هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
Mahsa Ss
اره سی پلاس رو هم از تابستون شروع میکنم از نظرات شماها الایی ها هم قراره استفاده کنم@njzamin یه زبون کمه البته
منم صرفا با دانشم از سی شارپ رفتم دانشگاه و وسعت برنامه نویسی و دانش هم کلاسیامو بعدش فهمیدم:| که کلی هم سر همینا افسردگی گرفتم:(( -
@m-an امان از دندون درد که دو روزه دست منو بند کرده:(
-
@njzamin یه زبون کمه البته
منم صرفا با دانشم از سی شارپ رفتم دانشگاه و وسعت برنامه نویسی و دانش هم کلاسیامو بعدش فهمیدم:| که کلی هم سر همینا افسردگی گرفتم:(( -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره حالا همینشو بچسب
منم فردا 8 صب کلاس دارم و امروزمو کامل خوابیدم ولی بازم خوابم میاد و خستم:(خداقوووت
-
@m-an چیزی به جز دایتل میگن؟:|
واسه سی خریدم نخوندم گفتم جاواشو هم نمیخونم:|
ولی خب این فرادرسه عالیه -
-
@njzamin یه زبون کمه البته
بهاره دندون:) دوتا کشیدم امروز 3 ساعت خونریزی داشتم یه روز کامل هم غذا نخورده بودم ضعف کرده بودم بدجور
-
Mahsa Ss
دانش برنامه نویسی داشتن با سینتکس بلد بودن فرق می کنه
کسی دانشش رو بلد باشه می تونه از این زبان به اون زبان سویچ کنه@m-an اره ولی معمولا کلاسایی که بیرون میزارن کاربردیه و کلاسای دانشگاه پایه ایه واسه همین میگم من میتونستم توی سی شارپ کد بزنم ولی صرفا یه کدنویس بودم نه یه برنامه نویس
این بود که باعث شد تو دانشگاه به یه سری مشکلات بربخورم
-
بهاره دندون:) دوتا کشیدم امروز 3 ساعت خونریزی داشتم یه روز کامل هم غذا نخورده بودم ضعف کرده بودم بدجور
-
@m-an تازه ارتودنسی هم دارم دیگه هیچی:|||||||
-
@m-an اره ولی معمولا کلاسایی که بیرون میزارن کاربردیه و کلاسای دانشگاه پایه ایه واسه همین میگم من میتونستم توی سی شارپ کد بزنم ولی صرفا یه کدنویس بودم نه یه برنامه نویس
این بود که باعث شد تو دانشگاه به یه سری مشکلات بربخورم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
اره
من یدونه از اونا می خوامحسودی کن :face_savouring_delicious_food: یه خوشگلشو واست پیدا میکنم :face_savouring_delicious_food: