هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
اقای قوری وقتی درمورد رفتار زشت حشره (نگاه بدی که داشت بهم)گفتم یه نیم ساعت ازم اجازه گرفت گفت بر میگردم نیم ساعت منم چگالی زدم دیدم پیام داده کل اطلاع تشو برام پر اورده بود گفت الان دیر وقته وگرنه الان دم در خونشون بودم داشتم خفتش میکردم 😂 عاشق این مردم به والا
-
باو جون جدتون از سیاست بکشید بیرون
حوصله طومار ندارم ولی اینجا مثل خونه مون میمونه بازم دوس ندارم یه مدت از دسترس خارجش کنن بخاطر بحثایی که قرار نیست بجایی ختم بشه -
نه آزادی بیان یعنی پیام ما هم مثل بقیه حذف نشه
آزادی بیان یعنی تا یکی حرف مخالفت زد نگی مغز نداری و فلان و بیسار مگرنه بدون توهین کردن و به هم ریختن فضا هرچی دوست داری بگوفقط همین
-
ما که نظر و جوابمون رو میگیم. امثال شمایید که گزارش میزنید و داخل دنیای بیرون هم میرید دنبال حراست.
اگر به رای منفی و ریپلای زدن میگی سرکوب آزادی بیان، پس به کارای خودتون چی میگی؟ -
Comrade تا جایی که من این چند روز دیدم از هر دو طرف داره پیاما پاک میشه
ولی مسئله اینجاست که اینجا جای اظهار نظر نیست
جا های بهتری هست
چمیدونم تلگرام و اینستا و خیلی جا های دیگه -
Hako آخه مرحلهی خوشایندی از زندگی نیست که آدم بخواد توش بمونه. همین امسال به تمام اون مقاومتهای ذهنی غلبه کن و برای همیشه خودت رو از مصیبتهای کنکور خلاص کن.
-
Hako من بشخصه تا روز قبل کنکور استرس نداشتم همیشه دیقه نودی استرس میگیرم 😂 بعد دیگه شب قبل کنکور تا ۳٫۵ صبح خوابم نبرد
ولی باید منشا استرس رو اول پیدا کنی یعنی اول بدونی این استرس و عدم تمرکز دلیلش چیه بعدش راه حل پیدا میشه براش قطعا -
Hako آخه مرحلهی خوشایندی از زندگی نیست که آدم بخواد توش بمونه. همین امسال به تمام اون مقاومتهای ذهنی غلبه کن و برای همیشه خودت رو از مصیبتهای کنکور خلاص کن.