-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
NGU در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
m.m مونث
همون روز اول که یه تست تیپ شخصیتارو گذاشتی از حرفات مشخص بود دختری تو ذهنم به اسم نگین سیو شدی
-
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/music-crazy-rabbit-emoticon.gif?1292793774
باحاله http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/happy-dancing-crazy-rabbit-emoticon.gif?1292793770http://dl.tak3da.com/download/1395/06/Alan Walker - Sing Me To Sleep (DualXess) [320].mp3
http://up.vbiran.ir/uploads/38594144553546326712_spinning__by_amante56-d96fdtg.gif
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روح اله در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
این آهنگرو اگه زیر نویس فارسیشم بذارید ممنون میشممعنیشو ندونی بهتره
با ریتمش خوش باش -
بهاره
با ریتمش خوش باشنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره
با ریتمش خوش باشالبته معنیش همچین بدم نیست ولی خب مناسب انجمن علمی نیس
-
m.m مونث
همون روز اول که یه تست تیپ شخصیتارو گذاشتی از حرفات مشخص بود دختری تو ذهنم به اسم نگین سیو شدی
بهاره ماکلا فکر کنم خانوادگی دشمنامون به نظرمون خوب میان به داداش کوچیکم میگم موش صحرایب رو توصیف کن میگه موش صحرایی خوب و با مزه
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم علمیه یا نه فقط میدونم فعالیت لوله های نفرونم زیاد شد.... !!!
-
بهاره ماکلا فکر کنم خانوادگی دشمنامون به نظرمون خوب میان به داداش کوچیکم میگم موش صحرایب رو توصیف کن میگه موش صحرایی خوب و با مزه
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
موش صحرایی منو یاد یه کارتونی میندازه که یه موش صحرایی به اسم بی دم دوتا موش دیگه فک کنم اسماشون ویکتور و ماریلا بود رو اذیت میکرد ....شخصیت موش صحرایی تو ذهنم تو همون سریال شکل گرفته
-
موش صحرایی منو یاد یه کارتونی میندازه که یه موش صحرایی به اسم بی دم دوتا موش دیگه فک کنم اسماشون ویکتور و ماریلا بود رو اذیت میکرد ....شخصیت موش صحرایی تو ذهنم تو همون سریال شکل گرفته
بهاره راستش رو بگم من نمیدونم موش صحرایی دقیقا چیه گفتم شاید یه چیزی تو مایه های همستر باشه
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم علمیه یا نه فقط میدونم فعالیت لوله های نفرونم زیاد شد.... !!!
لوله = آکسون ؟!
اوکی ...خوش باشین -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره راستش رو بگم من نمیدونم موش صحرایی دقیقا چیه گفتم شاید یه چیزی تو مایه های همستر باشه
فک کنم فرقش اینه که فقط از همستره بزرگتره
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اره؟!
راستش منم نمیدونم.فقط تو کارتئن دیدم بزرگ بود -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موش صحرایی شبیه موشای معمولیه فقط درشت تر و بزرگتره دمشم دراز تره
مقایسشونو ببین
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای دیگه خسته شدم ادم چقدر میتونه کشش داشته باشه .چقدرمیتونه درگیر مشکلات باشه از خودم اونقدری عصبیم که حد نداره بیشتراز 2 هفتست نتونستم هیچ درسی بخونم مغزم کشش نداره تا میام درس بخونم گریم میگیره واقعا عاجزشدم دیگه واقعا از درس خوندن هم ناامید شدم
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی٬افسرده ای.
فقط محکم بنشین و شاد باش
خداوند در فکر دادن چیز بهتری به تو می باشد . . . -
فقط محکم بنشین و شاد باش
خداوند در فکر دادن چیز بهتری به تو می باشد . . .نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده13431343 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فقط محکم بنشین و شاد باش
خداوند در فکر دادن چیز بهتری به تو می باشد . . .خیییلیییی لایک داره!!!......
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
@mahsa_F در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
zahra1303
سلام
زهرا،تو کلا تو قسمت جملکس فعالیت نکن!!!باشه؟!!!!!سلام . وااا چرا عزیزم ؟
:
-
وای دیگه خسته شدم ادم چقدر میتونه کشش داشته باشه .چقدرمیتونه درگیر مشکلات باشه از خودم اونقدری عصبیم که حد نداره بیشتراز 2 هفتست نتونستم هیچ درسی بخونم مغزم کشش نداره تا میام درس بخونم گریم میگیره واقعا عاجزشدم دیگه واقعا از درس خوندن هم ناامید شدم
seliya در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سوال واسم پیش اومده
ایشون میگن دیگه کشش ندارن نمی تونن درس بخونن و...
کسایی که لایک کردن میشه دقیقا منظورشون رو اعلام کنن؟؟