هرچی تودلته بریز بیرون7
-
توی کشور دوست و برادر روسیه، میتونی با ماهیانه 800 الی 900 هزارتومان برای وای فای اشتراک نامحدود بگیری. مثل ایران هم نیست که نامحدودش، محدود باشه و هر چند صد گیگ که بخوای میتونی مصرف کنی. سرعتش هم 100 الی 200 مگابایته، یعنی حدود 100 برابر وای فای ایران. از لحاظ فیلترینگ هم از ایران خیلی شل تره و هرگونه وی پی انی به راحتی وصل میشه.
اونوقت من اینجا همین مقدار هزینه ماهانه برای اینترنت و وی پی انا میکنم. اینترنتی که حداکثر 1 الی 2 مگابایت سرعت داره، اینترنتی که محدوده و دویست گیگابایته، اینترنتی که وصل شدن به تلگرام و یوتیوب هفت خان رستمه و هر موقع هم عشقشون میکشه کامل قطعش میکنن! -
فیبر نوری هم که سفارش دادم تا شاید این کیفیت اینترنت مزخرف رو با سرعت قابل تحمل تری استفاده کنم تا شاید دیرتر روانی بشم، گفتن براتون نمیکشیم و تحت پوشش نیستید! در حالی که همین دو روز پیشش خیابون رو فیبر نوری کشیده بودن. فکر کنم تزیینی بوده.
-
ادمی که پروفایل عوض میکنی به یه دقیقه نمیکشه میفهمه اهنگ میزاری پروفایلت درجا میفهمه خدا عه خداعه 🤝
-
Why nobody likes you?
Cuz I'm a freak -
Don't kill me I am just a freak
-
Don't hate me I am just a freak
-
خدایی بنظرم سطح هیچ جا اندازه کانون نیست
هنوز که هنوزه ریدینگای pre رو حفظم از بس که سامری کردن و سوالای بچه ها رو اعصاب بود -
یه معلم رو اعصاب داشتیم😐😐
فرض کن ران بودیم فارسی حرف میزدیم گیر میداد -
هووووووووومممممممم
-
خسته شودم
دلم اون روزایی که بی دغدغه و راحت میشستم برکینگ بد میدیدم تا صبح تنگ شده :))
الان تا میام یه نفس راحت بکشم یه کار جدید برام پیش میاد -
از گروهمون پیام اومد و همون باعث شد که برم دوباره داخل گروه و یه دور پروفایلا رو نگاه کنم