زبان انگلیسی
-
با لغت های جدید موجود در تست های آزمونهای آزمایشی که آنها را ندیده ایم چه کار کنیم؟
-
خب اولا که باید بدونیم هرکاریم بکنیم باز یسری لغت هایی هستن که مااصن نشنیدیمشون...ولی دوکار هس اولی اینکه سر جلسه از معنای حدسی بریم جلو ..یعنی برحسب جمله تصمیم بگیریم ک معنیش چیع...راه دوم هنگام بررسی ازمون اون لغت هارو تو یه برگه یادداشت کنیم وروزی یه رب سعی کنیم مرورش,کنیم
-
@ایمورتال
مرسی عزیز -
یه روش اینه که:
%(#38e06d)[* 1.لغات رو توی جای خالی جای گذاری کنیم ببینیم به جمله میخوره و تا بحال این لغت رو با کلمات کناریش دیدیم یا نه. اگه تا بحال ندیدیم و احتمال میدیم غلطه پس جواب نیست.
- بهترین کار رد گزینه هست به صورت ترکیبی با روش شماره 1 که بالا گفتم. از شماره 1 شروع کنین و سعی کنین تک تک رد گزینه کنین یعنی جای گذاری کنین و ببینین به درد میخوره یا نه.]
احتمال جواب غلط تو همجین سوالایی زیاده. پیشنهادم برای همچین سوالایی : اگه سطح زبان شما بالا هست با رد گزینه به جواب میرسید. اگه سطح متوسط و پایین هستین: جواب ندادن به سوال و رها کردنش به صرفه تره.
بیشترین دام های سوالات زبان مربوط میشه به لغاتی که به نوعی جدید هستن و یا لغاتی که چند معنی دارند و اکثریت مسلط نیستن! طراح ازمون به راحتی حداقل 60-70 درصد دانش اموزا رو با این ترفند تفکیک میکنه. پیشنهاد: جواب ندادن و گذشتن از همچین سوالایی . چون بقیه جواب غلط میدن و شما با جواب ندادن ترازتون رو انگار افزایش میدین.
-
یه روش اینه که:
%(#38e06d)[* 1.لغات رو توی جای خالی جای گذاری کنیم ببینیم به جمله میخوره و تا بحال این لغت رو با کلمات کناریش دیدیم یا نه. اگه تا بحال ندیدیم و احتمال میدیم غلطه پس جواب نیست.
- بهترین کار رد گزینه هست به صورت ترکیبی با روش شماره 1 که بالا گفتم. از شماره 1 شروع کنین و سعی کنین تک تک رد گزینه کنین یعنی جای گذاری کنین و ببینین به درد میخوره یا نه.]
احتمال جواب غلط تو همجین سوالایی زیاده. پیشنهادم برای همچین سوالایی : اگه سطح زبان شما بالا هست با رد گزینه به جواب میرسید. اگه سطح متوسط و پایین هستین: جواب ندادن به سوال و رها کردنش به صرفه تره.
بیشترین دام های سوالات زبان مربوط میشه به لغاتی که به نوعی جدید هستن و یا لغاتی که چند معنی دارند و اکثریت مسلط نیستن! طراح ازمون به راحتی حداقل 60-70 درصد دانش اموزا رو با این ترفند تفکیک میکنه. پیشنهاد: جواب ندادن و گذشتن از همچین سوالایی . چون بقیه جواب غلط میدن و شما با جواب ندادن ترازتون رو انگار افزایش میدین.
659869
آخه عزیز برای مثال در آزمون های آزمایشی مبتکران حدود 90 درصد تست ها حاوی لغات جدید می باشند واگر هم بخوایم نزنیم درصدمون بیش از حد پایین میاد -
659869
آخه عزیز برای مثال در آزمون های آزمایشی مبتکران حدود 90 درصد تست ها حاوی لغات جدید می باشند واگر هم بخوایم نزنیم درصدمون بیش از حد پایین میاد@ایمورتال در زبان انگلیسی گفته است:
659869
آخه عزیز برای مثال در آزمون های آزمایشی مبتکران حدود 90 درصد تست ها حاوی لغات جدید می باشند واگر هم بخوایم نزنیم درصدمون بیش از حد پایین میادمیشه یه صفحه از ازمونی که میگید نمونه بذارید؟ ضمنا ازمونی نداریم که 90 درصد لغاتش جدید و خارج کتاب باشن! عجب.... حداکثر یه 10 درصد لغات خارج کتابه اونا هم به نوعی میشه حدسشون زد راحت. من در عجبم 90 از کجا اومد؟؟؟؟!
-
) سلام میشه یه نفر راجب ان سوال توضیح بده؟
-
فاطمه بوشهر
سوال قلمچی بود دیروز... روانش میشه این:میگ من نمیخوام از شوهرم که خطایی نکرده طلاق بگیرم و ازش دزدی کنم به اسم قانون این برخلاف....منه
عقیده ی -
فاطمه بوشهر
سوال قلمچی بود دیروز... روانش میشه این:میگ من نمیخوام از شوهرم که خطایی نکرده طلاق بگیرم و ازش دزدی کنم به اسم قانون این برخلاف....منه
عقیده یrevival مشکلم تو اصطلاحاتیه ک جدیده
ی ترجمه تحت الفظی نیازمunder color of law
color
no_fault divorce -
revival مشکلم تو اصطلاحاتیه ک جدیده
ی ترجمه تحت الفظی نیازمunder color of law
color
no_fault divorceفاطمه بوشهر
منم خودم اصطلاح ها رو نشنیده بودم معنی divorceکه یعنی طلاق هم یادم نبود اما با نزدیک کردن بهش پیشش ببر...
fault یعنی خطا...
پس no fault ازش بر میاد معنی بدون خطا بده...
law یعنی قانوون...زیر رنگ قانون ...ازش بر میاد یه معناهایی توی رنج به اسم قانون کاری کردن بده....
با همینا میشه تستو جواب داد:
من دوست ندارم بگیرم بدون خطا......(؟!).....از شوهرم و ازش دزدی کنم تحت عنوان قانون این خلاف...
تجربه ی منه
اعتقاد منه
ارزوی منه
الگوی منهگزینه ی دومش تابلوعه دیگ
دیدی خیلی راحت میشه جواب داد اگر هول نشی -
فاطمه بوشهر
منم خودم اصطلاح ها رو نشنیده بودم معنی divorceکه یعنی طلاق هم یادم نبود اما با نزدیک کردن بهش پیشش ببر...
fault یعنی خطا...
پس no fault ازش بر میاد معنی بدون خطا بده...
law یعنی قانوون...زیر رنگ قانون ...ازش بر میاد یه معناهایی توی رنج به اسم قانون کاری کردن بده....
با همینا میشه تستو جواب داد:
من دوست ندارم بگیرم بدون خطا......(؟!).....از شوهرم و ازش دزدی کنم تحت عنوان قانون این خلاف...
تجربه ی منه
اعتقاد منه
ارزوی منه
الگوی منهگزینه ی دومش تابلوعه دیگ
دیدی خیلی راحت میشه جواب داد اگر هول نشیrevival ممنونم ک وقت گذاشتی
متوجه شدم. این کالره کنار قانون یکم ناهمخونی داشت برام
خیلی باحال ترجمه کرده بودم برا خودم -
revival ممنونم ک وقت گذاشتی
متوجه شدم. این کالره کنار قانون یکم ناهمخونی داشت برام
خیلی باحال ترجمه کرده بودم برا خودمفاطمه بوشهر
حتما گفتی رنگ کردن قانون؟اخه اول که خوندمش خودم اینطوری ترجمه کردم دیدم نمیخوره بهش
به حروف اضافه توی انگلیسی خیلی دقت کن کلا روند تستو عوض میکنن...توی تست های انگلیسی چون معمولا طرف ترجمه میکنه و معمولا هم طبق توهما . چیزی که ادم دوس داره ترجمه میکنه خیلی غلط پیش میاد -
فاطمه بوشهر
حتما گفتی رنگ کردن قانون؟اخه اول که خوندمش خودم اینطوری ترجمه کردم دیدم نمیخوره بهش
به حروف اضافه توی انگلیسی خیلی دقت کن کلا روند تستو عوض میکنن...توی تست های انگلیسی چون معمولا طرف ترجمه میکنه و معمولا هم طبق توهما . چیزی که ادم دوس داره ترجمه میکنه خیلی غلط پیش میادrevival
نه کل متنو یه جور دیگه ترجمه کرده بودم جوابش میشد تجربه با ترجمه من تجبه درست -
فاطمه بوشهر
no fault divorce به نوعی مثل طلاق توافقی هست. یعنی طلاقی که در اون هیچکدام مقصر نیستند. یک مثال دیگش no fault insurance هست. یعنی بیمه ای که بدون توجه به اینکه کی مقصره بیمه رو پرداخت می کنه.
color of law هم یعنی به ظاهر قانونی. مثل اینکه گرفتن یه چیزی قانونی هست اما انسانی نیست.