هرچی تودلته بریز بیرون7
-
من ۵ ساله این آدمای بامرام رو از دست دادم
اوایل کرونا که مجازی شد
هم می رسوندم هم تقلب میگرفتممطالعات اجتماعی سال نهم ، ۱۲ تا فصل بود
نیمسال اول من فقط ۴ درس اولو خوندم و سوالا این ۴ فصل با من بود
و بقیه هم با سه تا از دوستام
چه تقلبایی میکردیم ، البته اینم بگم آخرش که ما نهم بودیم آزمون امتحان حضوری گرفتن ، باز ۲۰ شدم ولی یادمه سر مطالعات نهم چقدر اذیت شدم ، یه حجم نخونده خیلی زیاد ، اینکار از من خیلی بعید بود ولی به لطف مجازی پیش اومد برامسال دهم کلا مدرسم عوض شد
اکثر همکلاسی هام راهنمایی هم مدرسه نمونه و تیزهوشان بودن
خیلی کم مثل از عادی اومده بودن
سر اولین امتحان میانترم یادم نمیره امتحان هندسه بود
بچه ها داخل دیسکورد گروه زدن یه گروه مجزا داشتیم موقع امتحان گفتن همه میاییم ویس ، گفتم به به تقلب باهوشانه ای میخوان کنن پس کارمون راه افتاده و خودمونو مسخره میکردیم داخل گروه ما چت میکردیم زمان راهنمایی و میگفتم اینا ببین دارن از دیسکورد استفاده میکنن چقدر خفنن ، موقع امتحان دیدم همه مایکشون رو بستن ، هر سوالی هم پرسیدم کسی جواب نداد ، تازه خودم یه سوال فرستادم ولی هیچ کس یه برگه سوال نفرستاد
بی مراما نامرد ، دیگه گذشت ولی واقعا خیلی نامرد بودن -
سال دهم کلا مدرسم عوض شد
اکثر همکلاسی هام راهنمایی هم مدرسه نمونه و تیزهوشان بودن
خیلی کم مثل از عادی اومده بودن
سر اولین امتحان میانترم یادم نمیره امتحان هندسه بود
بچه ها داخل دیسکورد گروه زدن یه گروه مجزا داشتیم موقع امتحان گفتن همه میاییم ویس ، گفتم به به تقلب باهوشانه ای میخوان کنن پس کارمون راه افتاده و خودمونو مسخره میکردیم داخل گروه ما چت میکردیم زمان راهنمایی و میگفتم اینا ببین دارن از دیسکورد استفاده میکنن چقدر خفنن ، موقع امتحان دیدم همه مایکشون رو بستن ، هر سوالی هم پرسیدم کسی جواب نداد ، تازه خودم یه سوال فرستادم ولی هیچ کس یه برگه سوال نفرستاد
بی مراما نامرد ، دیگه گذشت ولی واقعا خیلی نامرد بودن۱۳ تا ۱۵ سالگی زندگی من خدا بود 🔥
از هر جهت دوستش داشتم
هم خوب درس خوندم هم خوش گذروندم هم دوستام خفن و باحال بودن
واقعا رفیقِ خوب خیلی مهمه ، من الان ۵ ساله دیگه رفیقِ خوب ندارم
هنوز که هنوزه با این دوستا راهنماییم در ارتباطم با اینکه سرنوشت همه مون جدا شد و پخش شدیم سر تا سر ایران ! در رشته های مختلف -
در حسرتِ یک لبخند عمیق،میگریست.
-
کی فکرش رو میکرد بار شرم زنده بودن انقدر سنگین باشه.
-
به شخصه داخل تمام امتحانات مجازی به هم دوره ای ها کمک کردم و یکی از آزمون ها رو کاملا به لطف من پاس کردن. ولی سر یکی از آزمونا گفتن اگر با AI چک نکردید و دانش خودتونه جوابی نفرستید، سر اون یه حال درست و حسابی بهشون دادم و جواب نفرستادم. نصف کلاس امتحان رو افتادن. 🗿
-
۱۳ تا ۱۵ سالگی زندگی من خدا بود 🔥
از هر جهت دوستش داشتم
هم خوب درس خوندم هم خوش گذروندم هم دوستام خفن و باحال بودن
واقعا رفیقِ خوب خیلی مهمه ، من الان ۵ ساله دیگه رفیقِ خوب ندارم
هنوز که هنوزه با این دوستا راهنماییم در ارتباطم با اینکه سرنوشت همه مون جدا شد و پخش شدیم سر تا سر ایران ! در رشته های مختلفنمیدونم همه اینو تجربه میکنن یا مشکل از منه،
ولی داخل این دوره اگه من نماز و روزه و اعمال عبادی و زیارتی رو انجام میدادم خیلی بهم کیف میداد خیلی حس معنوی بیشتری داشت
بخاطر همین از درون حس رضایت و آرامش داشتم از نظر معنوی
ولی ، بعد از تموم شدن این دوره انگار نه انگار
اصلا قابل مقایسه نیست ، وقتی به اون دوران فکر میکردم میگم بابا دیگه اینا همش الکیه ، تو دیگه اصلا شاید ایمان نداری معلوم نیست چخبر شده ، اگه اون حس معنوی بود پس دیگه چرا الان تجربه نمیشه ؟
ول معطلی فقط -
سندروم Survivor's Guilt:
حالت روانیای که فرد پس از زنده موندن از یه فاجعه یا تجربه مرگبار با وجود بی تقصیر بودن، دچار احساس گناه از زنده موندن میشه، به ویژه وقتی دیگران آسیب دیده یا جان باختن.