نبودشون بعد از کنکور رای گیری می کنیم
پس فعلا تمرکزتون روی درس و کنکور و امتحان های دانشگاهتون باشهامیدوارم همگی موفق باشید
-
درس بخونید
درس الکی نه
علم واقعی
فارغ از هر اتفاقی که توی آینده بیوفته چه خوب چه بد چه هرچی
تنها نور هر سرزمینی علم و دانش و سواد ادمای توی اون خاک
اگر آکادمیک پیش میرید با سواد باشید
اگر فنی و آزاد باز هم با سواد باشید
اگر هیچ کاری هم نمیکنید با سواد هیچ کاره باشید
هرچیزی هر کاری هرچقدرم خفن علم پشتوانش باشه زورش ده برابر میشهاز خرافات بشدت دوری کنید واقعا جامعه داره با سرعت به عقب میره
بخونید و ببینید حتی اگه شده در حد یه صفحه دو صفحهamir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
بخونید و ببینید حتی اگه شده در حد یه صفحه دو صفحه
+++
شاید در نگاه اول ساده بنظر بیاد؛ ولی واقعااا مهمه
که سطح مطالعه جامعه میتونه سرنوشت تک تک افراد و در مجموع اون جامعه رو خوب یا بد رقم بزنه. -
حس میکنم وقتی میمیریم تو یه جای دیگه از خواب پا میشیم و با خودمون میگیم خدارو شکر اینا همش تو خواب بود
فقط خواهشا تو خاورمیانه از خواب پانشیم
یه گوشهی دیگه از دنیاRamos9248 همچنان ما وقتی بیدار شیم: سلام چهارشنبه. صبح بخیر
-
Ramos9248 همچنان ما وقتی بیدار شیم: سلام چهارشنبه. صبح بخیر
Michael Vey نه از این از خواب بیدار شدنا نه
کلا دیگه وجودی تو این وضعیت فعلی نداشته باشیم -
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
احترام پدر در هر صورتی واجبه
مغزم وقتی آهنگای هیچکس پلی میشه
بعد بابام میگه رپ مغزتو از هم میپاشونه
بابای عزیزم تازه رپ به من یاد میده احترام پدر همیشه واجبه -
من واقعا برا اون منی که تو ۱۸ سالگی یسری تصمیمات گرفت متاسفم
-
من عزیزم گندی نمونده نزده باشم
-
lO_Ol حس میکنم هر آدمی نیاز داره وقتی اشتباه میکنه به جای اینکه کسی بخواد نصیحتش کنه یا هر چیزی بهش بگن فدای سرت
پس فدای سرت
از اینجا به بعدشو نذار از دستت بره
میدونم اصلا نمیشه با این اوضاع برنامه ریزی بلند مدت انجام داد برای کاری ولی خب بخاطرش خودتو هم سرزنش نکن