هرچی تودلته بریز بیرون7
-
ملت بار و بندیلشونو بستن دارن میرن خونه هاشون
حالا ما مثل بدبختا همچنان اینجاییم
تا ۳م هم امتحان داریم
عالی -
واقعا که واقعا که
اوضاعت بس اسفناک است پرنی -
کاش فارسی هم مثل تورکی از خط عربی به لاتین مهاجرت میکرد. چیه این خط که توی نصف سافت ورا به مشکل میخوره.
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کاش فارسی هم مثل تورکی از خط عربی به لاتین مهاجرت میکرد. چیه این خط که توی نصف سافت ورا به مشکل میخوره.
واکنش صادقانه فردوسی وقتی سی سال زحمت کشید که این مهاجرتا نشه:😐
-
-
-
lO_Ol
شاید بهتر بود کامرد میگفت انقدر کشورمون پیشرفته بود که اپ های مختلف از فارسی پشتیبانی میکردن🐤 -
پشتیبانی از هر زبان رندمی توی دنیا سخت نیست. مشکل اصلی راست چین بودنه. و البته این بحث که حروف به هم چسبیدن. مثلا روسی یا خیلی از خطای مشابه لاتین هم حروف جدا از هم دارن، هم چپ چینن. ولی خط عربی هم راست چینه و هم حروف به هم چسبیده داره. یعنی یه کابوس برای اکثر دولوپرا.
-
هیچ ملیت و کشوری همیشه باشکوه و قدرتمند نیست
همه فراز و نشیب دارن برای خودشون
اینم بی دلیل نیست درسته ،
ولی دیگه این اسمش بیزاری از هویت و ملیت خودمون میشه
با همین چیزا کوچیک شروع میشه ، یه هویت ملی همیشه داخل زمان شکوه قدرتش حفظ میشه ولی موقعیتی که باعث میشه این هویت زنده بمونه و نمیره حفظش داخل روزهایی هست که خبری از اون شکوه نیست
اصلا مهم نیست چه مشکلاتی هست ، اگه میراث هویت هزاران ساله ای که بهمون رسیده رو نیاکان ما هم نسبت به حفظش بی تفاوت بودن به دست ما نمیرسید ، وظیفه ملی و معنوی ما هم نسبت به هویت ملی و تاریخیمون همینه -
امروز
با اختلاف
مضخرف ترین روز زندگیم بود
#تودلی -
Comrade سینا
بعضی چیزا رو درسته لزوم به اجبار نداریم
ولی اگه من و تو این هویت رو حفظ نکنیم کی میخواد حفظ کنه ؟
اصلا مهم نیست کجا باشی ، هر جای این کره خاکی این هویت ملی رو به نسل آینده منتقل کنی ، حالا اینکه این هویت از بین بره واقعا قشنگ نیست ، ما هم در برابرش مسئولیم -
Comrade سینا
بعضی چیزا رو درسته لزوم به اجبار نداریم
ولی اگه من و تو این هویت رو حفظ نکنیم کی میخواد حفظ کنه ؟
اصلا مهم نیست کجا باشی ، هر جای این کره خاکی این هویت ملی رو به نسل آینده منتقل کنی ، حالا اینکه این هویت از بین بره واقعا قشنگ نیست ، ما هم در برابرش مسئولیمmahdi.ek خب به شخصه و تاکید میکنم به شخصه، داخل دنیای مدرن این رو مسئله مهمی نمیدونم. معتقدم اینجور چیز ها نه اینکه بی اهمیت باشن، ولی حالت پس زمینه ای دارن و افراط و چیزایی مثل ملی گرایی نتیجش میشه خاورمیانه امروز. و البته برای شخصی مثل من که اصولا آذری هست مسئله خیلی پیچیده تری هم میشه.
در کل با توجه به بحث برانگیز بودن این مسئله میگم این نظر شخصیمه، نیاید دعوا درست کنید. -
lO_Ol نمیدونی چه فلاکتیه. تازه همین وضعیت فعلی رو هم از برکت کشورای عربی داریم. مگرنه هیچ نرم افزاری توی جهان بخاطر ما ایرانیای منزوی از این خط پشتیبانی نمیکرد.
Comrade
نمیدونم روشی ب ذهنم نمیرسه براش بهت پیشنهاد بدم سرم درنمیارم ایشالا حل بشه😂💔