هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
Hako من بشخصه تا روز قبل کنکور استرس نداشتم همیشه دیقه نودی استرس میگیرم 😂 بعد دیگه شب قبل کنکور تا ۳٫۵ صبح خوابم نبرد
ولی باید منشا استرس رو اول پیدا کنی یعنی اول بدونی این استرس و عدم تمرکز دلیلش چیه بعدش راه حل پیدا میشه براش قطعا -
E.B.BUTTERFLY
😭😭😭حرفش ساده استHako میدونم ممکنه سخت به نظر بیاد خودمم تجربه کردم ولی چطوره که به خودت یک فرصت بدی؟ تمام اون عواملی رو که باعث حواسپرتی میشن کمرنگ کن (نه اینکه توی یک روز بخوای کامل از بین ببری) و اون موقع حتی شده برای نیم ساعت تمرکز کن. موتور که روشن بشه همینجور ادامه میدی به شرط اینکه اجازه ندی اون عوامل دوباره برگردن.
-
Hako میدونم ممکنه سخت به نظر بیاد خودمم تجربه کردم ولی چطوره که به خودت یک فرصت بدی؟ تمام اون عواملی رو که باعث حواسپرتی میشن کمرنگ کن (نه اینکه توی یک روز بخوای کامل از بین ببری) و اون موقع حتی شده برای نیم ساعت تمرکز کن. موتور که روشن بشه همینجور ادامه میدی به شرط اینکه اجازه ندی اون عوامل دوباره برگردن.
-
چه توهینی؟ یه کاربر فقط توهین کرد که اخراج موقت هم شد، البته بعد اون هم دوباره سر نزد.
بحث اینه وقتی نصف تفکراتت رو تقدیس کردی، هر چیزی توهین تلقی میشه و بهت برمیخوره. مگرنه من این روزا تفاوت لحن خاصی بین این دو گروه احساس نمیکنم.Comrade در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
مگرنه من این روزا تفاوت لحن خاصی بین این دو گروه احساس نمیکنم.
هیچ گفتگوی مسالمت آمیزی اتفاق نمیفته
چون هیچکی یذره هم قبول نمیکنه مقصره
همه خودشون رو حق مطلق میدونن بدون هیچ اشتباهی -
به طرز عجیب غریبی ماه رمضونا برای من نقطه عطف درسمه، برعکسه تصوره، اما همیشه کارام منظم تره. سحرخیزترم. بیشتر مراقب خودم و وقتم هستم. کلیی مطالعه غیردرسی داستانی و غیرداستانی دارم. رکورد تعداد تستهای سال کنکورم و نقطه عطفش ماه رمضون بود. حالا هم جزء بالاترین نمرههای کورس شدم و خداروشکر بابتش:)
-
یه بار اینجا یکی از بچه های المپیادی که خیلی وقته نیست میگفت انقدر بلاک کردم که انگار فقط خودمم و خودم تو انجمن😂 این حرف مال دوسال پیشه اون موقع اینجا اونقدراهم بحث نبود شاید ماهی یه بار
😂 -
به طرز عجیب غریبی ماه رمضونا برای من نقطه عطف درسمه، برعکسه تصوره، اما همیشه کارام منظم تره. سحرخیزترم. بیشتر مراقب خودم و وقتم هستم. کلیی مطالعه غیردرسی داستانی و غیرداستانی دارم. رکورد تعداد تستهای سال کنکورم و نقطه عطفش ماه رمضون بود. حالا هم جزء بالاترین نمرههای کورس شدم و خداروشکر بابتش:)
-
همه دنبال جامعه بهتر و متمدن تر هستن، دوست دارن جایی که زندگی می کنن قانون مدار باشه بستر رشد برای همه فراهم باشه تلاش نتیجه بده
اما حتی حاضر نیستن از خواست درونیِ اولیه خودشون لحظه ای دست بردارن
(منظور من از این خواست درونی اولیه چیه؟ اون صدایی هست که تو سرت میگه: بذار این خبر رو بذارم، بذار این عکس رو بذارم، بذار این تیکه از اهنگ رو بفرستم، بذار جواب فلانی رو بدم و...)این جا یه جامعه خیلی کوچیکه، کاربرهاش که هیچ وقت کاربر ندیدیم و انسان دیدیم و برامون ارزش داشتن
اگه شما الان تو همین جامعه نتونید قوانین رو رعایت کنید دست از تمایلات و احساسات اولیه خودتون بردارین چطوری می خوایین جامعه ارمانی که دوست دارین رو بسازین؟
یکی از قوانین مهم اینجا اینه:
هر بحث، صحبت، خبر، تحلیل، عکس و ویدیو آهنگ سیاسی، مذهبی و اعتقادی ممنوع هستکلا هر کانتنتی با این تایپ محتوا ممنوع هست هر جای آلاخونه که می خواد باشه
تا حالا چندین بار اخطار دادیم اطلاع رسانی کردیم اما هنوزم تعدادی از شما رعایت نمی کنید
M.an
سلام خانم مدیر
امیدوارم خوب باشید
ببینید حقیقتش اینه که این قانونی که گذاشته میشه، تقریبا هیچ «مرزی» رو برای ارسال یا عدم ارسال مشخص نمیکنهمن اعتقادم اینه که ممکن نیست یک نفر یه اعتقاد سیاسی-عقیدتی (متاسفانه علاوه بر مباحث سیاسی، دوستان نظرشون اینه که کسی حق اظهار نظر دینی هم نداشته باشه) داشته باشه، و اون رو در تودلی که می نویسه انعکاس نده. یعنی حتی اگر هم بگیم که کسی روی کس دیگه ای ریپ نزنه (که عموما همنمیزنن) ولی بازم غیر مستقیم حرف ها به هم زده میشه
پس برای این قضیه باید فکر دیگری بشه. چون اصلا معلوم نیست که «حرف سیاسی» یعنی چی؟ حرف عقیدتی یعنی چی؟
موضوع دیگه هم اینه که باید حرف سیاسی-عقیدتی رو از توهین کاملا مستثنا کنیم. من این رو روش تاکید دارم. الان علاوه بر اتفاقات تنش زای سیاسی در انجمن (که به نظرم گزیری ازش نیست) ما بحث توهین های علنی رو هم داریم. مهم نیست عقیده کسی چی باشه. این بحث اهانت هم باید مرزش روشن باشه. که حالا ممکنه از کدورتی که قبلاً ایجاد شده حاصل بشه (که اتفاقا عمده پیام هایی که حذف میشه، نه حاصل گزارش مخالفینش. بلکه حاصل حذف مستقیم توسط خود مدیره) -
یه بار اینجا یکی از بچه های المپیادی که خیلی وقته نیست میگفت انقدر بلاک کردم که انگار فقط خودمم و خودم تو انجمن😂 این حرف مال دوسال پیشه اون موقع اینجا اونقدراهم بحث نبود شاید ماهی یه بار
😂Gharibe Gomnam
سلااام🙃💫
خوبی -
Hako در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
خودتو به 10 ساعت میرسونی
منم از فردا نباید زیر ده ساعت بخونم🤞
-
اینا همون گروهین که صبح تا شب به هر کس و هر اعتقادی توهین میکنن، ولی وقتی بعضی از اسامی رو بدون پیشوند "آقا" صدا میزنی بهت گیر میدن.