هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من برم این زیست لعنتی رو تمومش کنم ولی خیلی خسته ام الان از کتابخونه اومدم مغزم سوت میکشه از طرف دیگع استرس این که این زیست مونده ینی انگار با نخونده فرقی ندارم.....
بخند
جدی میگم من. همیشه خیلی اعصبانیم به خودم میخندم خوب میشم
میگم بخودم؛عجباحمقی هستی پسر
تو امتحان کنalisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من برم این زیست لعنتی رو تمومش کنم ولی خیلی خسته ام الان از کتابخونه اومدم مغزم سوت میکشه از طرف دیگع استرس این که این زیست مونده ینی انگار با نخونده فرقی ندارم.....
بخند
جدی میگم من. همیشه خیلی اعصبانیم به خودم میخندم خوب میشم
میگم بخودم؛عجباحمقی هستی پسر
تو امتحان کنمیدونی- تا سال قبل حالم خیلی خوب بود.. ولی یه بی فکری کردم و زود از خودم دور کردم ولی نتونستم جمعش کنم. چون برای اینکه بتونم فراموش کنم باید استراحت میکردم به خودم میرسیدم ولی هیچ فرصتی نداشتم. حداقل یه ماه دو ماه احتیاج بود یه خورده با خودم خلوت کنم ببینم چی مرگمه. ولی اصلا وقت نبود. الان از سال گذشته هنوز حل نشده. جالبیش اینجا بود که فهمیدم وقتی من استراحت میکنم درس کمتر دارم و استرس کمتره اصلا اون نگرانی ها نیستن و حالم خیلی خوبه.
الان بیرون که میرم با بقیه که حرف میزنم همش یاد اون مشکلم میافتم. برای همین میگم دست خودم نیست.
وقتی اینطوری میشم میگم درسته من حالم خوب نیست. من حالم خوب نیست چون کاری که من میکردم خیلی لذت داشت ولی به خاطر کنکور بیخیال شدم. میگم پسر تو بخاطر درس بیخیال شدی ... یه ماه بیشتر نمونده تموم بشه .. میخوای خودت رو تو جایگاهی که میخوای ببینی یا نه؟ برو ببینم چیکار میکنی:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
اصلا جنگیه بین خودم و خودم
با یه روانشناسی حرف زدم فقط یه راه حل گفتباید تحمل کنی. این همه تو تحمل کردی میدونم سخته ولی اخراشه این یه ماه رو بخون بعدش میبینی خود به خود حالت بهتر میشه. میگه از استرس زیاده... شده در حد بیماری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
فقط یه ذره دیگه مونده تا اشکتونو در بیارم -
فقط یه ذره دیگه مونده تا اشکتونو در بیارممبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فقط یه ذره دیگه مونده تا اشکتونو در بیارماحسان ب این خوبی.... درد مردمو میگه.... به قصد اشک دراوردن ک نمیاد...
-
سلام اگه کسی جزوه فصل چهار و فصل سه ..شیمی پیش رو از اقای صنیعی نوشته لطف کنه برام بفرسته ممنون...هرکدوم باشع ممنون میشم لطف کنین بفرستین
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل -
سلام اگه کسی جزوه فصل چهار و فصل سه ..شیمی پیش رو از اقای صنیعی نوشته لطف کنه برام بفرسته ممنون...هرکدوم باشع ممنون میشم لطف کنین بفرستین
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دلnegwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل؟؟؟؟؟
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل؟؟؟؟؟
-
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin اون ایموجی خنده رو حذف کردم
خخخخخ اره یادمه حرف جدی هم میزدین من خندم میگرف
-