هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
👤مـــــا را %(#0088f7)[نگــــــاهــــی] از %(#d200f7)[تــــــــو] تمـــــامَـــست،🌏🌈
%(#0062b3)[اگـــــر کنــــــی] %(#b39200)[. . .] 💎- %(#00f75b)[تـــولد شهــید ابـــراهیم هــــادی]

🎈%(#006e2e)[حَـــدّ ما نیـــــست کــــه پیــــشِ]%(#a1b300)[تـــــــو] %(#006e2e)[بگــــوییـــــمـــ سخـــــن]💌🍃
💬%(#eb00e7)[همـــــ تو بـــــا مــــا سخنــــی گــــوی کــه مـــــا گــــوش کنــــیم]💙💛 -
👤مـــــا را %(#0088f7)[نگــــــاهــــی] از %(#d200f7)[تــــــــو] تمـــــامَـــست،🌏🌈
%(#0062b3)[اگـــــر کنــــــی] %(#b39200)[. . .] 💎- %(#00f75b)[تـــولد شهــید ابـــراهیم هــــادی]

🎈%(#006e2e)[حَـــدّ ما نیـــــست کــــه پیــــشِ]%(#a1b300)[تـــــــو] %(#006e2e)[بگــــوییـــــمـــ سخـــــن]💌🍃
💬%(#eb00e7)[همـــــ تو بـــــا مــــا سخنــــی گــــوی کــه مـــــا گــــوش کنــــیم]💙💛@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

💬%(#eb00e7)[همـــــ تو بـــــا مــــا سخنــــی گــــوی کــه مـــــا گــــوش کنــــیم]💙💛تو کیکک بردی؟؟
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

💬%(#eb00e7)[همـــــ تو بـــــا مــــا سخنــــی گــــوی کــه مـــــا گــــوش کنــــیم]💙💛تو کیکک بردی؟؟
-
:smiling_face:
https://www.aparat.com/v/RoZvn -
:smiling_face:
https://www.aparat.com/v/RoZvn -
@zohre-nowrouzi آره💙 کیکش به سلیقه من و زهره بود، ولی خود خانومه تغییرش داد البته
ینی همیشه نظرمونو تحمیل میکنــــیم😅
وقتی ما از یه آهنگی خوشمون اومد همه مجبورن خوششون بیاد😅

-

خدایا این شادی ها رو از ما نگیر :face_with_tears_of_joy:
این نشون میده یا اصن تبلیغ بلد نیستن یا کلا زدن تو بندری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
بکشیم بالا :face_with_tears_of_joy: ن بزار همینطوری بمونه :face_with_tears_of_joy:خط خطی کردم بعدا نگن تبلیغ کردی:confused_face: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
.
.
لازم به ذکر است محتوای این پیام کاملا مزاح بوده و هیچگونه اعتراض و اینگونه موارد را پذیرا نمیباشیم
اصن چ جمله ای گفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@zahra-m1999 ان شاالله...من کلا اینجور اتفاقا سریع وارد ماجرا میشم
میخواد کنکور باشه یا هرچی😅
ماجراش که تولد شهید هادی بود، ما هم کیک گرفتیم رفتیم مزار شهدا،خواهرمم کتابای سلام بر ابراهیم گرفته بود قرعه کشی کردیم اون کاغذای قرعه کشیه،
جای شما خالی💙 -
ماجراش که تولد شهید هادی بود، ما هم کیک گرفتیم رفتیم مزار شهدا،خواهرمم کتابای سلام بر ابراهیم گرفته بود قرعه کشی کردیم اون کاغذای قرعه کشیه،
جای شما خالی💙 -

خدایا این شادی ها رو از ما نگیر :face_with_tears_of_joy:
این نشون میده یا اصن تبلیغ بلد نیستن یا کلا زدن تو بندری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
بکشیم بالا :face_with_tears_of_joy: ن بزار همینطوری بمونه :face_with_tears_of_joy:خط خطی کردم بعدا نگن تبلیغ کردی:confused_face: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
.
.
لازم به ذکر است محتوای این پیام کاملا مزاح بوده و هیچگونه اعتراض و اینگونه موارد را پذیرا نمیباشیم
اصن چ جمله ای گفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
mahoor
چ کاریه مال ما از اول هم بالا بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
mahoor
چ کاریه مال ما از اول هم بالا بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@zohre-nowrouzi آره💙 کیکش به سلیقه من و زهره بود، ولی خود خانومه تغییرش داد البته

کارتون فوق العاده بود
انشاا... هممون زیر سایه الطافشون باشیم -
جای شما خالی💙 -
mahoor خیییلی قشنگه کتابش محشرههههههه
-
mahoor :smiling_face_with_halo: :winking_face:
-

کارتون فوق العاده بود
انشاا... هممون زیر سایه الطافشون باشیم