هرچی تودلته بریز بیرون7
-
ari_14
آریی سلام(((((:
نمیگم خوبی چون میدونم کسی خوب نیس
ولی چخبر
پزشکی کجا اوردی عشقم؟ماهلین سایتمون در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
آریی سلام(((((:
نمیگم خوبی چون میدونم کسی خوب نیس
ولی چخبر
پزشکی کجا اوردی عشقم؟سلام عزیزدلم
هعی..
سلامتی تو چخبر؟
رشته خودم دارم ادامه میدم
تو چی؟ -
ولی من فقط یکی از درسام داخل مجازی نمره اش از حضوریم بهتر شد
اونم چون اونقدری تسلط نداشتم مثل بقیه و درس سختی بود ، وگرنه همینم مسلط بودم قطعا مثل بقیه میشدمجازی وقتی وقت کم میشه ، نمیذاره آدم درست فکر کنه و تمرکز کنه
اگه حضوری بود سر خیلی درسا بهتر عمل میکردم
مجازی وقتی خوبه که چهار تا آدم بامرام داشته باشی به هم کمک کنید تقسیم کار کنید هر کی یه سوال خاص و.... ، وگرنه نه مثل من این چهار تا آدمو نداشته باشید ، چه فرقی داره -
اونم چون اونقدری تسلط نداشتم مثل بقیه و درس سختی بود ، وگرنه همینم مسلط بودم قطعا مثل بقیه میشدمجازی وقتی وقت کم میشه ، نمیذاره آدم درست فکر کنه و تمرکز کنه
مجازی وقتی خوبه که چهار تا آدم بامرام داشته باشی به هم کمک کنید تقسیم کار کنید هر کی یه سوال خاص و.... ، وگرنه نه مثل من این چهار تا آدمو نداشته باشید ، چه فرقی دارهحضوری یا بدرد آدمایی میخوره که یه اکیپ بامرام دارن گروهی حل میکنن ، یا اینکه تسلط ندارن... جفتشون نهایتا نتیجه بهتری از امتحان حضوری میارن ، نمیدونم ، یه عده هم میگن هوش مصنوعی
ولی بارها پیش اومده برام که اشتباه حل میکنه یا اگه درست حل کنه بعضی اوقات به راهای تابلویی حل میکنه که داد میزنه از هوش مصنوعی آوردی ، مشورت فقط باید ازش بگیری ، دیگه اینکه کلشو بدی هوش مصنوعی نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن اینجوری میتونن دور بزنن -
من ۵ ساله این آدمای بامرام رو از دست دادم
اوایل کرونا که مجازی شد
هم می رسوندم هم تقلب میگرفتممطالعات اجتماعی سال نهم ، ۱۲ تا فصل بود
نیمسال اول من فقط ۴ درس اولو خوندم و سوالا این ۴ فصل با من بود
و بقیه هم با سه تا از دوستام
چه تقلبایی میکردیم ، البته اینم بگم آخرش که ما نهم بودیم آزمون امتحان حضوری گرفتن ، باز ۲۰ شدم ولی یادمه سر مطالعات نهم چقدر اذیت شدم ، یه حجم نخونده خیلی زیاد ، اینکار از من خیلی بعید بود ولی به لطف مجازی پیش اومد برام -
مجازی وقتی خوبه که چهار تا آدم بامرام داشته باشی به هم کمک کنید تقسیم کار کنید هر کی یه سوال خاص و.... ، وگرنه نه مثل من این چهار تا آدمو نداشته باشید ، چه فرقی داره -
نه واقعا جزوه مینویسم و حتی حفظ میکنم
بدون آهنگ و سر و صدا نمیتونم درس بخونم
ساکت باشه خوابم میبره -
من ۵ ساله این آدمای بامرام رو از دست دادم
اوایل کرونا که مجازی شد
هم می رسوندم هم تقلب میگرفتممطالعات اجتماعی سال نهم ، ۱۲ تا فصل بود
نیمسال اول من فقط ۴ درس اولو خوندم و سوالا این ۴ فصل با من بود
و بقیه هم با سه تا از دوستام
چه تقلبایی میکردیم ، البته اینم بگم آخرش که ما نهم بودیم آزمون امتحان حضوری گرفتن ، باز ۲۰ شدم ولی یادمه سر مطالعات نهم چقدر اذیت شدم ، یه حجم نخونده خیلی زیاد ، اینکار از من خیلی بعید بود ولی به لطف مجازی پیش اومد برامسال دهم کلا مدرسم عوض شد
اکثر همکلاسی هام راهنمایی هم مدرسه نمونه و تیزهوشان بودن
خیلی کم مثل از عادی اومده بودن
سر اولین امتحان میانترم یادم نمیره امتحان هندسه بود
بچه ها داخل دیسکورد گروه زدن یه گروه مجزا داشتیم موقع امتحان گفتن همه میاییم ویس ، گفتم به به تقلب باهوشانه ای میخوان کنن پس کارمون راه افتاده و خودمونو مسخره میکردیم داخل گروه ما چت میکردیم زمان راهنمایی و میگفتم اینا ببین دارن از دیسکورد استفاده میکنن چقدر خفنن ، موقع امتحان دیدم همه مایکشون رو بستن ، هر سوالی هم پرسیدم کسی جواب نداد ، تازه خودم یه سوال فرستادم ولی هیچ کس یه برگه سوال نفرستاد
بی مراما نامرد ، دیگه گذشت ولی واقعا خیلی نامرد بودن