هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahdis127 کدوم ارایه ادبی مهم نیست و زیاد نمیاد و کدوما مهم ترن؟
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mahdis127 کدوم ارایه ادبی مهم نیست و زیاد نمیاد و کدوما مهم ترن؟
حسن تعلیل و تلمیح و جناس تشخیصش راحته و کلیدی ،معمولا میشه با اینا تست های چند موردی رو زد
استعاره مصرحه و ایهام به خصوص ایهام تناسب خیلی سختند ولی همیشه میان با وقت گذاشتن و تست زیاد میشه کاریش کرد
کنایه هم پای ثابته که باید همه کنایه هارو از یه کتابی بخونی تا بتونی تشخیص بدی
نشر الگو خوبه -
yagmur اتفاقا به نظرم قرابت خیلی راحت تره من که خیلی تو ادبیات تعطیلم تو ازمونا تنها چیزی که میتونم بزنم قرابته ،چون نیاز به از قبل خوندن نداره
-
Mashlab313 تاریخ ادبیات چیه مگه
باور کن عین اب خوردنه
فقط باهاس چن بار بخونی کلا مسلط میشی -
@mahdis127 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313 ارایه تو کنکور دو سه تا تست بیشتر نداره ،رو قرابت و زبان فارسی سرمایه گذاری کن که بیشترن
زیبان فارسی فقد میخوام ویرایش و گروه اسمی رو بخونم
Mashlab313 به نظرم زبان فارسی باید از ارایه راحت تر باشه ،منم فعلا فقط گروه اسمی بلدم ،
-
@mahdis127
من ک قرابتو تعطیلم بخونمم نمیتونم بزنم ترجیح میدم لغت وتاریخ ادبیات و ارایه بزنم تا قرابت..به نظرم بخوای قرابت بزنی باید خیلی ریسک کنی..شایدم من استدلالام غلطه -
yagmur قرابتت اگه ضعیف یه هفته هرشب 5 تا تست بزن تحلیل کن ، بعد چن هفته خیلی بهتر میشی ،من خودم عشقی جواب میدم بعضی وقتا معنی بیت صورت سوالو نمی دونم طبق فرق گزینه ها جواب میدم
-
ولی ما یه معلم ادبیات داشتیم خیلی عالی بود هرچند خیلی کم میومد مدرسمون و من خودم نمی رفتم کلاسش ولی یه جلسه رفتم استعاره رو خوب درس داده بود ،دبیر معروفیم هست البته ،به نظرم ارایه رو یاد گرفتن مفهومش خیلی تاثیر داره
-
Omid Asia تاریخ ادب کجا اسونه؟ همچنین قرابت؟ هر دو نیاز ب تلاش زیاد دارن
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Omid Asia تاریخ ادب کجا اسونه؟ همچنین قرابت؟ هر دو نیاز ب تلاش زیاد دارن
ولی تو قرابت خیلی زود میشه نتیجه گرفت