هرچی تودلته بریز بیرون7
-
توانایی زدن تاپیک تولد ازدست دادم وگرنه میزدم
-
Narges_
چت رو بستی پس اینجا میگم
روزهای تولد همیشه روزهای شادی هستند. آرزو میکنم هر روز تو
مثل روز تولدت باشد، پر از شادی، پر از حرفهای خوب
آرزو میکنم همیشه بهترینها از آن تو باشد، چون تو لایق بهترینها هستی
تولدت مبارک دوست خوبم -
Narges_
قشنگِ من میدونی ک چقد دوست دارم؟
آرزو های خوب برات دارم و امیدوارم هیچوقت تسلیم نشی و با آرزوهات خاطره داشته باشی تولدت مبارک قشنگ ترین🎀💞ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_
قشنگِ من میدونی ک چقد دوست دارم؟همیشه بهم ثابتش کردی🫂✨️💜
آرزو های خوب برات دارم و امیدوارم هیچوقت تسلیم نشی و با آرزوهات خاطره داشته باشی تولدت مبارک قشنگ ترین🎀💞
بوس بهت قشنگ ترینم❤️❤️❤️
-
حد تحمل:صفر
-
Narges_
سلااام نرگس:)
تولدت مبارککک
امیدوارم که تو سال جدید زندگیت تلاشهات برات اتفاقای قشنگی رقم بزنه و حال دلت خوب باشه❤️
من مطمئنم اگه بخوای روزای قشنگی پیش روته💫🌹🌿Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_
سلااام نرگس:)سلام مهرسای عزیزم
خوبی؟تولدت مبارککک
امیدوارم که تو سال جدید زندگیت تلاشهات برات اتفاقای قشنگی رقم بزنه و حال دلت خوب باشه❤️
من مطمئنم اگه بخوای روزای قشنگی پیش روته💫🌹🌿خیلیییی خیلییی ممنونم آرزوهای ارزشمند و زیبات درست مثل وجودته🩵💜
-
امروز پسر عمه مو بعد تقریبا ۴-۵ سال دیدم 🙂
امان از قهر های خانوادگی...
کلی دلم به حال خودمون سوخت چقدر زندگی به چرت ترین شکل ممکن پیش رفت برامون..
بخدا یه طوری پرتاب شدم به گذشته و مقایسه ش میکردم با الان دوست داشتم همونجا زار زار گریه کنم..
رفیق دوران بچگی .. حتی رومون نمیشد دو کلام باهم حرف بزنیم دیگه :)) -
jahad_121
ولی خیلی عجیبه شما درسا سه واحدیتون واقعا خیلی کمه یه حالت کمیابه براتون
ما پایه ثابت درسای تخصصیمون سه واحدهmahdi.ek نه این طور که نیست
من این ترم ۴ تا۵ تا درس ۳ واحد برداشتم
کم نیستند که هر ترم چندین تا ۳ واحدی سنگین داریمتازه یک جای آزمایشگاه هامون از ۱ واحد میشه ۲ یا مثلا از الی ۳ واحدی تو چارت خورده اشتباه نکنم
من این ترمم تجزیه معدنی الی شیمی فیزیک و معادلات دیفرانسیل م۳ واحدی بود که دیفرانسیل رو حذف اضطراری کردم
اما مثلا کار ها و زمان که صرف انجام کار ها از فیزیک ۲ این ترم داشتیم یکم تایم زیادی می خواست
-
jahad_121 به استادشم ربط داره ها البته...
متاسفانه استاد ما علوم پزشکی تهران درس خونده مقاله اینام خیلی زیاد داره اومده دهن ما رو سرویس میکنه😂 -
اگر ۱ درصد م راهی هست که این قهر ها شکسته بشه خیلی خوبه نزارید ادامه پیدا کنه
ببخشید به من ربطی نداره همین طور گفتم 🙏🏻
هر طور صلاح می دونید