هرچی تودلته بریز بیرون7
-
کلللل امروز بدون وقفه برنامه نوشتم کل جمعم تموم شد هنوزم برنامه ریزیا تموووم نشده 😔
ولی یه احساس خوب دارم که کار بچهارو راه انداختم خیلیییی احساس خوبیه..🙄🥲 -
Gharibe Gomnam واقعا خیلی خیلی ظلمه در حق بچه ها...انگار کلی خاطره خوب بچگیمو از چشای یه مرد که خیلی وقته ندیدمش میخوندم اصن به شدت برام اذیت کننده بود... خیلی دوس داشتیم حرف بزنیم باهم معلوم بود اونم دوست داره ولی واقعا من که روم نشد شروع کنم:))
نبودش تو این ۵ سال اصلا برام مهم هم نبود عین خیالم نبود فقط گاهی بهش فکر میکردم بدون اینکه بخواد اهمیت داشته باشه...انگار امروز کل غم این مدت که باید متحمل میشدم یهویی سنگینی کرد روی دلم
نمیدونم اونم اینطور شده یا نه... اما من به شدت آدم احساساتیم_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Gharibe Gomnam واقعا خیلی خیلی ظلمه در حق بچه ها...انگار کلی خاطره خوب بچگیمو از چشای یه مرد که خیلی وقته ندیدمش میخوندم اصن به شدت برام اذیت کننده بود... خیلی دوس داشتیم حرف بزنیم باهم معلوم بود اونم دوست داره ولی واقعا من که روم نشد شروع کنم:))
نبودش تو این ۵ سال اصلا برام مهم هم نبود عین خیالم نبود فقط گاهی بهش فکر میکردم بدون اینکه بخواد اهمیت داشته باشه...انگار امروز کل غم این مدت که باید متحمل میشدم یهویی سنگینی کرد روی دلم
نمیدونم اونم اینطور شده یا نه... اما من به شدت آدم احساساتیممنم دقیقا همینطورم
روزگاری بود که منو دختردایی و پسرداییم که همبازی بچگی بودیم دست کم هفته ای ۳ ۴ بار همو میدیدیم
باهم بازی میکردیم
دخترداییم میومد خونمون شب میخوابید من پیش اونا شب میخوابیدم
باهم شهربازی میرفتیم
به زور پسردایی بدبختمو وادار میکردیم با ما خاله بازی بکنه بعد اونم که پسر بود همش دلش میخواست وسط بازی کلاش بکشه همه رو رگبار ببنده
خلاصه روزای ما اینطوری گذشت تا اینکه بزرگ شدیم
و من خیلی خیلی با دخترداییم خاطره دارم اما فاصله امون در عرض ۷ سال رسیده به ۷۰ سال
ما از هم خبر نمیگیریم
ولی بخشی از قلبم رو توی اون روزا جا گذاشتم
ما دیگه حرف نمیزنیم خیلی شاید سالی یه بار شاید همون حرف روهم نزنیم
اما قلب ادم درد میگیره...
حداقل من که اینطوریم اونارو نمیدونم
و واقعیتش تا الان هیچ دوستی ای برام به اندازه اون روزا لذت بخش نبود -
یه طنز خوندم از مذاکرات امروز
میترسم بزارم گزارش بخورم یا دعوا بشه🤣
ولی یک ساعته دارم میخندم -
امروز واسه اولین بار کیک پختم
ظاهرا اسمش بود کیک شیفون
فوق العاده شد
یعنی منه کمالگراهم میگم عالی شد
خیلی خوب بود🥺🥺
با سه تا تخم مرغ نصف لیوان آرد دوقاشق غذاخوری شکر یه قاشق چایخوری آبلیمو و یک پنجم لیوان شیر
یه کیک خیلی خوش بافت شد🥺🥺 -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
نمیدونم اونم اینطور شده یا نه... اما من به شدت آدم احساساتیممنم دقیقا همینطورم
روزگاری بود که منو دختردایی و پسرداییم که همبازی بچگی بودیم دست کم هفته ای ۳ ۴ بار همو میدیدیم
باهم بازی میکردیم
دخترداییم میومد خونمون شب میخوابید من پیش اونا شب میخوابیدم
باهم شهربازی میرفتیم
به زور پسردایی بدبختمو وادار میکردیم با ما خاله بازی بکنه بعد اونم که پسر بود همش دلش میخواست وسط بازی کلاش بکشه همه رو رگبار ببنده
خلاصه روزای ما اینطوری گذشت تا اینکه بزرگ شدیم
و من خیلی خیلی با دخترداییم خاطره دارم اما فاصله امون در عرض ۷ سال رسیده به ۷۰ سال
ما از هم خبر نمیگیریم
ولی بخشی از قلبم رو توی اون روزا جا گذاشتم
ما دیگه حرف نمیزنیم خیلی شاید سالی یه بار شاید همون حرف روهم نزنیم
اما قلب ادم درد میگیره...
حداقل من که اینطوریم اونارو نمیدونم
و واقعیتش تا الان هیچ دوستی ای برام به اندازه اون روزا لذت بخش نبودGharibe Gomnam قبول دارم و خیلییییی درکت میکنم دقیقا احساساتمون یکیه منم هم پسرداییم اینطور حالا کمتر اما پسرعمو و و فامیلای پدری و مایحتوی همه خیلی دور افتادیم :))
من حتی عموی واقعیم توی خیابون منو دید رفتم پیشش احوالپرسی کردم منو نمیشناخت میگفت خیلی آشنایی برام 🙂🙂🙂
هعییی... -
فقط تنها چیزی که نیاز داشت این بود رو که گاناش میزدم
یعنی خامه و شکلات رو روی بخار کتری میزاریم تا اب بشن (بنماری) بعدش روی کیک رو کامل باهاش پخش میکنیم
دفعه بعدی میخوام لاش موز و گردو هم بریزم -
Gharibe Gomnam قبول دارم و خیلییییی درکت میکنم دقیقا احساساتمون یکیه منم هم پسرداییم اینطور حالا کمتر اما پسرعمو و و فامیلای پدری و مایحتوی همه خیلی دور افتادیم :))
من حتی عموی واقعیم توی خیابون منو دید رفتم پیشش احوالپرسی کردم منو نمیشناخت میگفت خیلی آشنایی برام 🙂🙂🙂
هعییی..._ Reza _
ادم یه جا به خودش میاد و میگه چیشد که اینجوری شد؟؟😕 -
امروز واسه اولین بار کیک پختم
ظاهرا اسمش بود کیک شیفون
فوق العاده شد
یعنی منه کمالگراهم میگم عالی شد
خیلی خوب بود🥺🥺
با سه تا تخم مرغ نصف لیوان آرد دوقاشق غذاخوری شکر یه قاشق چایخوری آبلیمو و یک پنجم لیوان شیر
یه کیک خیلی خوش بافت شد🥺🥺Gharibe Gomnam تو قابلمه رو گازم میشه درستش کرد؟ تولد امسالمو خوابگاهم احتمالن 🥲
-
الان ایکس میاد میگه تو برو دستور اشپزی هاتو بده🤣
امروز خیلی خسته بودم و کیک درست کردم
بعد اگه مثلا فست فود یا هرچیز دیگه درست میکردم انقدر بهم حس خوبی نمیداد
دفعه بعدی کروسان درست میکنم اون خمیرش رو ورز دادن خیلی حس خوبیه
یا موچی -
Gharibe Gomnam تو قابلمه رو گازم میشه درستش کرد؟ تولد امسالمو خوابگاهم احتمالن 🥲
Maaah
من دستور اشپزیامو از یه کانال میگیرم
بعد چندمدل کیک سرد داره بدرد تولد میخورن
اینو نمیشه رو گاز درست کرد چون به فر ۱۳۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه و بعد فر ۱۶۰ درجه به مدت ده دقیقه نیاز داره
اما کیک سرد یا کیک قابلمه ای داره که مثلا قالب خوب داشته باشی میریزی داخلش بعد قالب رو میزاری تو یه قابلمه بزرگتر تا درست بشه
دوست داری برات بفرستمشون؟ -
یا دستور پختشو بدم؟
-
اصلا فکرشو نمیکردم من دستور پخت کیک به کسی بدم🤣🤣🤣 یا کسی ازم بپرسه🤣🤣🤣
-
Maaah
من دستور اشپزیامو از یه کانال میگیرم
بعد چندمدل کیک سرد داره بدرد تولد میخورن
اینو نمیشه رو گاز درست کرد چون به فر ۱۳۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه و بعد فر ۱۶۰ درجه به مدت ده دقیقه نیاز داره
اما کیک سرد یا کیک قابلمه ای داره که مثلا قالب خوب داشته باشی میریزی داخلش بعد قالب رو میزاری تو یه قابلمه بزرگتر تا درست بشه
دوست داری برات بفرستمشون؟Gharibe Gomnam کیک سرد نه، کیک واقعی میخوام 😔😂 من یه عالمه گشتم بعد هیچ رسپی پیدا نکردم که بشه رو گاز یه چیز خفن درآورد بعد گفتم ولش کن پنکیک درست کنم
-
Gharibe Gomnam کیک سرد نه، کیک واقعی میخوام 😔😂 من یه عالمه گشتم بعد هیچ رسپی پیدا نکردم که بشه رو گاز یه چیز خفن درآورد بعد گفتم ولش کن پنکیک درست کنم
Maaah
ببین یه دستوری هست کسی که میخواسته درستش کنه بهش میگفته کاپ کیک تو فنجون درستشون کرد بدون فر ولی میشه تو قابله ام درست کرد اما قالبت باید از قابلمه ات کوچیکتر باشه چون این کیک باید تو یه ظرف اب جوش بپزه لوازمشم ایناست
آرد
شکر
تخم مرغ
پودر کاکائو
بیکینگ پودر
روغن مایع
وانیل
شیر -
Maaah
ببین یه دستوری هست کسی که میخواسته درستش کنه بهش میگفته کاپ کیک تو فنجون درستشون کرد بدون فر ولی میشه تو قابله ام درست کرد اما قالبت باید از قابلمه ات کوچیکتر باشه چون این کیک باید تو یه ظرف اب جوش بپزه لوازمشم ایناست
آرد
شکر
تخم مرغ
پودر کاکائو
بیکینگ پودر
روغن مایع
وانیل
شیرGharibe Gomnam خب چقد از هرکدوم بریزم؟
-
تا قبل از اینکه همه چیز زندگیمون مجازی بشه
رنگا
دوست داشتنا
سبک زندگیا
بیرون رفتنا
خندیدنا
گریه کردنا
حتی غم و غصه ها
همه چیز خیلی قشنگتر بود، خیلی:) -
خدایا شکرت✨️
-
Gharibe Gomnam خب چقد از هرکدوم بریزم؟
این موادش برای پنج فنجون کیک شکلاتی خیس بدون فره :
نصف لیوان شیر با ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو و یک لیوان شکر رو با همزن مخلوط کن بعد نصف این مایع رو بزار کنار واسه سسش
به نصف دیگه اش یه تخم مرغ و وانیل اضافه کن دوباره همش بزن بعد یک چهارم روغن اضافه کن بهشون و خوب هم بزن وقتی قشنگ همزدی ده قاشق غذا خوری ارد و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر رو باهم الک کن و اضافه کن البته یه کیک پز ماهری به من گفت که هرچی تو دستور پخت از بکینگ پودر نوشته بود دوبرابرشو درست کن چون بکینگ پودرا تاریخ مصرف گذشته ان 🤣
خوب همش بزن و یادت باشه در یه جهت هم بزنی حتی پنکیک هم میخوای درست بکنی در یه جهت هم بزن اینم اون عزیز شیرینی پز بهم گفتن
بعد یه قابلمه لبه بلند میگیری اول این مایع کیک رو میریزی داخل اون فنجون هات فقط سر پر نریز نصف فنجون هاتو بریز حتما هم چربش کن
آب هم نمیخواد بزارشون تو قابلمه حتما دم کنی بزار و درشو بزار و پیچشو کم کن نیم ساعت بپزه
بعدش برو سراغ اون نصفه که برای سست بود
اون رو بگیر بزار رو گاز رو حرارت تا همه چیزش تو هم حل بشه
کیکاتو در بیار وقتی سرد شد با چاقو روش بزن سس شکلات رو بریز روش که جذبش بشه
میتونی هم گاناش بزنی رو کیکت که پایین گفتم چطوری درست میشه -
بدون فنجونم خواستی درست کنی میتونی داخل این کاسه هاس سفالی مقاوم بزاری درست کنی
-
مغز ادم اینهمه ترابایت ظرفیت داره
من حتی نمیتونم عین ادم از ۶۰ گیگش استفاده کنم