هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
@njzamin یه زبون کمه البته
منم صرفا با دانشم از سی شارپ رفتم دانشگاه و وسعت برنامه نویسی و دانش هم کلاسیامو بعدش فهمیدم:| که کلی هم سر همینا افسردگی گرفتم:(( -
بهاره دندون:) دوتا کشیدم امروز 3 ساعت خونریزی داشتم یه روز کامل هم غذا نخورده بودم ضعف کرده بودم بدجور
-
Mahsa Ss
دانش برنامه نویسی داشتن با سینتکس بلد بودن فرق می کنه
کسی دانشش رو بلد باشه می تونه از این زبان به اون زبان سویچ کنه@m-an اره ولی معمولا کلاسایی که بیرون میزارن کاربردیه و کلاسای دانشگاه پایه ایه واسه همین میگم من میتونستم توی سی شارپ کد بزنم ولی صرفا یه کدنویس بودم نه یه برنامه نویس
این بود که باعث شد تو دانشگاه به یه سری مشکلات بربخورم
-
بهاره دندون:) دوتا کشیدم امروز 3 ساعت خونریزی داشتم یه روز کامل هم غذا نخورده بودم ضعف کرده بودم بدجور
-
@m-an تازه ارتودنسی هم دارم دیگه هیچی:|||||||
-
@m-an اره ولی معمولا کلاسایی که بیرون میزارن کاربردیه و کلاسای دانشگاه پایه ایه واسه همین میگم من میتونستم توی سی شارپ کد بزنم ولی صرفا یه کدنویس بودم نه یه برنامه نویس
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
اره
من یدونه از اونا می خوامحسودی کن :face_savouring_delicious_food: یه خوشگلشو واست پیدا میکنم :face_savouring_delicious_food:
-
@m-an اره ولی معمولا کلاسایی که بیرون میزارن کاربردیه و کلاسای دانشگاه پایه ایه واسه همین میگم من میتونستم توی سی شارپ کد بزنم ولی صرفا یه کدنویس بودم نه یه برنامه نویس
-
Mahsa Ss
اتفاقا اون یکی الایی هایی هم که میشناسم میگفتند خیلی ضربه خوردند و دوستاشون خیلی جلو بودند.... منم باید خیلی چیزا رو شروع کنم از تابستون@njzamin عاره اگه هدفت مهندسی کامپیوتره باید قبل از دانشگاه واسه ی مواجه باهاش رو به رو بشی چون کامپیوتر دیگه اون گیم و ورد و فتوشاپی که همه بلدن نیست:|
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
من می خوام نگهش دارم واقعیشواهان
فکر کردم عکسشو میگی
گشنمه
درس دارم
دهنم صافه -
@njzamin عاره اگه هدفت مهندسی کامپیوتره باید قبل از دانشگاه واسه ی مواجه باهاش رو به رو بشی چون کامپیوتر دیگه اون گیم و ورد و فتوشاپی که همه بلدن نیست:|
-
@m-an بسی بسیار همراه با اینکه فردا هم دوباره باید برم دکتر:|
نمیگن از 8 تا 6 کلاس دارمااااااااا -
Mahsa Ss
توی شریف که دوستام هستند میگند خوب اومدین دانشگاه زودی برین از سال بالایی ها درسا رو یاد بگیرین توی اذر ماه مسابقات acm شروع میششه باید! شرکت کنید