هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _
مچکرم
واقعیتش به اسم دانشجوییم ولی به عمل نه 😂
ترم بهمن بودم هنوز شروع نشده میگن قراره مجازی شه....((((((:ماهلین سایتمون دقیقا انگار قسمت نیست ما بریم دانشگاه 😂
اره دیگه رفت تا بعد عید 🙂 تو گروهمون کلی دعوا شد شماهم اینطورن ؟ -
ماهلین سایتمون در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
یکی از بچه ها بهمگفت دلشون برات تنگ شده سریع خودمو رسوندم😂(:
اگه میدونستم آرزوهام انقدر زود برآورده میشه آرزو میکردم آرزو میکردم 1000 دلار رو زمین پیدا کنم🥴🤣
هبیج
اخ من فدات شممم
تلتو بده داشته باشم -
ماهلین سایتمون
همچنینن🥲❤️امیدوارم هرچی زودتر بتونی این غول سیاه رو بگذرونی✨️
که میدونم میتونیHhh Hh
برام دعا کن (: -
ماهلین سایتمون دقیقا انگار قسمت نیست ما بریم دانشگاه 😂
اره دیگه رفت تا بعد عید 🙂 تو گروهمون کلی دعوا شد شماهم اینطورن ؟_ Reza _ دانشگاه ما هنوز چیزی نگفته ی ته مونده امید دارم ک مجازی نشه
اره اینام بحث میکنن اکثرا ترم بهمنیا خیلی نارحتن -
🔴 امتحانات علوم پزشکی حضوری ماند
معاون آموزشی وزارت بهداشت
🔶 ما زیرساختهای برگزاری مجازی امتحانات را نداریم و دانشجویان با قطعیهای مکرر اینترنت مواجه بودند.
🔶 برای ما مهم است که خود دانشجو در امتحانات شرکت کند و در مجازی این اطمینان را نداریم و از طرفی میخواهیم دانشجویان براساس اطلاعات خودشان در امتحانات شرکت کنند، نه اینکه با کمک دوستان خود امتحان بدهند.
-
#خبر_فوری
📌وزارت علوم عقب نشینی کرد، اختیار مجازی شدن مقاطع کارشناسی به دانشگاهها واگذار شد.
🔴 طبق اعلام وزارت علوم اختیار مجازی شدن کلاسها در مقطع کاردانی و کارشناسی تا پایان سال به دانشگاهها واگذار شد.
خبرگزاری تسنیم
🔴اختیار مجازی شدن دانشگاه به رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی واگذار شده است.
🔹️بر همین اساس کلاسهای نظری و تئوری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی که تصمیم به مجازی شدن بگیرند، در نیمسال تحصیلی بهمن از تاریخ ۲ اسفند تا پایان سال ۱۴۰۴ مجازی خواهد بود.
-
اون لک لکی ک منو تو ایران انداخت زنده میخوام....بی فانوس مگ نگفته بودم ببر امریکا سوئیس فنلاند
-
_ Reza _ دانشگاه ما هنوز چیزی نگفته ی ته مونده امید دارم ک مجازی نشه
اره اینام بحث میکنن اکثرا ترم بهمنیا خیلی نارحتنماهلین سایتمون اره کاش زود حضوری شه تا سریع اکیپ هاشونو جدا کنن تکلیف مشخص بشه
-
🔴 امتحانات علوم پزشکی حضوری ماند
معاون آموزشی وزارت بهداشت
🔶 ما زیرساختهای برگزاری مجازی امتحانات را نداریم و دانشجویان با قطعیهای مکرر اینترنت مواجه بودند.
🔶 برای ما مهم است که خود دانشجو در امتحانات شرکت کند و در مجازی این اطمینان را نداریم و از طرفی میخواهیم دانشجویان براساس اطلاعات خودشان در امتحانات شرکت کنند، نه اینکه با کمک دوستان خود امتحان بدهند.
-
اون لک لکی ک منو تو ایران انداخت زنده میخوام....بی فانوس مگ نگفته بودم ببر امریکا سوئیس فنلاند
ماهلین سایتمون
فنلاند سرده سیسی -
هبیج
اخ من فدات شممم
تلتو بده داشته باشمماهلین سایتمون
باشه سیسی ولی فعلا تلگرامم کار نمیکنه -
https://forum.alaatv.com/post/3748502
Nilay
روحم پر طراوت شد -
ماهلین سایتمون
باشه سیسی ولی فعلا تلگرامم کار نمیکنه -