هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
یه بار اینجا یکی از بچه های المپیادی که خیلی وقته نیست میگفت انقدر بلاک کردم که انگار فقط خودمم و خودم تو انجمن😂 این حرف مال دوسال پیشه اون موقع اینجا اونقدراهم بحث نبود شاید ماهی یه بار
😂Gharibe Gomnam
سلااام🙃💫
خوبی -
Hako در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
خودتو به 10 ساعت میرسونی
منم از فردا نباید زیر ده ساعت بخونم🤞
-
اینا همون گروهین که صبح تا شب به هر کس و هر اعتقادی توهین میکنن، ولی وقتی بعضی از اسامی رو بدون پیشوند "آقا" صدا میزنی بهت گیر میدن.

-
حالم یجوریه
احساس میکنم هر روز دارم یک اشتباه بزرگی رو مرتکب میشم و تا زمانی که نتیجهاش مشخص نشه در آرامش قبل از طوفانم
اینکه شک کنی یک جای مسیر رو داری اشتباه میری ولی ندونی کجا، یکی از بدترین انواع گرفتاریه
خدایا خودت کمکم کن -
Comrade
سلام کامرد
امیدوارم حالت خوب باشه
اگه منظورت منم ممکنه یه مثال از توهینی که از طرف من به کسی شده رو بگی؟ -
عسل خانوم از امشب
حتی با اینکه کم خوندی این پلان رو انجام میدی تا بتونی تاپیک که زدی سر بلند ازش بیرون بیای- ساعت 12:30تو خواب ناری، بین 12تا 12؛:30
- مسواک رو همراه نخ دندون بزن میدونم نخ پلاستیکی سخته اما خب
- گزارش کار روزانه حتی اگه کسی نباشه واسه خودت کامل و دقیق ذکر میکنی
- ورزش میکنی حتی شده دور خونه راه برو
- 4لیتر اب و کم و زیادش نکن یه روز 5 لیتر بشه یه روز 3 لیتر دقیق بخور
- تخت خواب تو خودت مرتب کن حتی اگه خیلی شلوغی
- موهای چسبیده به شونه رو همون لحظه تمیز کن نه نیم ساعت بعد
- صبح ها زود بیدار شو حتی اگه شده گزارش بده
- رفتار گند تو درست کن ذره ذره
-
Reza-H سلام، کلی و درد و دل بود. ربطی هم به پیام خاصی نداشت، صرفا این بحث امشب اینجا باعث شد یاد یه سری چیزا بیفتم.
-
عسل خانوم از امشب
حتی با اینکه کم خوندی این پلان رو انجام میدی تا بتونی تاپیک که زدی سر بلند ازش بیرون بیای- ساعت 12:30تو خواب ناری، بین 12تا 12؛:30
- مسواک رو همراه نخ دندون بزن میدونم نخ پلاستیکی سخته اما خب
- گزارش کار روزانه حتی اگه کسی نباشه واسه خودت کامل و دقیق ذکر میکنی
- ورزش میکنی حتی شده دور خونه راه برو
- 4لیتر اب و کم و زیادش نکن یه روز 5 لیتر بشه یه روز 3 لیتر دقیق بخور
- تخت خواب تو خودت مرتب کن حتی اگه خیلی شلوغی
- موهای چسبیده به شونه رو همون لحظه تمیز کن نه نیم ساعت بعد
- صبح ها زود بیدار شو حتی اگه شده گزارش بده
- رفتار گند تو درست کن ذره ذره
-
برم گزارش کار امروز رو بنویسم
#تودلی -
کلا بیخیال همه چیز
من از تقریبا کلاس دهم اینجام
منم خیلی مواقع بحث میکردم یه زمانی معتاد فضای مجازی بودم
ولی یه روز همه چی رو پاک کردم ؛ هرکانال و هرچیزی که منو وارد دنیایی میکرد که ته نداره
اینستایی که واردش میشی هی میری لعنتی تموم نمیشه
تو ایتا و روبیکا و تلگرامم هرچی کانالات بیشترن بیشتر باید وقت بزاری چون این حس در تو به وجود میاد که باید همشونو ببینی البته برای خیلیا کلا مهم نیست یه جور هردمبیلیه همه چیز واسشون
ولی وقتی بتونی اون حس قلقلکی که وادارت میکنه به چک کردن اخبار و شرکت کردن تو هر بحث و جواب دادن به هر توهینی رو یواش یواش کمتر میری سمت گوشی
تمرکزت زیاد میشه
یادمیگیری باید روی خودت و پیشرفت خودت تمرکز کنی
میفهمی راه حل خیلی از دغدغه های ذهنت اینه که پیشرفت کنی
اصل کلام اینکه
بحث اینجا هیچ فایده ای نداره پایانش چیزی جز به هم ریختگی اعصاب نیست ؛ مسابقه هم نیست که کی بهتر جواب بده کی روی اونو کم کنه
بخصوص وقتی در زمان های سرنوشت ساز زندگیت هستی فرقی نمیکنه اینجاست؟ تو فامیل؟ بین رفیقات؟ تو کانالات؟
چیزی که ذهنت رو پریشون میکنه رو حذفش کن کسی که ذهنت رو از دغدغه هات منحرف میکنه حذفش کن
همین!