هر چی تو دلته بریز بیرون8
-

اینو دوستم کشیده -
jahad_121 در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
برچسب ندارن فکر کنم
ما از بی خانمانان آلاییم.
به صورت رندم یاد این افتادم.
if_you_re_homeless_just_buy_a_house.mp4 -
این روزها مدام دارم از دست آدمها حرص میخورم.
این یه ماه اندازه ده سال از عمرم کم کرد فکر کنم.
هرروز اتفاقای بد و فشار و استرسهای مختلف.
یه پنیکم داشتم تازه😂
چندتا گریهی زیاد.
ناامید شدن از دوستات.
یه تموم شدن بزرگ.
یه نمیدونم بزرگ.
با این حال بهترین امتحانامو تو این سه ترم دادم.
عجیبه.
آدمها اذیتم میکنن.خیلی.میخوام تنها باشم.میخوام برم جایی که کسی نشناستم.منم کسیو نشناسم.حتا زبون همو بلد نباشیم.بعد با کسی ارتباط نگیرم. -
تودلیای که نکوست از اولین پستت پیداست.
-
و نمیدونم چطور میشه آدمیزاد همزمان که کلی فشار و استرس روشه امیدواره؟و برنامه داره برای فرداش پس فرداش و فرداهای دیگش؟
-
گفتیم امتحانا تموم شد یه بیرون بریم.بعد با نگرانی برگشت گفت پول نداریم.و آره پول نداشتیم. هیچکدوممون. حتا اونی که همیشه به شوخی بهش میگفتیم ریچ.
-
دلوم پره.
-
jahad_121
تودلی داره وایب قدیمی رو میده
بچه ها دوباره خوشحالن 🥲
منم خوبم جهاد جونم
شیمی دان کوچک انجمن
ارهههههههه باید تا میتونیم استفاده کنیم 💕 من حتما ورزش رو شروع میکنم
اخی نقاشی میکنی؟ چندساله؟
برام از نقاشی هات عکس بفرستهبیج واقعااا اره منم همین حس رو دارم انگار داریم به جمع قدیم مون بر می گردیم 👌🏻🩵
خداروشکر خوبم مرسیییی ✨️😍
مرسیییی سارا جان دوبلور خفن انجمن😎
دیگه اره بچه شدم😁😂
فعلا بوم رو رنگ روغن زیرش رو زدم یعنی زیر کار سفید.
تا ببینم چی روش می کشم خیلی دقت و زمان برهچشم حتما تمومش کردم فراموش نکردم عکسش می فرستم 👌🏻🚀😎🏎😂
-
و نمیدونم چطور میشه آدمیزاد همزمان که کلی فشار و استرس روشه امیدواره؟و برنامه داره برای فرداش پس فرداش و فرداهای دیگش؟
Blue28 با این حرفت یاد حدیث امام علی افتادم که یک تیکه اش می گفت جوری زنگی کنید که انگار هیچ وقت از این دنیا نمی رین
البته اولش دقیقا برعکسش گقته فکر کنم که جوری زندگی کنید که انگار لحظه بعد دیگه نیستینفکر کنماز امام علی بود حدیث
کلا میگه به فکر زندگیت باش که خوب زندگی کنی
التبه جوری که گرفتار غم و دنیا نشی چون دنیا موندگار نیست ولی زندگی تو عالی بساز این طور چیزی 👌🏻🩵البته این برداشت منه
-
من واقعا نمیدونم.نمیدونم چی درسته چی غلط.نمیدونم باید چیکار کنم.همش دارم تلاشمو میکنم درست ترین تصمیمو بگیرم.ولی نمیدونم درسته یا نه.
-
بعضی وقتا واقعن نیاز دارم با خود شخص شخیص خدا به طور مستقیم صحبت کنم.
-
N_sani اگر کمکمی از ما برمیاد بگید.
البته خدا رو دارید از هرچی می ترسید با خدا حرف بزنید اروم تون می کنه -
دانشگاه کارگاه انتقال تجربه علوم پایه گذاشته.سیریسلی؟نوبت ما شد؟چقد زود ترمزو بکش بابا.