هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad_121
ولی خیلی عجیبه شما درسا سه واحدیتون واقعا خیلی کمه یه حالت کمیابه براتون
ما پایه ثابت درسای تخصصیمون سه واحدهmahdi.ek نه این طور که نیست
من این ترم ۴ تا۵ تا درس ۳ واحد برداشتم
کم نیستند که هر ترم چندین تا ۳ واحدی سنگین داریمتازه یک جای آزمایشگاه هامون از ۱ واحد میشه ۲ یا مثلا از الی ۳ واحدی تو چارت خورده اشتباه نکنم
من این ترمم تجزیه معدنی الی شیمی فیزیک و معادلات دیفرانسیل م۳ واحدی بود که دیفرانسیل رو حذف اضطراری کردم
اما مثلا کار ها و زمان که صرف انجام کار ها از فیزیک ۲ این ترم داشتیم یکم تایم زیادی می خواست
-
jahad_121 به استادشم ربط داره ها البته...
متاسفانه استاد ما علوم پزشکی تهران درس خونده مقاله اینام خیلی زیاد داره اومده دهن ما رو سرویس میکنه😂 -
اگر ۱ درصد م راهی هست که این قهر ها شکسته بشه خیلی خوبه نزارید ادامه پیدا کنه
ببخشید به من ربطی نداره همین طور گفتم 🙏🏻
هر طور صلاح می دونید -
Narges_ بهبهه تولدتون مبارک باشههه🌨❄️🌨❄️✨️✨️✨️❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🩵🩵🩵
ان شاالله همیشه پایدار و سلامت باشید و چیزای جدید و خوبی رو در ادامه تجربه کنید✨️🌸jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مرسییی از شما جهاد جانم🫂🫂🫂🫂💘💘💘
ان شاالله همیشه پایدار و سلامت باشید و چیزای جدید و خوبی رو در ادامه تجربه کنید✨️🌸
ممنوووونم ازت عزیزم🍓💖
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مرسییی از شما جهاد جانم🫂🫂🫂🫂💘💘💘
ان شاالله همیشه پایدار و سلامت باشید و چیزای جدید و خوبی رو در ادامه تجربه کنید✨️🌸
ممنوووونم ازت عزیزم🍓💖
-
-
صبحم تو راه مدرسه بودم گفتم من که نمیرم مدرسه نمیبینم جزوه رو تحویل بدم بعد گفتم سر 12:30 برم دم در بدم اینم از مدرسه در اومده بود عجله داشتم از بغل اونجایی که رد میشد نشد رد بشم چون اب کثیف از بالا میریخت مجبور شدم تنه بزنم شناختم از پشت ولی خب چنان فرار کردم که از شانس خوردم چراغ قرمز اومد گفت کار خوبی نیست تنه بزنی فرار کنی همون لحظه عسل در حال دوییدن که خدا رو شکر خوردم زمین 😂😭 خنگ جزوه های بدبخت افتاد رو زمین چنان سرعتی جمع کردم نیاد بهم برسه چپیدم تو مدرسه 😂😭
-
خانم لباس شویی و من و عینکی پاتوقمون جلو درعه میدونستم اونجان همون لحظه که رفتم تو بغلم که م
کردن این از پشت اومد یه لحظه دوباره چشم تو چشم شدیم😭 😂عسل خنگ ظهر باهاش کلاس داشتی یه عذر خواهی دیگه بدبخت خانم لباس شویی درجا فهمید این اونه که بهش گفتم😂 -
وصله نمیشود دگر، این دو هزار و یک ترک.