هرچی تودلته بریز بیرون7
-
همین دیشب پریشب یکیو داشتم بابتش مسخره میکردم
امروز دو برابرش سرم اومد -
یه جلسه از این درس همچنان مونده
میرم تا یک ساعت دیگه حداقل نصفشو میخونم و برمیگردم🖐🏻 -
هعی پرنیا
ساده دل ساده دل -
هبیج
اممم خب میدونی این مسئله واقعا ربطی به تودلی من نداشت. مثل اینه که بگیم چون خیانت بده، پس دیگه دزدی و دروغ بد نیستن. هر چیزی جای خودش رو داره.
و درواقع منم مخاطب مناسبی برای گلایه از مشکلات اقتصادی پیشش نیستم، چونکه تو این زمینه دلم از تو خونتره🫠 -
هبیج انشاالله موفق بوده باشی😂
yasin sheibak
به طرز وحشتناکی پاس کردم
۷۰ درصد کرم *کم زدم خورد تو ذوقم
۶۰ درصد حشره * حشره از ۹۰ صفحه رسیدم ، ۵۰ صفحه بخونم
عملی هم نمره کامل
خیلی اذیت شدم سرش خیلییییییییتبنقخنینیخص -
هبیج آره اتفاقا حشره ما هم با کایدی بود با 10.25پاس شدم ✌
البته کلا واحد حشره 0.5واحد بود همون نیم واحد نمرشو نمیگرفتی 2واحدو دوباره باید برمیداشتی -
هبیج آره اتفاقا حشره ما هم با کایدی بود با 10.25پاس شدم ✌
البته کلا واحد حشره 0.5واحد بود همون نیم واحد نمرشو نمیگرفتی 2واحدو دوباره باید برمیداشتی -
توی کشور دوست و برادر روسیه، میتونی با ماهیانه 800 الی 900 هزارتومان برای وای فای اشتراک نامحدود بگیری. مثل ایران هم نیست که نامحدودش، محدود باشه و هر چند صد گیگ که بخوای میتونی مصرف کنی. سرعتش هم 100 الی 200 مگابایته، یعنی حدود 100 برابر وای فای ایران. از لحاظ فیلترینگ هم از ایران خیلی شل تره و هرگونه وی پی انی به راحتی وصل میشه.
اونوقت من اینجا همین مقدار هزینه ماهانه برای اینترنت و وی پی انا میکنم. اینترنتی که حداکثر 1 الی 2 مگابایت سرعت داره، اینترنتی که محدوده و دویست گیگابایته، اینترنتی که وصل شدن به تلگرام و یوتیوب هفت خان رستمه و هر موقع هم عشقشون میکشه کامل قطعش میکنن! -
فیبر نوری هم که سفارش دادم تا شاید این کیفیت اینترنت مزخرف رو با سرعت قابل تحمل تری استفاده کنم تا شاید دیرتر روانی بشم، گفتن براتون نمیکشیم و تحت پوشش نیستید! در حالی که همین دو روز پیشش خیابون رو فیبر نوری کشیده بودن. فکر کنم تزیینی بوده.
-
ادمی که پروفایل عوض میکنی به یه دقیقه نمیکشه میفهمه اهنگ میزاری پروفایلت درجا میفهمه خدا عه خداعه 🤝
-
Why nobody likes you?
Cuz I'm a freak -
Don't kill me I am just a freak
-
Don't hate me I am just a freak