هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Narges_
قشنگِ من میدونی ک چقد دوست دارم؟
آرزو های خوب برات دارم و امیدوارم هیچوقت تسلیم نشی و با آرزوهات خاطره داشته باشی تولدت مبارک قشنگ ترین🎀💞ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_
قشنگِ من میدونی ک چقد دوست دارم؟همیشه بهم ثابتش کردی🫂✨️💜
آرزو های خوب برات دارم و امیدوارم هیچوقت تسلیم نشی و با آرزوهات خاطره داشته باشی تولدت مبارک قشنگ ترین🎀💞
بوس بهت قشنگ ترینم❤️❤️❤️
-
حد تحمل:صفر
-
Narges_
سلااام نرگس:)
تولدت مبارککک
امیدوارم که تو سال جدید زندگیت تلاشهات برات اتفاقای قشنگی رقم بزنه و حال دلت خوب باشه❤️
من مطمئنم اگه بخوای روزای قشنگی پیش روته💫🌹🌿Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_
سلااام نرگس:)سلام مهرسای عزیزم
خوبی؟تولدت مبارککک
امیدوارم که تو سال جدید زندگیت تلاشهات برات اتفاقای قشنگی رقم بزنه و حال دلت خوب باشه❤️
من مطمئنم اگه بخوای روزای قشنگی پیش روته💫🌹🌿خیلیییی خیلییی ممنونم آرزوهای ارزشمند و زیبات درست مثل وجودته🩵💜
-
امروز پسر عمه مو بعد تقریبا ۴-۵ سال دیدم 🙂
امان از قهر های خانوادگی...
کلی دلم به حال خودمون سوخت چقدر زندگی به چرت ترین شکل ممکن پیش رفت برامون..
بخدا یه طوری پرتاب شدم به گذشته و مقایسه ش میکردم با الان دوست داشتم همونجا زار زار گریه کنم..
رفیق دوران بچگی .. حتی رومون نمیشد دو کلام باهم حرف بزنیم دیگه :)) -
jahad_121
ولی خیلی عجیبه شما درسا سه واحدیتون واقعا خیلی کمه یه حالت کمیابه براتون
ما پایه ثابت درسای تخصصیمون سه واحدهmahdi.ek نه این طور که نیست
من این ترم ۴ تا۵ تا درس ۳ واحد برداشتم
کم نیستند که هر ترم چندین تا ۳ واحدی سنگین داریمتازه یک جای آزمایشگاه هامون از ۱ واحد میشه ۲ یا مثلا از الی ۳ واحدی تو چارت خورده اشتباه نکنم
من این ترمم تجزیه معدنی الی شیمی فیزیک و معادلات دیفرانسیل م۳ واحدی بود که دیفرانسیل رو حذف اضطراری کردم
اما مثلا کار ها و زمان که صرف انجام کار ها از فیزیک ۲ این ترم داشتیم یکم تایم زیادی می خواست
-
jahad_121 به استادشم ربط داره ها البته...
متاسفانه استاد ما علوم پزشکی تهران درس خونده مقاله اینام خیلی زیاد داره اومده دهن ما رو سرویس میکنه😂 -
اگر ۱ درصد م راهی هست که این قهر ها شکسته بشه خیلی خوبه نزارید ادامه پیدا کنه
ببخشید به من ربطی نداره همین طور گفتم 🙏🏻
هر طور صلاح می دونید -
Narges_ بهبهه تولدتون مبارک باشههه🌨❄️🌨❄️✨️✨️✨️❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🩵🩵🩵
ان شاالله همیشه پایدار و سلامت باشید و چیزای جدید و خوبی رو در ادامه تجربه کنید✨️🌸jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مرسییی از شما جهاد جانم🫂🫂🫂🫂💘💘💘
ان شاالله همیشه پایدار و سلامت باشید و چیزای جدید و خوبی رو در ادامه تجربه کنید✨️🌸
ممنوووونم ازت عزیزم🍓💖
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مرسییی از شما جهاد جانم🫂🫂🫂🫂💘💘💘
ان شاالله همیشه پایدار و سلامت باشید و چیزای جدید و خوبی رو در ادامه تجربه کنید✨️🌸
ممنوووونم ازت عزیزم🍓💖
-