هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313
چه امضاییاول سلام
بعد نمیخوام چشام آلوده بشه! این بَده؟! نمیخوام فکرم مشغول زنهای بی حجاب بشه! این بَده؟! کنترل چشم و نگاه برای ی پسر خییلی مهم و واجبه! که اگه کنترل نکنه به قهقرا میره! آثار کارمو میبینم آررره. آثارشم اینه که فکرم مشغول گناه نمیشه و ... .
یاد بگیریم همیشه موضع نگیریم! آفرین @M-anMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313
چه امضاییاول سلام
بعد نمیخوام چشام آلوده بشه! این بَده؟! نمیخوام فکرم مشغول زنهای بی حجاب بشه! این بَده؟! کنترل چشم و نگاه برای ی پسر خییلی مهم و واجبه! که اگه کنترل نکنه به قهقرا میره! آثار کارمو میبینم آررره. آثارشم اینه که فکرم مشغول گناه نمیشه و ... .
یاد بگیریم همیشه موضع نگیریم! آفرین @M-an -
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313
چه امضاییاول سلام
یاد بگیریم همیشه موضع نگیریم! آفرین @M-anfatemeh110 من رفتم همه تبلیغارو برا الا باز کردم چه زن باشه چه نباشه چه معنا داره اخه
-
@m-an حرف اوشون معنیش اونایی بود ک گفتم
رز جون من یه تاپیک بزن برن اینا رو بگن توش
لطفا مدیر دیوونه شدم
-
fatemeh110 من رفتم همه تبلیغارو برا الا باز کردم چه زن باشه چه نباشه چه معنا داره اخه
-
این پست پاک شده!
-
@m-an حرف اوشون معنیش اونایی بود ک گفتم
رز جون من یه تاپیک بزن برن اینا رو بگن توش
لطفا مدیر دیوونه شدم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
Mashlab313 درستشم همینه
-
Mashlab313
شما هم قرار نیست چت خصوصی رو عمومی کنید اگه عمومی بود عمومی میفرستاد@m-an آره واقعا راضی نبودم از اسکرین
-
Mashlab313 درستشم همینه
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313 درستشم همینه
آتنا لطفا سکوت کن عزیزم
هر حرفیو هرجایی نمیگن
بعضی وقتاباید فقط سکوت کنی همین -
Mashlab313
شما هم قرار نیست چت خصوصی رو عمومی کنید اگه عمومی بود عمومی میفرستاد@m-an بعضی وقتا لازمه! لطفا گیر الکی ندید بهم
-
-
Mashlab313 درستشم همینه
Mashlab313 درستشم همینه
اینه کی عذرخواهی کنم؟؟
-
@m-an بعضی وقتا لازمه! لطفا گیر الکی ندید بهم
-
Mashlab313 درستشم همینه
آتنا لطفا سکوت کن عزیزم
هر حرفیو هرجایی نمیگن
بعضی وقتاباید فقط سکوت کنی همین -
-
Mashlab313
خیر لازم نیست درست صحبت کنید@m-an درست صحبت کردم!! موضعتون نسبت به پسرا خیلیه همش! بسه خب! من نظرمو گفتم دارین میخورین منو؟! ب اقاسهرابم گفتم! 4تا فحشم میدادین اشکال نداش