هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بروبچ کسی اینجا نمیخواد مهندس بشه؟؟!
هم مهندس داریم هم میخوان بشن
@dr-bernosi ما میخوایم بشیم
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@nawrciiss
چی شد؟!!خیلی نامردیه با سهمیه همچین رتبه ی خوبی آوردن .. ://
-
الان دارن دیواراشا رنگ سفید میزنن خیلی خوشگل داره میشه
-
@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنمیه تذکر که تعهد خدمت نرین
@dr-bernosi
تعهد نمیرم..چون من اینجا نمیمونم..باید 30سال برا اینجا خدمت کنم ک شرایط من جور نیست -
هرکاری بکنن هواش مثل شهید بهشتی نمیشه دقیقا وسط تهرانه همشم الودگی ولی شهید بهشتی کوهپایس هواش خیلی خوبه
-
الان دارن دیواراشا رنگ سفید میزنن خیلی خوشگل داره میشه
@dr-bernosi
من چشامو میبندم حس میکنم در وسط حیاط دانشگاه هستم و نسیم خنک ب صورتم میزنه...ان شاالله
-
ریحانه 00 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
معلومه داشته رد میشده گفته یه عکسم بگیرممن میگم باید از پله ها بالا برم خودم بیایستم یه نگاه به اسمون بکنم نفس عمیق بکشم گذشته رو به یاد بیارم با سختی هاش و یه عکس مغرور خوشگل بگیرم و قطعا میگیرم
-
@dr-bernosi
من چشامو میبندم حس میکنم در وسط حیاط دانشگاه هستم و نسیم خنک ب صورتم میزنه...ان شاالله
@dr-bernosi
اینطوری نیس همیشه زل گرماس
دقیقا افتاب تو کله ادمه ولی خب دارن میرسن بهش چند وقته
-
هرکاری بکنن هواش مثل شهید بهشتی نمیشه دقیقا وسط تهرانه همشم الودگی ولی شهید بهشتی کوهپایس هواش خیلی خوبه
@dr-bernosi
این ک دانشگاه تهران هستش درسته -
@dr-bernosi
@dr-bernosi شما دانشجوی اونجایی؟
-
@dr-bernosi
@dr-bernosi
زمستان ک خوبه..
-
@dr-bernosi
این ک دانشگاه تهران هستش درستهبرای من هوا مهمترین چیزه کتابا تقریبا یکیه و سطح استاداشونم یکیه بهشتی یچیز دیگس تجریشه
-
shima31 اون موقه هم یکم خییلی سرده
-
farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نه بابا رفتم دیدم
-
shima31 اون موقه هم یکم خییلی سرده
farzad17931
من سرمارو دوست دارم -
@dr-bernosi
زمستان ک خوبه..
همه فک میکنن وقتی بیان پزشکی تهران همه چی اوکیه و خود پزشکی یه سختی ای داره و تموم میشه ولی استاداش انقد سخت گیرن که دهن ادمو سرویس میکنن همش باید بخونی وقت کارای دیگه ای نمیکنی
-
659869 واای خازن با اینکه هنو نرسیدم بهش ( دوسال دیگ میرسم) ولی خیلیی دوسش دارم.سلام ما هم ب خازن و مقاومت معادل برسون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@dr-bernosi
زمستان ک خوبه..
همه فک میکنن وقتی بیان پزشکی تهران همه چی اوکیه و خود پزشکی یه سختی ای داره و تموم میشه ولی استاداش انقد سخت گیرن که دهن ادمو سرویس میکنن همش باید بخونی وقت کارای دیگه ای نمیکنی
@dr-bernosi
درسته میدونم..ولی من لبخند ی انسان ب همه چی میدم..بزار سخت باشه ولی من بتونم یکی رو خوشحال کنم..رایگان کار کنم دل همه خوش باشه بخندن...شاد باشن ....من هدفم ایجاد شادی در زندگی مردم هستش