هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره خخخخخخخخخ
الان بخوابی مثه پادشاها میخوابی چون خسته ای یه خواب خوب و عمیق خواهی داشت:)))اره :face_savouring_delicious_food:
ولی چه فایده
صبح زود باید برم بیمارستان -
@m-an ترم پیش که گند زدم به معدلم
این ترم هم هیچ امیدی به پیشرفته ندارم:( از بس یهویی سر پلی مورفیسم و شی گرایی و اینا سخت شد منم نرفتم سر کلاس و این قضایا
ولی چه میشه کرد رفتم از فرادرس فیلم خریدم بخونم:( -
Mahsa Ss
اره سی پلاس رو هم از تابستون شروع میکنم از نظرات شماها الایی ها هم قراره استفاده کنم -
بهاره حالا همینشو بچسب
منم فردا 8 صب کلاس دارم و امروزمو کامل خوابیدم ولی بازم خوابم میاد و خستم:( -
@m-an چیزی به جز دایتل میگن؟:|
واسه سی خریدم نخوندم گفتم جاواشو هم نمیخونم:|
ولی خب این فرادرسه عالیه -
-
Mahsa Ss
اره سی پلاس رو هم از تابستون شروع میکنم از نظرات شماها الایی ها هم قراره استفاده کنم@njzamin یه زبون کمه البته
منم صرفا با دانشم از سی شارپ رفتم دانشگاه و وسعت برنامه نویسی و دانش هم کلاسیامو بعدش فهمیدم:| که کلی هم سر همینا افسردگی گرفتم:(( -
@m-an امان از دندون درد که دو روزه دست منو بند کرده:(
-
@njzamin یه زبون کمه البته
منم صرفا با دانشم از سی شارپ رفتم دانشگاه و وسعت برنامه نویسی و دانش هم کلاسیامو بعدش فهمیدم:| که کلی هم سر همینا افسردگی گرفتم:(( -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره حالا همینشو بچسب
منم فردا 8 صب کلاس دارم و امروزمو کامل خوابیدم ولی بازم خوابم میاد و خستم:(خداقوووت
-
@m-an چیزی به جز دایتل میگن؟:|
واسه سی خریدم نخوندم گفتم جاواشو هم نمیخونم:|
ولی خب این فرادرسه عالیه -
-
@njzamin یه زبون کمه البته
بهاره دندون:) دوتا کشیدم امروز 3 ساعت خونریزی داشتم یه روز کامل هم غذا نخورده بودم ضعف کرده بودم بدجور