هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
Comrade تا جایی که من این چند روز دیدم از هر دو طرف داره پیاما پاک میشه
ولی مسئله اینجاست که اینجا جای اظهار نظر نیست
جا های بهتری هست
چمیدونم تلگرام و اینستا و خیلی جا های دیگه -
Hako آخه مرحلهی خوشایندی از زندگی نیست که آدم بخواد توش بمونه. همین امسال به تمام اون مقاومتهای ذهنی غلبه کن و برای همیشه خودت رو از مصیبتهای کنکور خلاص کن.
-
Hako من بشخصه تا روز قبل کنکور استرس نداشتم همیشه دیقه نودی استرس میگیرم 😂 بعد دیگه شب قبل کنکور تا ۳٫۵ صبح خوابم نبرد
ولی باید منشا استرس رو اول پیدا کنی یعنی اول بدونی این استرس و عدم تمرکز دلیلش چیه بعدش راه حل پیدا میشه براش قطعا -
Hako آخه مرحلهی خوشایندی از زندگی نیست که آدم بخواد توش بمونه. همین امسال به تمام اون مقاومتهای ذهنی غلبه کن و برای همیشه خودت رو از مصیبتهای کنکور خلاص کن.
-
Hako من بشخصه تا روز قبل کنکور استرس نداشتم همیشه دیقه نودی استرس میگیرم 😂 بعد دیگه شب قبل کنکور تا ۳٫۵ صبح خوابم نبرد
ولی باید منشا استرس رو اول پیدا کنی یعنی اول بدونی این استرس و عدم تمرکز دلیلش چیه بعدش راه حل پیدا میشه براش قطعا -
E.B.BUTTERFLY
😭😭😭حرفش ساده استHako میدونم ممکنه سخت به نظر بیاد خودمم تجربه کردم ولی چطوره که به خودت یک فرصت بدی؟ تمام اون عواملی رو که باعث حواسپرتی میشن کمرنگ کن (نه اینکه توی یک روز بخوای کامل از بین ببری) و اون موقع حتی شده برای نیم ساعت تمرکز کن. موتور که روشن بشه همینجور ادامه میدی به شرط اینکه اجازه ندی اون عوامل دوباره برگردن.
-
Hako میدونم ممکنه سخت به نظر بیاد خودمم تجربه کردم ولی چطوره که به خودت یک فرصت بدی؟ تمام اون عواملی رو که باعث حواسپرتی میشن کمرنگ کن (نه اینکه توی یک روز بخوای کامل از بین ببری) و اون موقع حتی شده برای نیم ساعت تمرکز کن. موتور که روشن بشه همینجور ادامه میدی به شرط اینکه اجازه ندی اون عوامل دوباره برگردن.
-
چه توهینی؟ یه کاربر فقط توهین کرد که اخراج موقت هم شد، البته بعد اون هم دوباره سر نزد.
بحث اینه وقتی نصف تفکراتت رو تقدیس کردی، هر چیزی توهین تلقی میشه و بهت برمیخوره. مگرنه من این روزا تفاوت لحن خاصی بین این دو گروه احساس نمیکنم.Comrade در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
مگرنه من این روزا تفاوت لحن خاصی بین این دو گروه احساس نمیکنم.
هیچ گفتگوی مسالمت آمیزی اتفاق نمیفته
چون هیچکی یذره هم قبول نمیکنه مقصره
همه خودشون رو حق مطلق میدونن بدون هیچ اشتباهی -
به طرز عجیب غریبی ماه رمضونا برای من نقطه عطف درسمه، برعکسه تصوره، اما همیشه کارام منظم تره. سحرخیزترم. بیشتر مراقب خودم و وقتم هستم. کلیی مطالعه غیردرسی داستانی و غیرداستانی دارم. رکورد تعداد تستهای سال کنکورم و نقطه عطفش ماه رمضون بود. حالا هم جزء بالاترین نمرههای کورس شدم و خداروشکر بابتش:)